2020’nin Tasarım Harikası 25 Ferace Modelleri

0

Özel günlerin ve günlük şıklığın vazgeçilmezi feracelerde 2020 trendleri. İşte yeni 2020 tasarım harikası 25 ferace modeli.

Ferace, yakalı ve yakasız olmak üzere iki farklı yaka kesiminden oluşan, tesettürlü hanımların genellikle görüntüsünü tamamlamak, vücut hatlarını gizlemek amacıyla tercih ettiği uzun, rahat giysidir.

beyaz yeni sezon ferace 2020
beyaz yeni sezon ferace 2020

Feracelerin kişilere sunduğu rahatlık ve tesettür yaşamına uygunluğu her yıl yeni ferace modellerinin ortaya çıkmasını sağlıyor.

saçaklı ferace 2020
saçaklı ferace 2020

2020 ferace modelleri işte bu yüzden önem taşıyor. Gündelik yaşamda tesettürlü hanımların neredeyse hepsi oluşturdukları kombini ferace ile sonlandırıyor.


 
bakır şeritli ferace 2020
bakır şeritli ferace 2020

Ferace ve abaya kişinin üzerinde görünen tek parça kıyafet olduğundan rengi, kesimi, modeli, kumaşı kısacası her şeyi önemlidir.

omuz detaylı tasarım ferace 2020
omuz detaylı tasarım ferace 2020

Dört mevsim giyilen feraceler, mevsime göre farklı kumaş türlerinden hazırlanarak daha konforlu bir kullanıma ulaştırılıyor.

beyaz gül detaylı sade ferace 2020
beyaz gül detaylı sade ferace 2020

Feraceler öyle zengin tasarımlara sahip ki sadece günlük yaşamda değil resmi iş yaşamında ve abiye tercih edilebilecek özel günlerde dahi kullanılabiliyor.

kolu taşlı ferace 2020
kolu taşlı ferace 2020

Modacıların tesettürlü hanımların ihtiyaçlarını iyi gözlemlemesi, talepleri değerlendirmesi neticesinde binbir çeşit ferace tasarlanıyor.

beyaz yeni sezon ferace 2020
beyaz yeni sezon ferace 2020

Bizler de 2020 ferace koleksiyonlarını ele aldık ve sizler için önden incelemeler yaptık. Haydi, birlikte inceleyelim.    

salaş stil ferace 2020
salaş stil ferace 2020

Modern ve Zarif: Kısa Ferace Modelleri

Kısa ferace modelleri 2020 ferace modelleri koleksiyonunda gençlerin odağında olacak gibi görünüyor. Liseli, üniversiteli genç kızların tercih ettiği kısa feraceler, günlük giyimi hem daha sempatik gösteriyor hem de birçok giysinin kullanımını kolaylaştırıyor.

yazlık keten ferace 2020
yazlık keten ferace 2020

Örneğin tayt, skinny jean giymek isteyen gençler dizin hemen üstünde biten şık tasarımlı feracelerle dar pantolon, tayt giyebiliyor.

Spor yaparken, okula giderken, hafta sonu vakit geçirirken çok tercih edilen bu tip parçalarda vücut hatlarını gizlemek ve kombini bütün haline getirmek feracelerle mümkündür. Feracelerin boyu diz üstü olabileceği gibi diz altı da olabiliyor.

üç renkli spor ferace 2020
üç renkli spor ferace 2020

Sadece pantolon, şalvar değil etek ve elbiselerin üzerine de çok yakışıyor. Klasik kesim, düz renk, uçları püsküllü, dantelli, boncuklu, işlemeli gibi birçok ferace modelinin kısa versiyonunu bulabilirsiniz.

taş detaylı ferace 2020
taş detaylı ferace 2020

Zamansız, Kurtarıcı Uzun Ferace Modelleri

Uzun ferace modelleri ciddi anlamda kurtarıcı tesettür parçaları sayılıyor. Tıpkı dolaplardaki siyah klasik elbiselere benzeyen uzun feraceler, kombin yapmakta zorlanan kişilerin hemen ferace giyip dışarı çıkabilmesine zemin hazırlıyor.

medine tasarım ferace 2020
medine tasarım ferace 2020

Uzun feracelerde şifon detaylar, otantik işlemeler, düğme detayları dikkat çekiyor. Görsel anlamda sade ve şık tasarımlar bulabileceğiniz gibi daha zarif fakat boncuk ya da renkli iplerle yapılmış işlemelere sahip feraceler görebilirsiniz. 2020 ferace modelleri çeşitliliğiyle çok geniş kitlelere hitap edecek görünüyor.

Uzun feracelerin birçoğu cepli tasarlanıyor, böylelikle telefon ya da bozuk para taşımak daha kolay hale geliyor.

2020 Sezonunda Her Kadının Dolabında Olması Gereken Ferace Modelleri

2020 ferace modelleri zengin tasarımlarıyla dikkat çekiyor ancak klasikten vazgeçemeyenleri de unutmuyor.

Örneğin düz renk, düz kesim ferace sevenler için rengârenk feraceler tasarlanıyor. Biz bu noktada hangi renk feraceler dolapta olmalı sorusu üzerinde duruyoruz.

fırfırlı abaya-ferace 2020
fırfırlı abaya-ferace 2020

Bize göre her tesettürlü kadının dolabında siyah, lacivert gibi koyu renkler ve krem, vizon gibi daha yumuşak renk feraceler bulunmalı.

pudra doğal kumaş ferace 2020
pudra doğal kumaş ferace 2020

Bu renkler elbette kişinin giyim, renk tercihlerine göre değişebilir ancak kışın koyu renkler baharda ve yazda ise açık tonlar kurtarıcı olabiliyor.

siyah taşlı ferace 2020
siyah taşlı ferace 2020

Dantelin Büyüsü Şimdi Feracelerde

Danteli son birkaç yıldır hemen her yerde görmek dantelin modasını öldürmüyor bilakis daha çok sevilmesini sağlıyor. Tesettürlü hanımların da çok sevdiği danteller, 2020 ferace modelleri ile bir kez daha karşımıza çıkıyor.

yan dantel detaylı ferace 2020
yan dantel detaylı ferace 2020

Kısa ve uzun feracelerde dantel kullanan modacılar, şifon ya da farklı kumaşlar üzerine dantel kullandığı gibi yüzde yüz dantelden tasarlanmış feraceler de hazırlıyor.

Bu feraceler genellikle abiye giyimde ya da abiye kadar olmasa da daha şık tesettür kombinlerinde kullanılıyor.

Bu yazıyı okuyanlar En İyi 5 Ferace Markası başlıklı yazımızı da okudu ve beğendi. Sende bir göz at.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş