2023 Yazı İçin En İyi Tesettür Mayoyu Bulmanıza Yardımcı Olacak 15 Tasarım

0

2023 tesettür mayo modelleri ile dünyanın her yerinde, dilediğiniz plajda keyifle yüzebilir ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Yılın en güzel kapalı mayoları sayesinde keyifli bir tatil sizi bekliyor.

Su geçirmeyen tesettür mayolar muhafazakâr stilin en temel parçaları arasında artık. Kapalı hanımlar yaz tatilinde bol bol güneşlenmek, denizin ve havuzun tadını çıkarmak için tesettür haşema tercih ediyor.

yeni tesettür mayo 2023
yeni tesettür mayo 2023

Muhafazakâr otellerde, muhafazakâr yazlık villalarda ya da halk plajlarında rahatça yüzmenin yolunu açan tesettür mayoları, her yıl tıpkı kıyafetler gibi daha yeni görünümlerle karşınıza çıkıyor.

su itici tesettür mayo 2023
su itici tesettür mayo 2023

Tesettür mayo modelleri 2023 – 2024 sezonlarını kapsayan geniş bir skalaya sahip. Renk, model, desen anlamında sayısız seçeneğin göze çarptığı sezonda her yaş grubu çok severek giyeceği bir haşema bulabilecek. İşte 2023 tesettür mayo modelleri incelemesinden detaylar.


 
petek dokulu tesettür mayo 2023
petek dokulu tesettür mayo 2023

Boğazlı modern tesettür mayolar revaçta

Uygun ve modern tesettür mayo bulmak bazıları için mesele ancak dikkatli gözler aradığını hemen bulabiliyor. Kapalı mayolar genellikle tayt, tunik formunda oluyor, tuniğin kapüşonu aynı zamanda saçların kapanmasını sağlayan tesettür görevini üstleniyor.

jilel tam tesettür mayo 2023
jilel tam tesettür mayo 2023

Boğazlı ya da boyunluk detaylı haşema modelleri ise üç parçadan oluşuyor; alt, üst ve bone. Mayonun üst parçası boğazlı yaka olarak tasarlandığı için saçlar şık bone ile kapatılıyor. 2023 tesettür mayo modelleri arasında modern yönüyle öne çıkan bu tasarım, gençlerin ilgisini çekiyor.

jileli yaprak desenli tesettür mayo 2023
jileli yaprak desenli tesettür mayo 2023

Haşema alternatifi: Tesettür burkini mayo

Haşema geniş kesim ve rahat kalıp tasarlanan klasik kapalı mayo modelidir. Burkini ise haşemaya oranla daha dark kalıplarda, kişinin üstüne tam oturacak şekilde tasarlanıyor.

yeni tesettür burkini 2023
yeni tesettür burkini 2023

Örneğin alt kısmı dar tayt ya da dar bir pantolonmuş gibi görünen üst kısmı ise yine daha dar fakat rahatlık sunan tuniklerden oluşan ikili takımlar burkini ismiyle ayrıca satışa çıkıyor. Burkini mayo kapüşonlu, boneli tasarımlara sahip olabiliyor. Genç ve orta kuşak burkini modellerini seviyor, daha modern ya da enerjik bulabiliyor.

desenli tatil tesettür mayo 2023
desenli tatil tesettür mayo 2023

Fermuarlı haşema modelleri

İki veya üç parçalı tesettür haşema çeşitleri fermuarlı tasarımıyla kullanıcılara konforu getiriyor. Haşema mayolar ıslandıktan sonra ağırlaşabilir, çıkarması zorlaşabilir.

fermuarlı tam tesettür mayo 2023
fermuarlı tam tesettür mayo 2023

Fermuarlı tasarıma sahip tesettür haşema hem giyerken hem çıkarırken müthiş pratiklik sunuyor. 2023 tesettür mayo modelleri arasında görmekten keyif duyduğumuz fermuarlı tasarımlar, plajda keyif yaparken de çok şık görünüyor.

sade çapa desenli tesettür mayo 2023
sade çapa desenli tesettür mayo 2023

Desenli pareolu tesettür mayo şıklığı

Plajda desenli mayolar, şık pareolar ile gezinmek ayrı bir keyif veriyor. Özellikle geniş bir tatil gününde deniz kıyafetlerinin üstüne atılan şık bir pareo tarz hissettiriyor, rahatlıktan ödün vermiyor.

desenli uzun tesettür pareo
desenli uzun tesettür pareo

2023 tesettür mayo modelleri bu konforu ve şıklığı birlikte sunuyor. Tesettür pareo modelleri en az haşema ve kapalı mayolar kadar ilgi görüyor. Özellikle takım halinde satılan tasarımlar deniz kıyafeti problemini çözüme kavuşturuyor.

kolları desenli kapalı mayo 2023
kolları desenli kapalı mayo 2023

Tesettür mayolarınızı pareo modelleri ile destekleme zamanı

Tesettür mayo ve pareo ikilisini birbirinden ayırmamak gerekiyor. Tesettür pareo modelleri efil efil görüntüsü ve canlı desenleriyle oldukça modern görünüyor, modern muhafazakâr stilini güçlendiriyor.

desenli laicvert tesettüre uygun pareo 2023
desenli laicvert tesettüre uygun pareo 2023

2023 tesettür mayo modelleri ile birlikte mutlaka bir adet pareo edinmenizi öneririz. Geniş yaprak desenleri, çiçek dalları, renkli doğa izlerini yansıtan kapalı pareo çeşitleri ile havuz kenarında ya da plajda salınabilir, bir yerim görünüyor mu diye endişe etmeden korunaklı ve şık bir stil ile güneşin keyfini çıkarabilirsiniz.

renkli tesettür pareo 2023
renkli tesettür pareo 2023

Tesettür pareo etek ya da elbise formunda olabileceği gibi geniş, salaş bir tunik gibi de görünebiliyor. Uzun pareo modelleri tesettür stiline kusursuz uyum sağlıyor.

tam tesettür mayo 2023
tam tesettür mayo 2023
WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş