2019’un En Tarz Tesettür Spor Kombinleri

0

2019’un en tarz tesettür spor kombinleri neler olacak? Eğer siz de spor giyimde kendinizi rahat hissedenlerdenseniz bu tüyolar tam size göre.

Yeni yıla girmemize az bir zaman kaldı. 2019 yılı kapımıza dayanmışken yeni yıla dair en çok merak edilen konulardan biri de elbette moda.


 

Özellikle tesettür sektöründeki kombinlerin heyecanla beklendiği 2019 yılı, moda alanında beklentileri karşılayacak gibi görünüyor. Her tazın kendini rahatlıkla ifade edebileceği parçaların ağırlıkta olacağı yeni yıl, özellikle de spor kombinlerle nefesleri kesecek.

Kırmızı ve siyah bütünlüğü…

Kırmızı ve siyah rengin birbiriyle olan ahengi 2019 tesettür spor kombinleri arasında sıkça göreceğiz ve hepimizi sarıp sarmalayacak birbirinden şık modeli vitrinlere taşıyacak.

Kırmızı ekose uzun gömlek altına siyah bol çapa pantolon, asimetrik kesim salaş kırmızı triko tunik altına örgü kumaştan salaş pantolon veya kırmızı gömlek altına siyah kloş ya da piliseli siyah etekli kombinler gibi üstün kırmızı, altın siyah olacağı pek çok model yeni yılın en tarz kombinleri arasında yer alıyor.

Triko şıklığı…

Triko tunik ve pantolonlara geçtiğimiz yıldan bir hayli alışkınız aslına bakarsanız. Renk seçeneğinin pastel tonlardan tutun da canlı renklere varana kadar geniş bir yelpazeye sahip olduğu asimetrik kesim takımlar genellikle pantolonlu olsa da nadiren etekli takımlara rastlamak da mümkün olacak. 

Asimetrik takımların yanı sıra düz kesim desenli trikolar ve altına tek renk örgü kumaş pantolonlar günlük şıklığı garantilemenin en rahat yolunu sunacak.

Basic tişört ve oversize sweat rahatlığı…

Spor giyim denildiğinde basic ve oversize parçaların yokluğu elbette düşünülemezdi. Basic tişört veya oversize sweat altına dökümlü etekler, eşofman altı ve ya bol kesim pantolonlar özellikle tesettürlü genç kızların imdadına koşmak için renk ve desen seçeneklerindeki sınırları zorlayan çeşitliliği ile 2019 tesettür spor kombinleri arasında favori parçalar olacak.

Oversize ceket ve trençkotlar ise dış giyimde en çok karşımıza çıkan modellerden olacak.

Cepli elbiseler…

Spor giyim dahi olsa elbise giymekten vazgeçmeyenler için 2019 yılında birbirinden güzel elbise modelleri yer alıyor.

Özellikle cepli modellerin yoğunlukta olduğu spor elbiseler belden büzgülü, kemerli, etnik desenli, kapüşonlu gibi farklı tarzlara hitap ederek vitrinlerdeki yerini alacak ve yeni yılın en tarz kombinlerinin bir parçası olacak.

Bu yazıyı okuyanlar Tesettür Kombinleri 2019 Trendleri başlıklı yazımızı da okudu ve beğendi. Sende bir göz at.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş