2022 Sezonunun En Göz Alıcı 15 Abaya Tasarımı

0

Tesettür dış giyimin vazgeçilmezi abaya, 2022 sezonunda çok şık. 2022 abaya modelleri çarpıcı güzellikleriyle her gün göz alıcı kombinler yapmanızı sağlıyor. İşte sezonun hit abaya tasarımları.

Tesettür dış giyim parçası abaya, geleneksel ve modern desenleriyle vitrinleri, katalogları, sanal mağazaları süslüyor. Dış giyimde abaya vazgeçilmez bir parça. Muhafazakâr stilini tamamlayan, olması gerektiği gibi kılan abayalar, bu görevi üstlenirken şıklıktan ödün vermiyor.

taşlı ekru tesettür abaya
taşlı ekru tesettür abaya

Abaya modelleri genellikle siyah renkli sade, düz bir kesimden oluşur. Son dönemlerde bu tekdüzelikten çıkıldığını vitrinleri süsleyen, sosyal medya hesaplarını renklendiren canlı, zengin tasarımlardan görebiliyoruz.

taş detaylı siyah abaya 2022
taş detaylı siyah abaya 2022

Artık her yıl yeni abaya tasarımları öne çıkıyor, herkes kendi tarzına göre alışveriş yapabiliyor. O halde gelin 2022 abaya modelleri nelermiş birlikte bakalım.


 
omuz işlemeli gümüş abaya 2022
omuz işlemeli gümüş abaya 2022

Düğünlük abaya modelleri trendi

Düğünde giymelik 2022 abaya modelleri kelimenin tam anlamıyla göz kamaştırıyor. Öyle ki tesettür düğün kombini yaparken dümdüz siyah bir elbise giyip üzerine düğünlük abaya giyerek çok şık görünebilirsiniz.

gold payetli tesettür abaya 2022
gold payetli tesettür abaya 2022

Abaya tek başına yıldız parça olmayı başarıyor, stilinizi parlatıyor. Düğün davetleri için özel tasarlanan şık abaya tasarımları boncuk işlemeler, simler, parıltılı motifler, dantellerle süsleniyor.

Bu yazıyı okuyanlar Pliseler ve Fırfırlar: 2023 Sezonunun En Yeni 13 Abaya Modeli başlıklı yazımızı da okudu ve beğendi. Sende bir göz at.

bordo payetli tesettür abaya 2022
bordo payetli tesettür abaya 2022

Altın işlemeli abayalar özellikle siyah sade abiyelerle müthiş bir canlılık ortaya çıkarıyor.

bordo pliseli tesettür abaya 2022
bordo pliseli tesettür abaya 2022

Günlük abaya stilinde sadelik ve canlılık bir arada

2022 abaya modelleri günlük stilde çok sık kullanılıyor. Rahat ve şık olması önemli bir etken elbette. Günlük tesettür kombini yaparken abaya ile pratik bir şıklığa kavuşabilirsiniz.

dantel desenli abaya 2022
dantel desenli abaya 2022

Örneğin, bir blue Jean, bir basic tişört üzerinize açık renk ince bir abaya giyerek hızlı bir kombin hazırlayabilirsiniz.

fırfırlı şifon abaya 2022
fırfırlı şifon abaya 2022

Yaz geldiğinde sıcak havaların etkisinden kaçınmak için ince, tiril tiril abaya modellerini mutlaka giymelisiniz. Ferah, şık bir yaz stilinde abayaların rolü genişleyecek gibi görünüyor.

Çıtır desenli abaya tasarımlarıyla bahar coşkusu

Çiçekli, minik çıtır desenli abaya sezonun trendi olabilir. Bildiğiniz gibi çıtır desenli tesettür elbise ve etekler çok tutuluyor.

taş detaylı siyah abaya 2022
taş detaylı siyah abaya 2022

Bu sezon abaya tasarımlarında da aynı çıtırlığı göreceğiz. 2022 abaya modelleri çıtı pıtı görüntüsüyle stilinizde fark edilir bir şıklık yaratabilir.

arab stili kuşaklı siyah abaya 2022
arab stili kuşaklı siyah abaya 2022

Minik çiçeklerin, bahar dallarının, üç boyutlu çiçeklerin yer aldığı abayaları hem etek kombinlerinde hem de elbise kombinlerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dengeli bir görünüm için elbise ve eteğinizi sade tutmanızı öneririz.

pliseli kırmızı tesettür abaya 2022
pliseli kırmızı tesettür abaya 2022

Modern abayaların sahneye çıkışı

2022 abaya modelleri göz kamaştırıcı güzelliğini modern çizgilerden alıyor. Modern zamanlara yakışır tasarım inceliğini göreceğiniz abayalar, genç ve orta kuşak grubunun incelikli stilini güçlendiriyor.

yarasa kol işleme detay abaya
yarasa kol işleme detay abaya

Zarafetin sadeliğini, ihtişamın modern çizgilerini yansıtan abayalar, yıl boyunca geniş renk seçenekleriyle kombin fikirlerini destekliyor.

Abaya yerine ferace tercihiniz ise 2022 Sezonunun En Güzide 15 Ferace Modelini Keşfet yazımıza da bir göz gezdirmenizi tavsiye ederiz.

güpür detaylı abaya 2022
güpür detaylı abaya 2022

Farklı abaya çeşitleri arayanlar da bu koleksiyonlarda aradığını bulabilir. Geniş, salaş, bohem, klasik, sade, göz alıcı birçok model sizleri bekliyor.

gold işlemeli abaya 2022
gold işlemeli abaya 2022

İşlemeli ve geleneksel abayalar doğu stilini canlandırıyor

Abaya tesettür dış giyim parçası olarak hem gösterişli hem sade tasarımlardan oluşuyor. 2022 abaya modelleri yerel stil kültüründen de etkileniyor.

kuşaklı taş abaya 2022
kuşaklı taş abaya 2022

Örneğin, doğu kültüründe çok sevilen işlemeler, geleneksel motifler abayaları şekillendiriyor. Abayalarda sıklıkla yakadan aşağıya doğru inen motifler, ince simler, altın detaylar, uzun kuşaklar doğu stilinde çok tercih ediliyor, özellikle düğünlerde öne çıkıyor.

Nurmelek tesettür dış giyim incelemelerimiz devam edecek. Abaya, ferace, pardesü gibi tüm dış giyim parçalarını mevsimlere ve kombin fikirlerine göre inceleyip sizlerle paylaşacağız. Bizi sosyal medya hesaplarımızdan da takip etmeyi unutmayın. En yeni tesettür kombin ve yeni koleksiyon haberleri için takipte kalın. Nurmelek editörleri, tesettür şıklığının her yönünü sizler için araştırıyor, anbean paylaşıyor.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş