2019’un En Rahat ve Şık Tesettür Tatil Kombinleri

0

2019’un en rahat ve en güzel tatil kombinleri burada. Tatilde rahatlıkla giyebileceğiniz birbirinden yeni tesettür kıyafetleri sizleri bekliyor

Sıcak günleri en keyifli şekilde geçirmenin yolu hiç şüphesiz güzel bir tatile çıkmaktır. Masmavi deniz, uçsuz bucaksız güzellikteki kumsallar, açık büfe, gezip görülen yerler, doyasıya alışveriş keyfi, tembelce güneşin tadını çıkarmak ve daha bir sürü keyfe varmak için iyi bir tatil planı şart. Birçok kişi tatile çıktı bile, eğer hala tatile gitmediyseniz size tatil bölgesinde rahatlıkla giyebileceğiniz birbirinden şık kombin önerilerimiz var. İşte 2019’un en rahat ve şık tatil kombinleri;

yeni tatil eşofman takimi
yeni tatil eşofman takimi

Kimonolar hem rahat hem şık

Yaz kombinlerinin olmazsa olmazı kimonolar plajda, otelde, havuzda, denizde, alışverişte, yemekte her yerde sizinle! Şort – tişört kombinlerinin üzerine rahatlıkla giyeceğiniz uzun efil efil kimonolar emin olun kombininize ekstra şıklık katacak.


 

Dahası havuz ve deniz kıyısındayken bu kimonolar sizler için kıyafet görevi görecek. Kimonoları serin bir yaz akşamında, otelinizde ya da yazlık evinizde bir şeyler yiyip içerken hatta bir yaz partisine giderken dahi giyebilirsiniz. Bu sezon kimono sezonu; bizden söylemesi!

Tensel tesettür elbiselerle tatil keyfi

Tesettür giyimi tercih edenler için de yaz tüm konforu ve şıklığıyla devam ediyor. 2019’un en rahat ve şık tatil kombinleri, tesettür modasıyla kendini gösteriyor.

rahat tatil elbisesi
rahat tatil elbisesi

Tesettür mayolar yüzme keyfinize yardımcı olurken, tensel kumaştan tasarlanmış olan tesettür elbiseler terlemeyi ve bunalmayı önlüyor. Tensel kumaşlar en şık şekilde bedeni sarmaladığından rahatlıktan ödün vermiyor.

çiçekli tatil elbisesi tesettür
çiçekli tatil elbisesi tesettür

Şifon giysiler, rahat kombinler

Yazın hem rahat hem de şık olmak şifon elbiselerle mümkün. Şifon kumaş yumuşacık ve incecik dokusuyla açık ya da kapalı hiç fark etmeksizin şifon, giysileri olduğundan daha şık göstermeyi başarıyor.

genç tesettür tatil elbisesi
genç tesettür tatil elbisesi

Gece elbiselerinin büyük bir bölümünün şifondan tasarlanmış olmasının nedeni işte budur. Sizler de rahatlığı ve şıklığı aynı kıyafetlerde bulabilirsiniz. Tatile çıkarken bir şifon elbise mutlaka bulundurun, yaz akşamlarında ihtiyacınız olacaktır.

kot tatil kombini
kot tatil kombini

Tatil Sezonunun Öne Çıkan Renkleri

2019’un en rahat ve şık kombinleri hazırlarken renkleri hesap ediyor musunuz? Renkleri göz önünde bulundurarak alışveriş yaparsanız tatil boyunca kombin sıkıntısı yaşamazsınız.

tatil kombini 2019 1

Öncelikle yaz sezonunun trend renklerini inceleyelim; beyaz, limon sarısı, uçuk maviler, su yeşili, krem rengi, narçiçeği ve benzeri canlı, enerjik renkler sezonun sevilen renklerini oluşturuyor. Düz renklerle birlikte geometrik desenler, çiçekli kumaşlar, modern ve geleneksel motifler yine sezonda çok tercih ediliyor.   

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş