2020’nin En Kullanışlı 14 Tesettür Kap Modeli

0

Dört mevsim tercih edilen ve kurtarıcı parçalar arasında ilk sıralarda yer alan tesettür kap modelleri 2020 sezonunda form değiştiriyor. İşte yeni sezonun en şık kap tasarımları

Tesettür kap, tesettür giyim stilinin belki de en önemli dış giysilerinden biridir. Tesettür kap bildiğiniz gibi ince kumaşlardan tasarlanır, bahar ve yaz mevsiminde giyilir. Kaplar öyle geniş bir kitleye ulaştı ki kısa süre içerisinde yazlık ve kışlık tesettür kap modelleri ortaya çıktı.

Deri Pembe Tesettür Kap
Deri Pembe Tesettür Kap

Tesettür markaları, her sezon için özel modeller, koleksiyonlar çıkarıyor. Moda ekibimizin de yakından takip ettiği bu koleksiyonlar gerçekten çok şık modeller içeriyor. 2020 tesettür kap modelleri incelememizde sizler için birbirinden güzel kaplar seçtik.

Yün Keçe Tesettür Kap
Yün Keçe Tesettür Kap

Kış devam ederken giyeceğiniz kapları seçebilir, indirimli fiyatlarla daha şimdiden yazlık kaplar satın alabilirsiniz. Düğmeli, fermuarlı olarak iki ayrı ana modelle tasarlanan kaplar yüzlerce farklı model ve renklerle satışa sunuluyor.


 
Spor Tesettür Kap
Spor Tesettür Kap

Tesettür giyim tercih eden ve iyi görünmek isteyen her kadının dolabında bulunması gereken tesettür kap, her yaş grubuna hitap edecek zengin modellere sahip.

Rugan Detaylı Tesettür Kap
Rugan Detaylı Tesettür Kap

Kışlık tesettür kap modelleri kısa ve uzun modellerle tasarlanıyor. Yazlık kaplar diz üstü ya da diz altı uzunluktayken kışlık modellerde bileklere kadar uzanan modeller bulunabiliyor.

Püsküllü Süet Tesettür Kap
Püsküllü Süet Tesettür Kap

Pardesü modellerine göre çok daha farklı modellere sahip olan kaplar, 2020 yılında beğeni toplayacak. 2020 tesettür kap modelleri için size özel hazırladığımız bu makaleyi inceleyebilirsiniz.

Peluş Tesettür Kap
Peluş Tesettür Kap

Kapitone tesettür kaplarla modern görünebilirsiniz

2020 tesettür kap modelleri serisinde öne çıkan kapitone kumaşlar, geleneksel ve modern senteziyle beğeni topluyor. Kapitone kumaş, tok bir kumaş yapısına sahip olduğundan kış boyunca sizi sıkıca sarıp sarmalarken aynı zamanda modern bir görüntüye sahip olmanızı sağlıyor.

Kolu Payetli Deri Tesettür Kap
Kolu Payetli Deri Tesettür Kap

Doğanın sıcacık renkleri kapitone kap modellerini sarmalıyor. Yazlık tesettür kaplarda ise kapitone çok daha canlı renklerle tasarlanıyor. Tesettür giyim stilinizi oluştururken en az birkaç renk ve model kap alarak uzun vadede kap ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

Kapşonlu Payetli Tesettür Kap
Kapşonlu Payetli Tesettür Kap

Şık ve spor tesettür kap modelleriyle zamanın ötesinde olun

Tesettür kaplarını oluşturduğunuz kombinin üzerine giydiğinizde tamamlanmış olursunuz. 2020 tesettür kap modelleri şık ve zarif kesimlerle birlikte gayet spor – şık atmosferini sunmayı başaran kesimlerle karşınıza çıkıyor.

Kapşonlu Cepli Tesettür Kap
Kapşonlu Cepli Tesettür Kap

Gündelik yaşamınızda tesettür giyim stiliniz sporsa eğer tam olarak tarzınıza uygun birçok tesettür kap bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Günlük kombinlere eşlik eden kap modelleriyle her gün farklı bir moda girebilirsiniz. Üstelik bu kapları okulda, alışverişte, sporda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Incili Tesettür Kaşe Kap
Incili Tesettür Kaşe Kap

Kapüşon ve fırfır detaylı tesettür kaplarla şıklığa adım atın

2020 tesettür kap modelleri kapüşon detayıyla genç hanımların dikkatini çekiyor. Kapüşon kap modelleri biraz daha salaş bir görüntü verdiğinden tesettür giyim tarzınızı oluşturmanıza yardımcı oluyor.

Deri Detaylı Tesettür Kap
Deri Detaylı Tesettür Kap

Liseli ve üniversiteli gençler, kapüşonlu kapları çok severek okulda ve hafta sonu etkinliklerinde kullanıyor. Fermuarlı ve düğmeli kapları, önü kapalı olarak kullanabileceğiniz gibi açık şekilde, kombin yaparak da rahatlıkla giyebilirsiniz.

Double Krep Kumaş Tesettür Kap
Double Krep Kumaş Tesettür Kap

Özellikle kot pantolon, tunik kombinlerine kap giymek fresh bir görüntüye imza atıyor. Kap tesettürde önemli bir parça ancak hep aynı formda kullanmak zorunda değilsiniz, dilediğiniz gibi kombin yapabilirsiniz.

Günlük Yeni Spor Kap
Günlük Yeni Spor Kap

2020’de Öne Çıkan Tesettür Kap Renkleri

Tesettür giyimde kaplar çok seviliyor elbette ama beğenilen modellere renkler de eşlik ediyor. 2020 tesettür kap modelleri incelemesi yaptığımızda sezonun renk trendlerini daha iyi görebiliyoruz.

Beli Lastikli Tesettür Kap
Beli Lastikli Tesettür Kap

Örneğin 2020 yılının trend rengi mavi olarak belirlendi. Mavi renk tesettür kap modellerinde farklı tonlar göze çarpıyor. Bunun yanı sıra sonbahar ve kış sezonu için tarçın, kahve tonları, füme, turuncu, hardal sarısı, şeftali rengi gibi doğanın içinden canlı renkler seçilmiş durumda.

İlkbahar ve yaz mevsimlerinde ise uçuk pembeler, beyazlar, şeftalinin tatlı tonları, krem rengi gibi daha soft renkler tesettür kaplarda kendini gösterecek.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş