2022 Yaz Sezonunun Öne Çıkan 15 Tesettür Abiye Modeli

0

Düğünlerin, özel davetlerin şıklığını temsil eden abiyeler, en yeni tasarımlarla 2022 modasını süslüyor. 2022 yazlık tesettür abiye modelleri bu yılın en seçkin tasarımlarını sizlerle buluşturuyor.

2022 yazlık kapalı abiyeler düğün sezonunun açılmasıyla birlikte ilgi görmeye başladı. Genç kızlar, orta ve ileri yaş grubu hanımlar, stiline uygun şık tesettür gece elbisesi modellerini beğeniyle inceliyor. Elbiselerde yaz sıcaklarını bastıracak hafiflik, ferah stil dikkat çekiyor.

yazlık püsküllü tesettür abiye 2022
yazlık püsküllü tesettür abiye 2022

Öte yandan ağır, vakur duruş isteyenlere özel hem ferah hem de istenilen duruşu sergileyen çok özel tasarımlar var. 2022 yazlık tesettür abiye serisini her yönden sizler için inceledik, küçük tüyolarla sizlere hazırladık. İşte bu yılın en trend kapalı elbise – abiye modelleri.

püsküllü payetli tesettür yazlık abiye 2022
püsküllü payetli tesettür yazlık abiye 2022

Drapeli tesettür elbiseler yeniden trend

Drapeli şal bağlama stili elbiselerden ilham alınıyor. Bir dönemin en sevilen modellerinden olan drapeli elbiseler, bu yıl açık – kapalı tüm abiyelerde yeniden çok trend!


 
şifon yazlık kapalı abiye 2022
şifon yazlık kapalı abiye 2022

2022 yazlık tesettür abiye stilinin en öne çıkan modeli olabilecek olan drapeli abiyeler, 20 – 40 arası çok geniş bir yaş grubuna hitap ediyor.

fırfırlı yazlık tesettür abiye 2022
fırfırlı yazlık tesettür abiye 2022

Drapeli elbise modellerinde yarım ve tüm drape seçenekleri bulunuyor. Örneğin, bazı elbiselerin sadece üst bölümünde drape olurken bazılarında ise baştan aşağı zarif drape kullanılıyor.

şifon yazlık tesettür abiye 2022
şifon yazlık tesettür abiye 2022

Simli abiyelerin zarafeti her yaş grubunda

Çocuk abiye modellerinde sıklıkla karşılaştığımız simlerin yetişkin abiyelerinde de çok sevildiğini söylemek gerek. Genç kızlardan ileri yaş grubuna kadar herkese hitap eden simli abiyeler, farklı kesimleriyle stilinize uyum sağlıyor.

simli yazlık tesettür abiye 2022
simli yazlık tesettür abiye 2022

2022 yazlık tesettür abiye serisinde simli modellerde en çok mor – mürdüm renginin kullanıldığı görülüyor.

yazlık simli katkat kapalı abiye 2022
yazlık simli katkat kapalı abiye 2022

Tesettür giyim modasının çok sevdiği mürdüm rengi, farklı tonlarla simli elbiseleri büyülüyor. Ancak tek seçeneğiniz mor değil, yaz coşkusunu ve şıklığını hissedeceğiniz birçok renk sizleri bekliyor.

yazlık pliseli tesettür abiye elbise
yazlık pliseli tesettür abiye elbise

Yaz enerjisinin nabzı şifon tasarımlarda

2022 yazlık tesettür abiye için koyu renkleri geride bırakıyor; canlı, enerjik, şık, motive edici renkleri seçiyoruz. Yaz geldi mi gece davetlerinde en sevilen elbiseler hep şifon kumaşlardan tasarlanmış elbiseler olur.

siyah yazlık tesettür abiye 2022
siyah yazlık tesettür abiye 2022

Şifon kumaşın uçuşan yapısı, incecik hafif tasarımı, bin bir çeşit renk ve desen çeşidi kapalı abiyeler için şıklığa davetiye çıkarıyor. İşte bu yüzden tesettür abiye konusunda kararsızlık yaşayan herkese şifon tasarımlara bakmasını öneririz. Şifon kumaş elbiseler romantik ve şık duruşuyla her stile uyum sağlıyor.

yazlık tesettür abiye takım 2022
yazlık tesettür abiye takım 2022

Minimaliz kapalı abiyelerin minimaliz ışıltısı

Yaz gecesi rüyasını hissettiren birbirinden şık elbise tasarımlarında minik ışıltılar, minik işlemeler ya da bir taş dokunuşu göze çarpıyor. Bizi 2022 yazlık tesettür abiye koleksiyonlarında minimaliz şıklığa eşlik eden işlemeler, ışıltılar büyülüyor.

2022 yazlık tesettür saten abiye
2022 yazlık tesettür saten abiye

Sade ve şık diyebileceğimiz tasarımlarda minicik ışıltıya ya da zarif bir işleme detayına yer veren modacılar, bizden tam not almayı başarıyor. Sadeliği sevenlerin hoşlanacağı tasarımlar, yaz davetlerinin gözdesi olacağa benziyor.

Bu arada daha fazla yeni model için Tesettür Abiyelerde 2022 Sezonunun En Trend 35 Modeli yazımıza da göz atmanızı öneririz.

yazlık tül tesettür abiye 2022
yazlık tül tesettür abiye 2022

Saten elbise zarafetinin yılı

2022 yazlık tesettür abiye serisinin yıldızını sona bıraktık: Saten! Kapalı saten elbiseler son zamanlarda çok dikkat çekiyor, genç ve orta yaş grubuna özel tasarımlar hazırlanıyordu. 2022 tesettür giyim modasında satene çok verildiğini görüyoruz.

2022 yazlık tesettür abiye
2022 yazlık tesettür abiye

Saten kumaş her zaman gerek şal modellerinde gerekse elbiselerde özel bir yere sahiptir. Saten kumaşın tenle buluşması çok iyi hissettiriyor. Modacılar, saten abiyelerde işlemeye, payet detayına çokça yer veriyor. Dökümlü, salaş, vakur, sade, ihtişamlı, işlemeli birçok tesettür saten elbise sizleri bekliyor.

bordo yazlık tesettür abiye 2022
bordo yazlık tesettür abiye 2022

2022 yazlık kapalı abiyeler gördüğünüz gibi çok renkli, çok şık ve ilgi çekici. 2022 tesettür modasını sizlere her yönden göstermeye devam ediyoruz. Yenilikleri ve kombin önerilerini okumak için sizler de bizi takip etmeye devam edin.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş