2020’nin 25 Popüler Ombre Modeli

1

2020’nin en havalı 25 ombre modellerini mercek altında aldık. Yeni sezon 2020 ombre balyaj modelleri ile kendinize göz alıcı bir tarz yaratın

Ortalığı kasıp kavuran ombre modelleri ilk çıktığı günden beri hanımların ilgi odağı oluyor. Saçlarında değişikliği, ışıltıyı sevenler ombreden yararlanıyor. Bizler de ombre modasını sizler için inceledik ve modern öneriler hazırladık.

2020 harika ombre modeli
2020 harika ombre modeli

Ombre, saça gölge attırmak, saç renginin özel bir yöntemle daha ışıltılı ve gölgeli hale gelmesini sağlayan bir bakımdır. Ombre saç modeli, kuaförler tarafından uygulanabilen çok titizlik isteyen bir işlemdir. Saçların genellikle boy kısmına ya da sadece uç bölümlerine yapılan işlem, saçın kendi renk tonundan farklı renklerde yapılabiliyor. Ombre saç, bildiğiniz gibi kişiyi daha modern ve yenilikçi gösteren bir işlem olduğundan çok seviliyor. Bizler de sizlere en sevilen 2020 ombre modellerini derledik.

2020 koyu sarı ombre modeli
2020 koyu sarı ombre modeli

Gri Ombre

Gri hatta beyaz saç bildiğiniz gibi aşırı moda son dönemlerde. İnsanlar artık saçlarındaki beyazları boyamamayı bile tercih ediyor. Dünya genelinde akım haline gelen gri – beyaz saç, ombre modellerine de yansıdı. Küllü gri ombre modeli, siyah ve sarı tonlardaki saçlara çok yakışıyor. Özellikle küt saçlarda çok karizmatik duruyor, kişiyi daha modern gösteriyor.


 
2020 farklı ombre modeli
2020 farklı gri ombre modeli

Sarı Ombre

Sarı ombre modelleri aslında en klasik ombre ancak sarının birkaç tonu olduğundan ve yaptırılacak saçın rengi değişkenlik gösterdiğinden her saçta farklı görünüyor. Koyu renklere de yakıştırdığımız sarı ombre kumral saçlarda ekstra güzel görünüyor. Bilhassa güneş ışığında saçlardaki ombre altın gibi parlıyor.

2020 sarı ombre modeli
2020 sarı ombre modeli

Kızıl Ombre

Siyah saçlara çok yakıştırdığımız kızıl ombre, kısa saç modellerinde çok iyi duruyor. Siyahın keskinliğini zıt bir renkle kırmak ancak yumuşak bir geçiş yaptırmak isteyenler için kızıl ombreyi önerebiliriz. Örneklerden de göreceğiniz üzere güçlü bir duruşu var, kızıl tonları seviyorsanız deneyebilirsiniz.

Renkli Ombre

Kızıl, sarı, gri derken ombre saç modelleri daha da renkleniyor. Pembe, mor, mavi, turuncu gibi istenilen her renkte ombre yaptırmak mümkün diyebiliriz.

renkli ombre
renkli ombre

Öyle ki değişikliği sevenler için sprey boyalar bile satılıyor. Kısa süreliğine farklı bir renk isteyenler ya da sadece ombreyi denemeyi düşünenler sprey ombre boyası alarak saçlarında deneyebilir. Üniversiteli gençler renkli ombreleri sıklıkla kullanıyor.

2020’de popüler olacan en güzel ve en farklı ombre modellerini aşağıdaki galerimizden inceleyebilirsiniz.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş