2020’nin En Rahat 25 Hamile Kıyafeti

0

Anne adaylarını her koşulda rahat ettirecek konfordan ödün vermeyen en şık 25 hamile kıyafetini bir araya getirdik. İşte yeni sezon 2020 hamile kıyafetleri

Hamilelik dünyanın en heyecanlı serüveni, kadınlar dokuz aylık süreçte yeni, daha özel birine dönüşüyorlar. Bebeğinizin olacağını öğrendiğiniz ilk andan itibaren sizi bekleyen değişimlerden biri de günden güne büyüyen göbeğiniz olacak.

Hamile Günlük Kombin 2020
Hamile Günlük Kombin 2020

Kıyafetleriniz bir noktadan sonra asla üstünüze olmayacağı için hamile kıyafetleri bakmanız gerekecek.

Hamile Dantelli Abiye
Hamile Dantelli Abiye

2020 hamile kıyafetleri serisini incelediğinizde gebelik sürecinizde her an size eşlik edecek günlük, spor, şık, abiye tarz kıyafetler bulabileceğinizi fark edebilirsiniz.


 
Hamile Pudra Abiye 2020
Hamile Pudra Abiye 2020

Moda ekibimizle birlikte hamilelik giysilerini inceledik, hamilelik alışverişlerinizde size yardımcı olacak çok şık, güzel, rahat ve sağlıklı parçalar seçtik. 2020 hamile kıyafetleri bebeğinize kavuşmayı beklerken her zaman rahat ve şık olmanızı sağlamaya hazır.

Hamile Yazlık Siyah Elbise 2020
Hamile Yazlık Siyah Elbise 2020

2020 Yazlık Hamile Kıyafetleri

Yazlık gebe kıyafetleri rengârenk ve insana enerji veren güzellikte tasarlanıyor. Modacılar, her yıl yine yeniden hamile koleksiyonları hazırlayarak hamileliğinizi tam bir moda ikonu olarak geçirmenizi sağlıyor.

Hamile Yazlık Kot Tişört Kombini
Hamile Yazlık Kot Tişört Kombini

Hamileliğin güzel yönlerinden biri şüphesiz doğuma kadar özel bir kıyafet serisini giymektir. Hamile elbiseleri, mevsimlere göre çeşitleniyor. Yazlık hamilelik kıyafetleri, yaz sıcağında ekstra terleyen ve bunalan anne adaylarını müthiş rahatlatıyor.

Hamile Lastikli Elbise
Hamile Lastikli Elbise

Hamile kıyafetlerinde amaç hareket özgürlüğünü sağlamak, karın ve göbek çevresini sıkmamak olmalıdır. 2020 hamile kıyafetleri koleksiyonunda kullanılan kumaşlar tensel temasta anne adaylarını rahatsız etmiyor, genişliğiyle ve ayarlanabilir yapısıyla rahat bir hamilelik geçirmelerine yardımcı oluyor.

Hamile Pantolonu Lastikli 2020
Hamile Pantolonu Lastikli 2020

Yazlık hamile elbiseleri

Yazlık hamile elbiseleri askılı, uzun kollu tasarımlarla öne çıkarken modeller genellikle her tarza hitap ediyor. Hamileyken katılacağınız bir düğün için kendinize şahane bir hamile abiyesi bulabilirsiniz.

Hamile Yazlık Elbise
Hamile Yazlık Elbise

Öte yandan günlük yaşamda elbiseler daha pratik ve konforlu olacağından yumuşak, terletmeyen kumaştan elbiselerle tiril tiril gezebilirsiniz.

Hamile Abiye Beyaz Elbise 2020
Hamile Abiye Beyaz Elbise 2020

Elbise modelleri göbeğiniz büyümeye başladıktan sonra işinizi büyük oranda kolaylaştıracaktır.

Hamile Kısa Kollu Elbise
Hamile Kısa Kollu Elbise

Elbiselerinizin altına body, atlet, t-shirt, gömlek gibi farklı şeyler giyerek ya da elbisenizin doğrudan üstüne uzun kol t-shirt ve gömlekler giyerek çok şık hamile kombinleri oluşturabilirsiniz.

Hamile Düğmeli Beyaz Elbise 2020
Hamile Düğmeli Beyaz Elbise 2020

Yazlık hamile t-shirt ve tunikleri

Yazlık hamile tunikleri ve hamilelere özel tişörtler kesinlikle çok rahat ve sportif bir duruşa sahip. Evde, işte, alışverişte, gezmede çekinmeden tercih edebileceğiniz hamile giysileri, pantolon ve etekler üzerinde şıklığı ve konforuyla sizi şaşırtacak.

Hamile Çizgili Badi
Hamile Çizgili Badi

2020 hamile kıyafetleri arasında en çok t-shirtler ve tunikler dikkat çekiyor. Göbeği usulca kapatan ve yumuşak yapısıyla hareket özgürlüğü sağlayan hamile tişörtlerini çok seveceğinize eminiz.

Hamile Bluz Kot Kombini
Hamile Bluz Kot Kombini

Yazlık hamile pantolon ve taytları

Hamile pantolonları ve hamile taytları esnek yapısıyla göbeği rahatça çevreliyor. Yazlık hamile pantolonlarının bel çevresi hamileler için ekstra özel bir tasarımla buluşturuluyor, skinny modeller bile tasarlanabiliyor.

Hamile Kot Pantolonu Lastikli
Hamile Kot Pantolonu Lastikli

Hamile taytları ise yine bel kısmı esnek ve rahat olduğundan günlük yürüyüşlerde ve hamile pilatesinde anne adayını rahatlatıyor, hafif olmasını sağlıyor.

Hamile Yazlık Kot Tişört Kombini
Hamile Yazlık Kot Tişört Kombini

Hamile kombinleri yapabilmek için pantolonlar ve taytlar pratik bir zemin hazırlıyor. Dilediğiniz tuniği, gömleği ve tişörtü taytlarla tamamlayabilirsiniz.

Hamile Saten Abiye 2020
Hamile Saten Abiye 2020

2020 Kışlık Hamile Kıyafetleri

2020 hamile kıyafetleri koleksiyonunun kış mevsimine özel çıkarılan parçaları çok sevimli, şık, rahat ve cazip tasarımlardan oluşuyor. Örneğin kışın sıcacık tutacak ekose kumaşlardan tasarlanan selopet hamile elbiseleri çok ilgi görüyor.

Hamile Ceket Kot Kombini
Hamile Ceket Kot Kombini

Her mevsimin kendi zorlukları var hamileler için: Yazın sıcak havalar en büyük problemken kışın aşırı soğuk ve kuru havalar hamileleri olumsuz etkiliyor, ciltlerinin kurumasına neden oluyor. Kış mevsimini rahat ve sıcak geçirmek için kumaşların daha dolgulu, yün, pamuk olması gerekiyor.

Hamile Ekoseli Panço
Hamile Ekoseli Panço

Hamile kıyafetlerinin genelinde bu farkındalık olduğundan anne adayı olarak rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz. Kışlık hamile kıyafetlerini sizler için az biraz inceledik, birlikte neler var bakalım.

Kışlık hamile panço ve kazakları

Kışlık hamile giysileri arasında en sıcak tutan kıyafetler kazaklar ve dış giyimde pratiklik kazandıran pançolardır. Hamile pançoları birçok kişinin hamile montu almasını önlüyor.

Hamileler Için Panço
Hamileler Için Panço

Anne adaylarının bir bölümü birkaç aylık süreç için hamile kabanı almak istemiyor hamile pançoları ile idare ediyorken bir bölümü ise aktif bir çalışma hayatı ve yaşadığı yerin sert ikliminden ötürü hamile ceketlerini zorunlu görüyor.

Hamile Salaş Panço
Hamile Salaş Panço

Kazaklar, pançolar, montlar ve ceketler kışın anne adaylarının huzuruna sunuluyor. Moda ekibimiz kışlık hamile kıyafetlerinin fazlasıyla rahat ve sıcak olduğunu belirtiyor.

Çok soğuk bir iklimde yaşıyorsanız hamileyken zatürre, grip, soğuk algınlığından kaçınmak ve riskleri düşürmek için kalın hamile giysileri almanızı öneririz.

Kışlık hamile elbiseleri

2020 hamile kıyafetleri kışlık hamile tulumları, elbiseleri, bahçıvanlarıyla enerji patlaması yaşıyor. Hamile bahçıvan modelleri bilhassa ilgi görüyor.

Karnınız iyice belirginleştiğinde tercih edebileceğiniz hamile tulumları ve salopet, bahçıvanlarıyla inanılmaz sevimli bir görüntü elde edebilirsiniz.

Birçok anne adayı bahçıvan ve salopet modellerini fotoğraf çekimi için alıyor, doğuma kadar giyiyor. Zira sadece görüntüsüyle değil rahatlığıyla da anne adaylarının ilgisini hak ediyorlar.

Hamile Kışlık Triko Kombini
Hamile Kışlık Triko Kombini

Kışlık hamile pantolon

Kışlık hamile kıyafetleri arasında pratikliğiyle öne çıkan bir diğer giysi pantolon oluyor. Tüm hamile pantolonları bel bölümünde özel bir esnekliğe ve tasarıma sahiptir.

Beli Lastikli Hamile Kot Pantolon 2020
Beli Lastikli Hamile Kot Pantolon 2020

Ne giyeceğim diye düşünüp elbise ve eteklerle sınırlı kalmayın. Pantolonlarla göbeğinizi doğal olarak bebeğinizi rahatsız etmeden günlük yaşamınıza devam edebilirsiniz. Kışlık hamile taytları ise iç kısmındaki yünlü dolgusu sayesinde her yerde rahat olmanıza yardımcı oluyor.

Hamile Uzun Hırka
Hamile Uzun Hırka

İçi yünlü taytların dış bölümü son derece şık ve tok göründüğünden evde, alışverişte, parkta, sporda nasıl görünüyorum endişesi taşımadan giyebilirsiniz. 2020 hamile kıyafetleri anne adaylarının rahatlığını düşünürken şıklığını da elden bırakmıyor.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş