2021 Tesettür Giyim Koleksiyonundan En Güzel 15 Kaşe Kaban Modeli

0

2021 tesettür giyim koleksiyonunun en güzel ve en trend 15 kaşe kaban modelini bir araya getirdik. Göz kamaştıran şık kaşe kaban tasarımları sizleri bekliyor.

2021 sezonunun en güzel kaşe kaban modellerini sizler için araştırdık. Tesettür kaban modellerindeki zarif kesimler, şık tasarımlar gözlerinizi kamaştıracak. Uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz kabanlar için derlediğimiz modelleri incelemeyi unutmayın.

armine tesettür kaşe kap 2021
armine tesettür kaşe kap 2021

Tesettür dış giyim parçaları arasında kaban, mont, parka, pardesü ve ferace yer alıyor. Feraceler soğuk iklimlerde tek başına asla yeterli değil. Tesettür kaşe kaban modelleri en iyi dış giyim koruması sağlıyor.

Armine gri kaşe kap
Armine gri kaşe kap

Kış boyunca sizi sıcacık şekilde sarmalayacak olan kaşe kabanlarla kendinizi hem sıcak hem de şık hissedebilirsiniz. Kabanlar soğuğa karşı koruma sağlarken aynı zamanda tesettür kombinleri için müthiş bir tamamlayıcıdır.


 
Armine kaşe pardüse 2021
Armine kaşe pardüse 2021

Bu nedenle sıradan bir kaban değil, tarzınıza, bedeninize, muhafazakâr giyim stiline uygun bir model seçmelisiniz. Tesettür kaşe kaban modelleri 2021 koleksiyonlarının sevilen tamamlayıcılarından biri olarak sizleri bekliyor.

gri tesettür kaşe kaban 2021
gri tesettür kaşe kaban 2021

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 2021 tesettür kaşe kaban modelleri araştırmamızı sizlerle paylaşıyoruz. İşte birbirinden güzel tasarımlar.

kapşonlu tüy detaylı tesettür kaşe kaban 2021
kapşonlu tüy detaylı tesettür kaşe kaban 2021

Kürk detaylı tesettür kaşe kabanlarının bitmeyen havası

2021 tesettür kaşe kaban modelleri çok fazla seçenek sunuyor. Bu seçenekler arasında en çok tercih edilen modellerden biri kürklü kaşe kabanlardır.

kürklü kaşe kaban 2021
kürklü kaşe kaban 2021

Kürklü kaşe mont modelleri tesettür giyim için son derece uygunluk gösteriyor, şal – eşarp tercihlerinizi kısıtlamıyor. Tek ya da çift düğmeli kaşe kabanlar, boyun bölümündeki kürküyle en soğuk havalarda bile sıcacık hissettirmeyi başarıyor.

Armine taba tesettür kaşe kaban 2021
Armine taba tesettür kaşe kaban 2021

Tesettür kombinleri yaparken kürklü yakayı çıkartma şansına sahipsiniz. Bazı modellerin kapüşon ve kürk bölümü fermuarlı ya da düğmeli tasarlanıyor, kişi istediğinde çıkartabiliyor.

Tesettür kaşe mont alırken bu detaya dikkat ederseniz eğer çok kullanışlı bir model seçmiş olursunuz.

Armine kaşe kaban 2021
Armine kaşe kaban 2021

Tek düğmeli, kuşaklı modern kaşe kabanlarla zamansız kombinler

Kaşe kabanlarda tek düğme trendi var. Tek düğmeli, geniş kesim, biraz Oversize dediğimiz kaban modelleri birkaç sezondur çok moda.

tek düğmeli kuşaklı tesettür kaşe kaban 2021
tek düğmeli kuşaklı tesettür kaşe kaban 2021

2021 tesettür kaşe kaban modelleri arasına giren bu model, tesettürlülerin de yakın takibinde diyebiliriz. Tek düğmeli ve kuşaklı kaşe mont ile tesettür kombinlerinizi keyifle yapabilirsiniz. Bu tarz kabanların abiye, elbise, resmi, günlük ve spor tesettür kombinlerine çok uyduğunu görebilirsiniz.

torba cepli ekose tesettür kaşe kaban 2021
torba cepli ekose tesettür kaşe kaban 2021

Mont, kaban, pardesü gibi şeyler her sezon alınan, sürekli yenilenen bir kıyafet değil. Bu yüzden tüm tesettür kombinlerine uyacak zarif ve çok yönlü bir tesettür kaşe mont almak en mantıklısı. Eğer yeni bir kaşe mont bakıyorsanız bizim önerilerimizden biri tek düğmeli, kuşaklı modeller.

Çift taraflı giyilebilen tesettür kaşe kabanlar ile kombin çeşitleri

Çift taraflı giyilebilen tesettür kaşe mont modellerini biz çok sevdik. Dışı krem, içi gri gibi çift renkten oluşan kaşe kabanlar, inanılmaz kullanışlı.

kruvaz yaka haki tesettür kaşe kaban 2021
kruvaz yaka haki tesettür kaşe kaban 2021

2021 tesettür kaşe kaban modelleri koleksiyonlarında çok fazla çift taraflı mont modeli bulunuyor. Sevdiğiniz renkleri taşıyan, şık bir tasarım seçerek uzun yıllar keyifle giyeceğiniz bir monta sahip olabilirsiniz.

Tesettür giyim kombini yaparken çift renkli bir kabanınızın olması size alternatifler sunar. Kombin yaparken seçtiğiniz renklere, oluşturduğunuz stile göre hareket edebilirsiniz.

kemer aksesuarlı tesettür kaşe kaban 2021
kemer aksesuarlı tesettür kaşe kaban 2021

2021 Tesettür Kaşe Kaban Modellerinde Renk Trendleri

2021 tesettür kaşe kaban modelleri için trend olan renkleri araştırmayı ihmal etmedik. Tesettür mont alışverişinde çoğu kişinin eli siyah, kahverengi renklerine gidiyor.

Ekose tesettür kaşe kap
Ekose tesettür kaşe kap

Artık bu iki rengin esaretinden kurtulmaya ve biraz daha modern, canlı, enerjik ve şık renkler seçmeye ne dersiniz.

Elbette siyah ve kahverengi hala en güçlü iki renk seçeneğiniz ancak tesettür kombini yaparken uymaz endişesiyle hareket edip beğendiğiniz renklerden vazgeçmemelisiniz.

çift çıtçıtlı tesettür kaşe kaban 2021
çift çıtçıtlı tesettür kaşe kaban 2021

Kabanın dış giyim olduğunu unutmayın ve istediğiniz rengi seçin. Bizim renk önerilerimiz arasında kiremit rengi, gri, füme, somon, hardal sarısı, bordo, sütlü kahve ve kırçıllı kaşe kabanlar çok moda.

Armine kaşe kapşonlu kap
Armine kaşe kapşonlu kap

Tesettür giyim kombinleri, tesettür modasıyla ilgili yenilikler, tesettür markalarının en yeni koleksiyonları, şal ve eşarp bağlama stilleri gibi birçok konu hakkında incelemelerimizi, örneklerimizi görmek için bizi takip etmeye devam edin.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş