2022 Sezonunun En Trend 15 Türban Modeli

0

Şal ve eşarp modasının gün geçtikçe çeşitlenmesi, türban modellerini harekete geçiriyor. Kombininize uygun en trend 2022 türban modelleri için küçük bir moda yolculuğuna çıkmaya hazır olun.

2022 türban modelleri şık ve modern vurgusu yapıyor. Tesettür giyimin vazgeçilmezi olan eşarplar, şallar, doğru stilde kullanıldığı zaman size hoşnut kalacağınız bir şıklık kazandırıyor. Her sezon tesettür kıyafetleri gibi eşarplar, başörtüler, şallar ve türban aksesuarları da yeni modellerle karşınıza çıkıyor.

zümrüt nişan türban modeli 2022
zümrüt nişan türban modeli 2022

Her yıl daha da farklılaşan ve gelişen türban koleksiyonlarında bu sene renkli bir seçki sizleri bekliyor. Geometrik desenler, asimetrik detaylar, modern çizgiler, minimal modeller koleksiyonları süslüyor. Sizin için küçük bir 2022 türban modası incelemesi yaptık. İşte derlediğimiz notlar ve öneriler…

nişanlık türban tasarımı 2022
nişanlık türban tasarımı 2022

İpek eşarplar, modern türban modelleri

2022 türban modelleri trendlerinde ipek eşarpların yeri apayrı. Bu yıl desenli, geometrik detaylı, çizgili, puantiyeli, renkli modeller moda olacak demiştik.


 
gold simli nişan türban modeli 2022
gold simli nişan türban modeli 2022

İpek eşarplarda minik desenler çok öne çıkıyor. İpek eşarbın muhteşem dokusu, şık ve modern desenlerle birleşerek tesettür kombinlerini desteklemeye geliyor.

sade pul işlemeli türban tasarımı 2022
sade pul işlemeli türban tasarımı 2022

Türban modelleri sıkıca bağlanır, genellikle tok görüntü sunar, gün ya da davet boyunca sabit kalması sağlanır. İpek eşarplar, bu şartları en şık haliyle yerine getiriyor.

bordo nişan türban modeli 2022
bordo nişan türban modeli 2022

Tül şallardan modern ve pratik türban

Tül şal modelleri çok sık önünüze düşüyorsa, eşarpların cezbedici tasarımları dikkatini çekiyorsa trendlerden haberdarsınız demektir.

sadece gelin türban modeli 2022
sadece gelin türban modeli 2022

Genellikle 200×120 ölçüsünde tasarlanan tül şallar, hafif dokusunu yakından hissedeceğiniz bir kumaşa sahip.

2022 türban modelleri bu tarz kaliteli dokuya sahip kumaşlarla kusursuz sonuç veriyor. En klasik türban bağlama stiliyle dahi şık olmak için tül şallar şallar tercih edebilir, modern görünebilirsiniz.

çapraz taçlı türban modeli 2022
çapraz taçlı türban modeli 2022

Minimal türban modellerinde pamuklu eşarp farkı

%100 pamuklu eşarplar dört mevsim kullanılabildiği için tesettür giyim modasında çok seviliyor. Bu tür eşarplar asla iç göstermez, kayma yapmaz, çok çabuk şekil alır, ön kısımda ister yuvarlak ister üçgen formda kolayca şekle girer.

sade taçlı türban modeli 2022
sade taçlı türban modeli 2022

2022 türban modelleri arasında boy gösteren pamuklu eşarpları mutlaka öneririz. Özellikle tek renk, minimal modelleri görmelisiniz. Hâkî, sütlü kahve, yağ yeşili, yumuşak mavi tonları, gri tonlar, tatlı somon rengi, pembe tonlar çok şık duruyor. Pamuklu eşarpları bağlamak da dokusunu hissetmek de çok keyiflidir.

simli taçlı kırmızı türban modeli 2022
simli taçlı kırmızı türban modeli 2022

Türban şıklığına çiçek motifleri desteği

Estetik bir kombin oluşturmanın en önemli aşamasında türban modeli yer alır, bilirsiniz. Ne kadar iyi giyinseniz de eşarp seçiminiz, türban bağlama stiliniz yanlışsa kombin kendini göstermez.

çiçek motifli mürdüm türban tasarımı 2022
çiçek motifli mürdüm türban tasarımı 2022

2022 türban modelleri bu şıklığı sağlamak için capcanlı eşarplar, şallar sunuyor. Örneğin, bu yıl çiçekli başörtüleri çok trend! Kocaman, renkli çiçekler ilkbahar – yaz dönemini süslemeye hazırlanıyor.

çapraz saten türban modeli 2022
çapraz saten türban modeli 2022

Etkileyici bir şıklık için doğadan ilham alan modacılar, aynı öneriyi tesettür kombini yapan hanımlara da veriyor.

kınalık türban tasarımı 2022
kınalık türban tasarımı 2022

Gelinlere özel türban modelleri çok zarif

Tesettür gelinler için gelinlik kadar önemli bir diğer detay türban yani gelin başı modelidir. Türbanlar artık tıpkı saç gibi muhteşem modellerle zenginleştirilebiliyor.

yeni gelin türban tasarımı 2022
yeni gelin türban tasarımı 2022

Gelinler, beyaz tüllerle ve saten eşarplarla çok şık, çok zarif görünebiliyor. 2022 türban modelleri gelinlerin kendini yıllar sonra bile güzel hissedeceği zarif, estetik modellerden oluşuyor.

Aksesuarlı, işlemeli, dantelli, tüllü büyüleyici gelin türbanları 2022 sezonunda popülaritesini konuşturacak.

2022 tesettür giyim ve eşarp & şal modelleri, başörtü / şal bağlama stilleri, günlük kombin önerileri ve çok daha fazlası Nurmelek ile sizlerle buluşmaya devam ediyor, edecek. Bizi takip etmeye devam edin, tesettür modasına dair tüm gelişmelerden ilk sizin haberiniz olsun.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş