Advantan Krem Nedir? Faydaları Nelerdir? Nasıl Kullanılır? – 2024 Güncel Fiyatı

0

Egzama rahatsızlığıyla birlikte anılan advantan krem, cilt dokusunda meydana gelen tahribatları onarmada ve tedavi etmede en etkili kremlerden biri kabul edilir. İşte advantan krem ve etkilerine dair detaylar.

Advantan krem, Metilprednisolon isimli etken maddesine sahip cilt kremidir. Uzman hekim önerisiyle kullanılması gereken advantan krem, ciltte meydana gelen şişlik, kızarıklık, iltihap ve egzama gibi rahatsızlıklarda etkileri yatıştıran, tedavi eden bir krem türüdür. Kremin içeriğinde bolca su ve çok düşük oranda yağ bulunur.

Akıntılı egzamalarda, yağlı ciltte kullanılabilir özelliktedir. Hafif yapısı nedeniyle kullanımı kolaydır, ciltte ağırlık hissi oluşturmaz. Egzama ve benzeri cilt problemlerinde, iltihaplı alanlarda kaşıntı ve şişlik gibi etkileri azaltır.

Tedavi etme süresi yaklaşık 12 haftadır. Çocuklarda ise bu süre 4 hafta ile sınırlı tutulmuştur. Uzmanlar bebek ve çocuklarda 4 haftayı aşmamayı önerir. Belirtilen süre boyunca ilaç kullanıldıktan sonra şikayetler devam ediyorsa tekrar muayeneye gidilmesi gerekebilir. Advantan krem, hamilelerin ya da hamilelik şüphesi taşıyanların kullanmaması gereken bir kremdir. Doktora danışmadan kesinlikle kullanmayınız.


 
advantan krem
advantan krem

Adavantan Kremin Faydaları

Advantan krem, başta akıntılı egzama olmak üzere iltihaplı – iltihapsız birçok egzama ve deri rahatsızlığında kullanılır. Ancak advantan krem tüm etkilerine rağmen doktor önerisi olmadan asla kullanılmamalıdır. Kremin içeriğindeki bileşenler alerjisi bulunan ya da cildi hassas olan kişiler için zarar verici olabilir.

  • Vücuttaki iltihapları kurutmaya yardımcı olur.
  • Alerjik reaksiyonları kontrol eder.
  • Kaşıntılı deri hastalığını tedavi eder.
  • Saçlı derideki iltihabı tedavi eder.
  • Egzama ve benzeri deri hastalıklarına iyi gelir, tedavi ederek cildi onarır.

Bu yazıyı okuyanlar Acnelyse Krem Ne İşe Yarar? Nasıl Kullanılır? başlıklı yazımızı da okudu ve beğendi. Sende bir göz at.

Advantan kremin etkileri onarıcı, yatıştırıcı ve tedavi edici özelliktedir. Düzenli kullanıldığında etkilerini gösterir. Uzman hekim önerisiyle kullanın, özel bir hassasiyetiniz varsa mutlaka doktorunuzla paylaşınız.

Advantan krem nasıl kullanılır
Advantan krem nasıl kullanılır

Advantan Krem Nasıl Kullanılır?

Advantan kremi günde bir kez sorunlu bölgeye masaj yaparak ince tabaka halinde sürmelisiniz. Doktorunuzun farklı bir kullanım önerisi varsa mutlaka doktorunuzun önerilerine göre hareket edin. Kremi ince tabakayla aksatmadan kullanmanız faydasını görmenizi sağlayacaktır.

Advantan Krem Fiyatı

2024 Advantan krem fiyatı şu sıralar internette en ucuz 61,04 TL’dir.

Advantan krem
Advantan krem

Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları:

Advantan krem hangi durumlarda kullanılır?

Advantan krem, egzama, sedef hastalığı, kontakt dermatit gibi çeşitli cilt rahatsızlıklarının tedavisinde kullanılır.

Krem ne kadar süreyle kullanılmalıdır?

Advantan krem, doktorunuzun önerdiği şekilde ve süreyle kullanılmalıdır. Genellikle kısa dönemli kullanım önerilir.

Advantan krem hamileler ve emzirenler tarafından kullanılabilir mi?

Hamilelik veya emzirme döneminde kullanmadan önce, doktorunuza danışmak önemlidir. Doktor, potansiyel riskleri ve faydaları değerlendirerek uygun tedaviyi önerecektir.

Advantan krem hangi yaş gruplarındaki kişilerde kullanılabilir?

Advantan krem, genellikle 4 ay ve üzeri yaş grubundaki çocuklar, gençler ve yetişkinler için uygundur. Ancak, kullanmadan önce doktor önerisine başvurulmalıdır.

Advantan krem, cilt sorunlarını tedavi etmek için etkili bir seçenek olabilir, ancak herhangi bir yan etki veya endişeli durumda doktorunuza danışmak önemlidir.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş