2023’ün En Trend 17 Tesettür Tulum Tasarımı

0

2023 tesettür tulum koleksiyonları görücüye çıktığı gibi beğenileri topladı. Etekli, pelerinli, taşlı birbirinden zarif tulum modelleri günlük ve gece stilini süslüyor. İşte yılın en trendleri.

2023 tesettür tulum modelleri önceki yılın modasını unutturuyor, zamansız ve modern tasarımlarla yepyeni bir stil yılı başlatıyor.

pliseli yeni tesettür tulum 2023
pliseli yeni tesettür tulum 2023

Tek parça giyim şıklığında kombin kolaylığı sunan tulumlar, elbiselerle yarışır hale geldi. Özellikle tesettür giyim modasında tulumlar gece stiline kadar geniş yer tutmaya başladı, her yaş grubunun keyifle tercih ettiği bir tasarıma dönüştü.

dantel detaylı tesettür tulum 2023
dantel detaylı tesettür tulum 2023

Tulumların zarafetini en iyi şekilde yansıtan tesettür modacıları; dantel, şifon, tül, tensel kumaş çeşitleri kullanıyor, tulumun estetik yönünü vurguluyor.


 
düğmeli kuşaklı sade tesettür tulum 2023
düğmeli kuşaklı sade tesettür tulum 2023

Tesettür tulum abiye ve günlük stil olmak üzere iki ana gruba ayrılıyor, her ambiyansa uyum sağlıyor. İşte 2023 tulum modasına dair sizin için seçtiğimiz modeller.

fırfır detaylı tesettür tulum 2023
fırfır detaylı tesettür tulum 2023

Abiye tesettür tulum modellerinde zarif tasarımlar

Tesettür abiye tulum koleksiyonu düğün gibi özel davetlerde tulum geçitleri oluşmasını sağlayabilir. 2023 tesettür tulum modelleri tam anlamıyla şıklık yarışı sunuyor.

pelerin detaylı tesettür tulum 2023
pelerin detaylı tesettür tulum 2023

Her modelde öne çıkan zarif detaylar aksesuar kullanmadan dahi şık görünmeye yardımcı oluyor. Fiyonk, kuşak, işleme detayları ise tulumun şıklığını destekliyor.

bordo şifon tesettür tulum 2023
bordo şifon tesettür tulum 2023

Şifonun çok yakıştığı tulumlarda pelerin ve kuşak detayı bu yılın trendleri arasında gösteriliyor. Renk yelpazesinde ise camel, vizon, bej, siyah, yeşil, indigo mavisi, nar çiçeği, ekru öne çıkıyor.

simli yakası taş detaylı tesettür tulum 2023
simli yakası taş detaylı tesettür tulum 2023

Dantellerin romantik görüntüsü tulumlarda

2023 tesettür tulum modelleri gündüzden akşama geçişte şık hissedeceğiniz zarif tasarımlar sunuyor. Dantelin romantik ve soft görüntüsünün kullanıldığı tulumlar ile hem gündüz hem gece stilinde boy gösterebilirsiniz.

dantelli abiye tesettür tulum 2023
dantelli abiye tesettür tulum 2023

Zengin renk yelpazesinden teninize ve tarzınıza en çok yakışan rengi seçerek modern kesim tulumların şıklığını keşfedebilirsiniz.

Tesettür tulumlardaki hafif geniş kesim tuluma ayrı bir hava kazandırıyor, dantelin ise şıklığını net biçimde yansıtıyor.

Günlük kombinin yıldızı desenli tulum modelleri

Günlük tesettür kombini yapmak isteyenlere ilham olan tulumlar, bol paça tasarımlarla gündüz şıklığına yardımcı oluyor.

mor desenli tesettür tulum 2023
mor desenli tesettür tulum 2023

Kuşaklı, bol paça desenli tulumlar ile tesettürün konforlu yönünü keşfetmek mümkün. 2023 tesettür tulum modelleri serisinde trend olan desenler kimi zaman doğanın yansımalarından kimi zaman ise geometrik çizgilerden oluşabiliyor.

bol paça desenli tesettür tulum 2023
bol paça desenli tesettür tulum 2023

Kendinizi modern, şık, rahat ve özgür hissedeceğiniz geniş paça tulumları mutlaka incelemeli, stilinize eklemelisiniz.

çapraz bağlamalı siyah tesettür tulum 2023
çapraz bağlamalı siyah tesettür tulum 2023

Sezonun trendi hırka detaylı tesettür tulum

Genç ve orta kuşak tesettür giyim modasına yenilikçi tasarımlar geliyor. Modacılar tulumu hareketlendirecek zarif eklemeleriyle özgün modellerin ortaya çıkmasını sağlıyor.

hırka detaylı tesettür tulum 2023
hırka detaylı tesettür tulum 2023

2023 tesettür tulum modelleri arasında öne çıkan hırkalı tulum tasarımı, günlük ve ofis stiline uyum sağlıyor. İster casual ayakkabılarla ister topuklu zarif ayakkabılarla giyilebilen tulumlarda hırka detayına beldeki lastikli kuşak ve cep tasarımı eşlik ediyor.

İddialı ve zamansız şık tulumların zamanı

Plise modası tulumlarla ihtişamlı şekilde devam ediyor. 2023 tesettür tulum modelleri plise detayıyla tam bir abiye şıklığı yansıtıyor.

pliseli kuşaklı tesettür tulum 2023
pliseli kuşaklı tesettür tulum 2023

Omuzlardan itibaren aşağı doğru inen plise pelerin, kuşak yardımıyla sabitleniyor ve ortaya elbise görüntülü çok şık bir tulum tasarımı çıkartıyor.

kahverengi kemerli tesettür tulum 2023
kahverengi kemerli tesettür tulum 2023

Tulumlardaki hareketli yapı şıklığa vurgu yapan detaylarla abiye tarzına hitap ediyor. Klasikleşmiş abiyelere zengin bir alternatif sunan tulum abiyeleri keşfederek stilinize şık dokunuşlarda bulunabilirsiniz.

Nurmelek tesettür giyim modası için yaptığı incelemelerde stilinize şık katkılarda bulunuyor, tarzınızı hem gündüz hem gece stilinde sürdürmenizi sağlıyor. Tulumların konforlu şıklığından siz de yararlanmak için trend modelleri yakından inceleyin, tarzınızı bizimle oluşturun. Nurmelek sizin için 2023 tesettür modasını incelemeye ve kombin önerilerinde bulunmaya devam edecek. Takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın.   

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş