2022 Tesettür Yaz Sokak Modasında Öne Çıkan 20 Kombin

0

2022 tesettür yaz sokak modası çok renkli ve enerjik fakat bir o kadar da cool kombinlerle karşınızda. Renkli, ferah, rahat ve şık tesettür sokak modasını yakından inceledik, işte detaylar.

Tesettür sokak stili her mevsim öne çıkıyor ancak yaz geldi mi sokaklarda geçirilen zaman arttığı için özellikle ilkbahar – yaz tesettür modası merak ediliyor, harekete geçiyor.

yazlık lila tesettür elbise 2022
yazlık lila tesettür elbise 2022

2022 tesettür yaz sokak modası doğadan, sosyal medyadan, gençlerin giyim zevklerinden ve modern çağdan ilham alıyor. Kapalı sokak giyim trendleri her yıl değişikliğe uğrasa da bazı şeyler hep kalıcı.

yazlık tesettür mint takım 2022
yazlık tesettür mint takım 2022

Örneğin, beyaz gömlek tunik ve Jean kombini tesettür giyimin vazgeçilmezi olarak bu yaz giyilmeye devam edecek. O halde gelin, bu yazın sokak stilini tesettür odağında inceleyelim, neler varmış görelim.


 
yazlık saten tesettür tunik kombin
yazlık saten tesettür tunik kombin

Beyaz salaş pantolon & renkli tunik

2022 tesettür yaz sokak modası beyaz pantolonlara kucak açıyor. Beyaz, tiril tiril pantolonlarla ya da beyaz skinny jean’lerle kombin yapmaya hazır olun.

yazlık ikili tesettür takım 2022
yazlık ikili tesettür takım 2022

Beyaz pantolonlarda rahatlık ve yüksek enerji göze çarpıyor. Beyazın üstüne ne renk giyseniz tamamsınız! Beyaz pantolonlara gömlek tunikler çok yakışıyor, renkli ama sade bir kombin sunuyor.

sarı tesettür gömlek beyaz pantolon kombini
sarı tesettür gömlek beyaz pantolon kombini

Salaş pantolonlarda klasik gömlekler kullanabilirsiniz. Skinny beyaz pantolonlarla ise salaş ya da şık tunikler tercih edebilirsiniz. Kombininizi küçük bir omuz çantası, beyaz sneaker ya da converse ayakkabılarla tamamlamayı unutmayın.

yazlık tesettür kimono kombin 2022
yazlık tesettür kimono kombin 2022

Yüksek bel etek & modern gömlek kombin dönemi

Yüksek bel etek modasının en keyifli dönemi geliyor. Çünkü 2022 tesettür modasında pileli, fırfırlı, işlemeli, etnik birçok yüksek bel etek modelini gömleklerle giyebileceğiz.

yazlık tesettür etek bluz kombin 2022
yazlık tesettür etek bluz kombin 2022

Tek renk yüksek bel model eteğinizi giyin, üzerine ise mümkünse eteğin renginin de içinde bulunduğu gömlekler tercih edin.

Bu arada kombin değil de tam bir elbise kolik iseniz 2022 Yaz Sezonunun En Elit 30 Tesettür Elbise Modeli yazımıza mutlaka göz atmalısınız.

pliseli yazlık tesettür etek 2022
pliseli yazlık tesettür etek 2022

Gömleklerinizde özgür olun; renkli, desenli, motifli, işlemeli, geometrik desenli birçok model bulunuyor, hepsini giyebilirsiniz. 2022 tesettür yaz sokak modası yüksek stilinizi rahatça gösterebileceğiniz zenginliğe sahip.

tesettür pliseli tunik pantolon kombin 2022
tesettür pliseli tunik pantolon kombin 2022

Pliseli kombinlerden kaçış yok

Pliseli etekler, liseli pantolonlar, pliseli elbiseler ve tunikler… Birkaç sezonun joker parçası plise diyebiliriz. Özellikle lise – üniversite ve iş hayatına yeni adım atan genç – orta kuşak pliseli kıyafetleri pek seviyor.

yazlık tesettür etekli takım 2022
yazlık tesettür etekli takım 2022

Bu yaz tesettür sokak stili pliseli kıyafetlerle dolu olacak. Biz etek ve pantolonları çok sevdik, farklı kombin fikirleri verdiği için kullanışlı bulduk.

yazlık lila tesettür takım 2022
yazlık lila tesettür takım 2022

Örneğin, indigo mavisi pliseli bol pantolonu vintage bir gömlekle kolayca kombin yapabilirsiniz. Modern ve geleneksel modayı birleştirin, stilinizi güçlendirin.

uzun tunikli aerobin takım 2022
uzun tunikli aerobin takım 2022

Sokak stilinin rahatlığı fırfırlı yazlık eteklerde

Fırfırlı eteklerin geniş kesimi, hafif kumaşı, yumuşak dokusu ve şık görüntüsü tam yaz mevsimine uygun! 2022 tesettür yaz sokak modası için fırfırlı ve kat kat etekleri severek giyebilirsiniz.

fırfırlı pantolon etek gömlek kombini
fırfırlı pantolon etek gömlek kombini

Hâkî, şeftali tonları, pembe tonları, limon sarısı, indigo mavi, turuncu, fıstık yeşili gibi canlı renkleri tercih etmenizi önerir, üzerine ise beyaz giymenizi tavsiye ederiz.

Eteğinizi mümkünse ince şık bir kemerle tamamlayın. Dilerseniz şalınızın üstüne geniş, yuvarlak bir hasır şapkayla tatil enerjisi yakalayabilirsiniz.

taba aerobin tesettür takım
taba aerobin tesettür takım

Gençlerin tercihi tesettür tulum kombinleri

2022 tesettür yaz sokak modası Y ve Z kuşağının tulum trendleriyle canlanacak. Genç kuşak, tensel kumaşları ve tulum koleksiyonlarını çok seviyor.

tesettür yazlık tulum 2022
tesettür yazlık tulum 2022

Kot tulum modelleri tesettür giyimle çok uyuşuyor. Muhafazakâr stilden ödün vermeden trend parçaları giyebileceğiniz bu sezon, farklı tulum modelleriyle kapalı giyim modasına canlılık getirmeye hazırlanıyor.

yazlık tesettür saloper 2022
yazlık tesettür saloper 2022

Sokaklarda beyaz bluz, kot tulum, renkli spor ya da babet ayakkabı kombinleri görmeye hazır olun. Modern ve rahat şal bağlama stiliyle taçlandıracağınız bu stil, sizi gün boyu rahat ve özgür hissettirecek.

yazlık tesettür tulum 2022
yazlık tesettür tulum 2022

Bohem stile yer açın

Kapalı yaz modasında bohem stil fikri kulağa çok cezbedici geliyor. Modacılar, bohem stilini tesettürle bir süredir buluşturuyor.

yazlık abaya takım 2022
yazlık abaya takım 2022

2022 tesettür yaz sokak modası bu buluşmaya şahitlik etmeye hazır. Tesettür bohem kıyafetlerinde etnik desenler, modern çizgiler, salaş parçalar, rahat kesimler dikkat çekiyor.

yazlık tesettür gömlek kombini 2022
yazlık tesettür gömlek kombini 2022

Renk ve desen anlamında vintage bir hava da estirmeyi başaran bohem tesettür modası, bu yaz rahatlığıyla çok tercih edilebilir.

yazlık tesettür kot takım 2022
yazlık tesettür kot takım 2022

Sadeliği sevenler için bilhassa tesettür tunik modellerinde bohem stili hissetmek mümkün. Örneğin, yandan yırtmaçlı tek renk tunikler, krem rengi salaş pantolonlarla çok şık bir kombin oluşturuyor.

tesettür yazlık sokak kombini
tesettür yazlık sokak kombini

Çan eteklerle sokaklarda şıklık yarışı

2022 tesettür yaz sokak modası çan eteklerle birlikte şıklığa adım atıyor. Yüksek bel çan etek modelleri şık bir bluz ya da gömlekle giyilip kemerle, topuklu sandaletlerle ve modern şal bağlama stili ile tamamlandığında güçlü, şık ve modern bir tesettürlü kadın imajı çıkıyor ortaya.

lastikli tesettür kot etek kombini
lastikli tesettür kot etek kombini

Günlük tesettür kombin fikirleri için de ideal olan bu stil, küçük boy çantalarla birlikte şehir kadını profili çiziyor, tesettürün şıklığını vurguluyor.

Şık bluz etek kombin🎈350 TL kargo ücretsiz
🎈Gömlek tek alımda 199 TL
38 40 42 44 46 beden aralığı mevcut ve krep kumaştır boyu 65 cm
🎈Etek tek alımda 189 TL 36 dan 46 bedene kadar aralığı uyumlu standart beden ve astarlı şifon kumaştır boyu 99 cm

Örneğin, turuncu etek, krem rengi pamuklu bir bluz ya da gömlekle şık bir kombin yapabilirsiniz. Kombini güçlendirmek için mutlaka aksesuarlardan yararlanın.

Nurmelek tesettür yaz modası incelemesi yeni başlıyor. Yaz boyunca sezona damga vuran parçalar, kombin fikirleri, yeni kıyafet koleksiyonları sizlerle olmaya devam edecek. Bizi takip etmeyi unutmayın.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş