2020’nin En Popüler 20 Bindallı Modeli

0

2020’nin En Popüler 20 Bindallı Modeli.Haydi, gelin hep birlikte kına gecesini taçlandıran bindallıları inceleyelim.

Düğün sezonu açıldı diyebilir miyiz? Bize göre çoktan açıldı çünkü 2020 düğün trendleri şimdiden konuşulmaya başladı. Her yıl bir sonraki dönemin düğün trendleri belirleniyor.

el işlemeli kaftan 2020
el işlemeli kaftan 2020

Kadınlar için düğün hazırlıkları ve süreç çok daha önemli olduğundan düğünle ilgili her yeniliğin kadınları daha fazla ilgilendirdiğini, heyecanlandırdığını söylemek mümkündür.

zümrüt geniş kol kaftan 2020


 

Örneğin bindallı modelleri kişi evlenmiş olsa bile yeni modeller neymiş acaba diye merak uyandırıyor. Bizler de bu akıma kapıldık ve 2020 bindallı modelleri dosyası hazırladık. Haydi, gelin hep birlikte kına gecesini taçlandıran bindallıları inceleyelim.

Kim bilir, belki de henüz bindallı seçimi yapamamış kişilere ilham veririz. Modelleri incelemeye geçmeden önce her yıl yüzlerce farklı model ve renk çeşitliliğiyle bindallılar üretildiğini ve bizim bir bölümünü inceleme altına aldığımızı belirtelim. Pekâlâ, hazır mısınız?

yeni sezon kaftan 2020
yeni sezon kaftan 2020

Pelerinli bindallı modelleriyle kendinizi peri gibi hissedin

Düğününüzde kendinizi beyazlar içinde bir prenses gibi hissedeceksiniz zaten ama kına gecesinde de kendinizi özel hissedip, bir peri misali etrafta dolaşmak istemez misiniz?

pelerinli kaftan 2020
pelerinli kaftan 2020

Şüphesiz herkes ister. 2020 kaftan modelleri arasında zarafetiyle ama bir yandan da dikkat çekici yönüyle beğeni toplayan pelerinli bindallılar, gerçekten her kadına çok yakışıyor.

pelerinli bindallı 2020
pelerinli bindallı 2020

Tarlatanlı, işlemeli askılı bir elbise üzerine ise tülden yapılmış omuz kısımlarında şahane işleme detayları bulunan pelerin bindallıyı oluşturuyor. İki parça şeklindeki bindallıya saç aksesuarları dâhil oluyor.

özel dokuma kaftan 2020
özel dokuma kaftan 2020

2020 bindallı modelleri incelemesi yaptığınızda pelerin modelinin özellikle kırmızı rengiyle çok gözde olabileceğini öngörebilirsiniz. Günün anlam ve önemine uyan pelerinli bindallıyı giydiğinizde tül detayıyla kendinizi çok özel hissedebilirsiniz.

özel dokuma bindallı 2020
özel dokuma bindallı 2020

Hürrem sultan bindallıları göz kamaştırıyor

Hürrem Sultan bindallı modelleri, Muhteşem Yüzyıl dizisiyle birlikte hayatımıza adım attı. Öyle güçlü bir adımdı ki bu, üzerinden yıllar geçse bile Hürrem Sultan bindallıları modasını eskitemedi.

osmanlı kaftan 2020
osmanlı kaftan 2020

Şimdilerde 2020 bindallı modelleri incelemesi yapan her kadın en az bir tane Hürrem bindallısı görüyor. Hürrem bindallıları genellikle iki parça görünümlü fakat tek parçadan oluşan A kesim, işlemeli modellerdir.

fuşya bindallı 2020
fuşya bindallı 2020

Kırmızı kına gecesinin rengidir ancak Hürrem bindallılarında kırmızıya yeşil eşlik ediyor.

osmanlı bindallı 2020
osmanlı bindallı 2020

Bizim de çok beğendiğimiz bu modeller, gerçekten de göz kamaştırıyor. Bindallı denemeleri yaparken bu tür modellere şans vermenizi ve denemenizi öneririz. Zira çok şık olabilirsiniz.

nakışlı bindallı 2020
nakışlı bindallı 2020

Rahatlıktan ödün vermeyen şalvarlı bindallı modelleri

Çok eskiden şalvarlı bindallı modelleri yaygındı. Elbise şeklindeki bindallılar bindallının gelişimini yansıtıyor. Şalvar, ip askılı bluz ve kaftan olmak üzere üç parça tasarlanan bindallı modelleri son yıllarda yeniden popüler olmaya başladı.

modern kaftan 2020
modern kaftan 2020

Bindallı tasarımcıları, yüzde yüz konfor ve pratiklik sunan şalvarlı bindallıları 2020 bindallı modelleri arasına eklemeyi unutmadı.

el işlemeli bindallı 2020
el işlemeli bindallı 2020

Kına alışverişine çıktığınızda mutlaka gelinlikçilerde göreceğiniz şalvarlı modeller, güçlendirilmiş tasarımıyla aslında gayet şık duruyor.

modern bindallı 2020
modern bindallı 2020

Rahat hareket etmek isteyen, oturup kalkarken hatta oynarken elbise tarlatanıyla uğraşmak istemeyen ama kesinlikle iyi göründüğünden emin olmak isteyenler için şalvarlı bindallı modelleri şahane bir alternatif.

kırmızı kaftan 2020
kırmızı kaftan 2020

Hindistan rüzgârları estiren yerel kaftanlar

Hindistan dünyanın en renkli ülkelerinden biri olabilir. Enerjisi, ritmiyle insanı büyüleyen Hindistan, moda anlayışıyla da dikkat çekmeyi ihmal etmiyor.

kırmızı bindallı modeli 2020
kırmızı bindallı modeli 2020

2020 bindallı modelleri kapsamında Hint rüzgarları estirmeyi hedefleyen modacılar, Hintlilerin geleneksel kıyafeti sariyi bindallılara uyarladı.

gösterişli kaftan 2020
gösterişli kaftan 2020

Tek parça ya da göbeği açık olmak üzere alt, üst ve şal şeklinde üç ana parçadan tasarlanan bindallılar, 2020 kaftan modelleri arasında yıldız gibi parlayacak.

gösterişli bindallı 2020
gösterişli bindallı 2020

Kız kıza yapılan kına gecelerinde Hint temalı bindallılar ve Hint müziğiyle şahane bir kına eğlencesi yaşayabilirsiniz.

Hintlilerin geleneksel kıyafetlerinin kına gecesine çok yakıştığını söylememiz lazım. Mutlaka şans verin.

Bu yazıyı okuyanlar 2020’Nin En Özel 20 Tesettür Nişanlık Modeli Sizleri Bekliyor başlıklı yazımızı da okudu ve beğendi. Sende bir göz at.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş