2018 Tesettür Kap Modelleri ve Kombinler

0

2018 yeni sezonun en dinamik, en şık ve rahat tesettür kap modelleri sizlerle ! Mutlaka görmeniz gereken kap kombinlerini keşfedin !


Tesettürlü bayanlar için dış giyimin en önemli parçalarından biri de kaplardır. Hem daha spor, hem de daha şık göründüğü için genellikle pardösü tercih etmeyen genç bayanlar tarafından tercih edilmektedir. Tesettür giyim mağazalarında 2018 tesettür kap modelleri yer alır iken farklı tasarımlar ve renkler ile göz dolduruyor. İşte sizlere önereceğimiz 2018 tesettür kap modelleri ve bazı kombinler.

Ülkemizde de yurt dışında da mağazaları ile dikkat çeken SETRMS markasının koleksiyonunda yer alan şık kap özellikle genç kızların tercihi olacak. Kombinlerin daha güçlü ve şık görünmesini sağlayacak olan kap giy çık kategorisinde yer alıyor. İnce detaylara sahip olan kap uygun fiyatı ile de tercih edilebilecek ürünler arasında yer alıyor.


 

Önü kısa arkası uzun tasarımlar her zaman genç kızların dikkatini çekiyor. Her sezon yeni sezon koleksiyonunda yer almakta olan bu modeller 2018 kap modelleri arasında da bulunuyor. Hem kış, hem de yaz modasında tercih edilebilecek olan kap modelinde kalın bir kemer detayı ve büyük düğmeler yer alıyor.

Yine SETRMS tarafından hazırlanan haberi bir kap modeli. Giy çık özelliği ile dikkat çeken ürün pek çok farklı rengi ile mağazalarda yer alıyor. Genç kızların ilgi odağında olan giy çık kap modellerine yoğunluk gösteren SETRMS aynı zamanda kumaş kalitesi ile de tercih edilen markalar arasında yer alıyor.

astarli-kase-kap-2018

Harika kombinler hazırlamanıza yardımcı olacak kap modelini ister spor, ister klasik olarak kombin yaparak her yerde kullanabilirsiniz.

Önü fermuarlı kap modelleri de genç kızlar ve orta yaşlı bayanlar tarafından en çok tercih edilen tasarımlar arasında yer alıyor. Üst bölgesinde yer alan iki farklı cep detayı ve belindeki büzgü detayı ile şık spor tesettür kombinler oluşturmanızı sağlayacak şık bir kap modeli.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş