2018 Tesettür Giyim Sokak Trendleri

0

Tesettür giyimde 2018 sokak trendleri nelerdir ? İşte yeni sezonda gardıroplarda olması gereken günlük tesettür kıyafetler


Tesettür giyim modası her geçen gün gelişen yenilikler ve yeni tasarımlar ile dikkat çekiyor. Artık bayanlar daha fazla seçenek ile mağazalardan ürünler alır iken sokak trendleri de dikkat çekici tasarım ve kombinlere sahip oluyor. Peki 2018 tesettür giyim sokak trendleri arasında neler yer alıyor? İşte sizlere kombin önerilerimiz;

2018 sokak tesettür kombini

Rahat kıyafetler sokak modasında tesettürlü bayanlar tarafından vazgeçilmez seçenekler arasında yer alıyor. 2018 tesettür giyim modasında dantel işlemeler kendine büyük bir yer bulur iken günlük tunik modellerinde de hafif hafif yer alacak. Asimetrik olarak hazırlanan ve şık bir görünüme sahip olan tunik alt bölümünde yer alan danteller ile dikkat çekecek. Rahat ve geniş bir pantolon ile kombin yaparak tercih edebilirsiniz.


 

Sokak kombini 2018

Yine geniş parçalardan oluşan harika bir 2018 kombini. Siyah rengin asaletine renk katan mor renk şık bir görünüme kavuşmanızı sağlıyor. Sokak trendleri arasında tesettür giyimde kendini gösteren bir kombin olur iken rahatlığı ile de sizi bunaltmayacaktır.

Sokak stili

Rahat etekler sokak trendlerinin vazgeçilmezleri arasında yer almaya devam ediyor. Bu sene sokaklarda gezerken hırka veya yelek yerine ceketleri tercih edebilirsiniz. Şık tuniklerin ve bluzlerin üzerine tercih edebileceğiniz ceketler ile farklı bir tarz yaratabilirsiniz.

Genç tesettür tunik kombini

Rahatlık sokak trendleri arasında tesettür giyimde de vazgeçilmezler arasında yer alıyor. Kot pantolondan vazgeçemeyen genç bayanlar için sunduğumuz kombinde desenli bir tunik yer alıyor. Renkli ve hareketli bir tunik ile kombin edebileceğiniz pantolon ve spor ayakkabı ile kombin yaparak kullanabilirsiniz.

Trençkot modelleri mağazalarda yer almaya başladı. Özellikle sonbahar mevsiminde tercih edilecek olan trençkotlarınızı şık bir pantolon ve tunik ile kombin yaparak sokak trendlerinde tercih edebilirsiniz. Eğer şık ve modern bir trençkot istiyorsanız bol düğmeli modellere göz atmalısınız.

Spor kombin

Tesettür Sokak kombini

Sena Sever sokak kombini

Günlük tesettür spor kombin

Genç sokak stili

Sokak ikili kombini

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş