2023’de Stilinizi Bulmanıza Yardımcı Olacak 20 Tesettür Kombini

0

2023 tesettür kombin fikirleri size kendi stilinizi bulmanıza yardımcı olacak kadar geniş ve çeşitli. İyi bir stil oluşturmak istiyorsanız doğru parçaları eşleştirmeyi keşfetmelisiniz. İşte detaylar.

Tesettür giyim stili gelişmiş fikirlerin ortaya çıktığı renkli ve şık bir alan. Yüzlerce, binlerce tesettür kıyafet arasından en doğru parçaları seçerek bir araya getirmek ve doğru bir stil oluşturmak için pek çok değişkenin uyumu gerekiyor.

yırtmaçlı pantolon ceket tesettür takım 2023
yırtmaçlı pantolon ceket tesettür takım 2023

Örneğin, renkler birbiriyle dengeli bir uyum sergilemelidir. Kontrast kombin fikirlerinde dahi zıtlığın uyumu olmalıdır. Renklerle birlikte kıyafetin dokusu, tarzı aynı ahengi devam ettirse güzel olur. Kişinin giyim tarzı da seçimlerde önemlidir.

vizon tesettür abaya takım 2023
vizon tesettür abaya takım 2023

Sportif şık tarza sahip kişiler için klasik parçalar eğreti kalabilir, rahat hissedilemeyebilir. Bu gibi birçok detay stil oluşturmayı zorlaştırıyor. Stilinizi bulmak için belki de biraz daha yaratıcı fikirlere ihtiyacınız vardır. O zaman hadi gelin bunun için 2023 tesettür kombin fikirleri incelemesi yapalım.


 
hakim yaka taş detaylı abiye tunik 2023
hakim yaka taş detaylı abiye tunik 2023

Her duruma uygun rahat ve şık tesettür kombinleri yapın

Pantolon, gömlek, bone şal stili, topuklu ayakkabı, askılı mini kol çantası ile hem çok rahat hem şık hem de hemen her yere uygun bir tesettür kombini oluşturmak mümkün.

sade düz tesettür tunik kombini 2023
sade düz tesettür tunik kombini 2023

Eğer rahatlığı seviyorsanız yumuşak parçalar haricinde giyebileceğiniz birçok kıyafet var. Kot pantolon ve gömlek bu kıyafetlerden en popüler olanları. Bu kombini ofiste, okulda, toplantıda, sosyal yaşantınızda keyifle giyebilir, kendinizi rahat hissedebilirsiniz.

pliseli tesettür takım 2023
pliseli tesettür takım 2023

Elbise stilinde denemeler yapmaktan çekinmeyin

2023 tesettür kombin fikirleri size yeni denemeler yapmanız için cesaret verebilir. Çünkü kendi stilinizi bulmak için şimdiye kadar giydiğiniz kıyafetlerden biraz daha uzaklaşmalı ve yeni şeyler denemelisiniz.

yanları pliseli tesettür elbise 2023
yanları pliseli tesettür elbise 2023

Örneğin, elbise konusunda kararsızlıklar yaşıyorsanız şimdiye kadar giydiklerinizin dışında yeni tasarımlar deneyebilirsiniz.

etek ucu fırfırlı tesettür elbise 2023
etek ucu fırfırlı tesettür elbise 2023

Düz ve minimal elbiseler ya da canlı ve hareketli tasarımlar arasından birkaç farklı model ile elbise stilinizi keşfedebilirsiniz.

zümrüt şifon kat kat tesettür elbise
zümrüt şifon kat kat tesettür elbise

Aslında kombinler ortama göre gerçekleştirilir. Günlük giyimde sade, düz elbiseler tercih edilirken gezmeye, davete gidilirken biraz daha hareketli, canlı elbiseler tercih ediliyor. Siz de ambiyansa odaklanarak denemeler yapabilirsiniz.

sarı tesettür abaya takım 2023
sarı tesettür abaya takım 2023

İmza parçalar, joker kıyafetler bulmaya çalışın

Modanın karmaşık ve geniş yelpazesinde aradığınızı bulamamış olmanız çok normal. Kıyafet seçmek ve oturmuş bir stil yaratmak incelik ister.

mavi ceket pantolon tesettür takım 2023
mavi ceket pantolon tesettür takım 2023

2023 tesettür kombin fikirleri kapsamında size stilinizi bulmanıza yardımcı olacak ipuçları verelim. İmza ve joker parçaları keşfettikten sonra stil oluşturmak daha kolay hale gelebilir. Belli başlı renkler, aksesuarlar, sevdiğiniz kesim tarzları stilinizi şekillendirmeye yardımcı olur.

fuşya tesettür yazlık kombin 2023
fuşya tesettür yazlık kombin 2023

Bazen bir desen bile işinizi kolaylaştırır. Örneğin; siyah rengini çok seviyor ve rahat kesimlerden hoşlanıyorsanız pantolonda geniş kesim, elbisede A kesim, etekte yüksek bel geniş kesim tercih edebilirsiniz.

nakışlı uzun tesettür tunik kombini 2023
nakışlı uzun tesettür tunik kombini 2023

Bu kıyafetlerle kombin yapmak çok basit: Yüksek bel etek, basic bluz, triko hırka ve belki hafif topuklu ayakkabı ile şık bir stil ile çıkmaya hazırsınız. Gördüğünüz gibi hoşlandığınız şeyleri belirlemek kombin yapmayı da alışverişi de kolaylaştırıyor.

Tesettür stilinde sevmediğiniz şeyleri ayıklayın

Tesettür stilinizi bulmaya çalışırken neyi sevdiğinizi ya da sevmediğinizi ayrıştırın. Bazen sevdiğiniz şeyleri bulmaya çalışmak sevmediğiniz şeyleri belirlemekten geçer.

pelerinli mavi tesettür takım 2023
pelerinli mavi tesettür takım 2023

Örneğin, taşlı, pul payetli kıyafetleri sevmiyorsanız bu stilinizi oluşturmanızda önemli bir adım olur. 2023 tesettür kombin fikirleri incelemesi yaparken bile sevmediğiniz stil görsellerini belirleyerek dolabınızda ayıklama yaparak işe koyulabilirsiniz.

yazlık mavi tesettür kombin 2023
yazlık mavi tesettür kombin 2023

Tesettür giyim stilleri emin olun çok zengin parçalardan oluşuyor, kendinize aynadaki yansımanızdan çok hoşlanacağınız harika bir stil çizebilirsiniz.

salaş yazlık tesettür takım 2023
salaş yazlık tesettür takım 2023

Zamansız parçalar satın almaktan çekinmeyin

2023 tesettür kombin fikirleri zamansız parçaları çok sever. Zamana yenilmeyen ve uzun yıllar giymekten keyif duyacağınız kıyafetlere para harcamaktan çekinmeyin.

verev kesim yazlık tesettür takım 2023
verev kesim yazlık tesettür takım 2023

Örneğin, tesettür trençkot satın aldığınızda çok uzun yıllar hiç eskimeden, modası geçti mi diye endişe etmeden giyebilir, sonbahar kombinleri yapabilirsiniz.

bluz etek yazlık tesettür takım 2023
bluz etek yazlık tesettür takım 2023

Siyah, kahverengi, vizon, bej, somon gibi joker renkler hiç eskimez çok fazla kombin fikri verir. Stilinizi oluştururken denemeler yapın ancak zamansız parçaları asla göz ardı etmeyin.

Hit parçalara karşı temkinli yaklaşın

Tesettür giyim modası yeniliklere çok açık bir sektör. Her sezon bazı parçalar öne çıkıyor, yenilikçi yönüyle popüler oluyor.

çift renkli tesettür şifon tunik 2023
çift renkli tesettür şifon tunik 2023

Bu popüler parçalardan çok azı kalıcı ve zamansız bir modaya dönüşüyor. İşte burada dikkatli olmalısınız; bir kıyafeti sadece popüler diye almamalısınız. Her şeyden önce kıyafetin vücut tipinize ve tarzınıza uyum sağlamasına dikkat etmelisiniz.

fuşya ceket pantolon klasik tesettür takım
fuşya ceket pantolon klasik tesettür takım

Stilinizi bulmanıza yardımcı olacak adımlarda yeniliğe kapılarınızı aralayın ancak sırf popüler diye bir parçayı giymeyin. 2023 tesettür kombin fikirleri size bu konuda ilham kaynağı olabilir.

Nurmelek sizin için 2023 tesettür kombin fikirleri olabilecek şahane stil örnekleri sunarken aynı zamanda size önemli stil ipuçları verdi. Stilinizi bulmanıza yardımcı olacak inceleme, kombin önerileri yazı dizimiz devam edecek. Bizi takip ederek stilinize imza dokunuşlarda bulunabilir, kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Bizi web sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan takip etmeyi unutmayın. 

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş