2024 Sezonunda Parlayan 17 Düğünlük Tesettür Kombin

0

2024 tesettür düğün kombini yaparken yenilikçi modanın ilham veren tasarımlarını keşfedin. İster elbise ister takım, her tarzın benimseyeceği çok şık kombinler sizinle. İşte detaylar.

2024 düğün sezonu açıldı diyebilir miyiz? Söz ve nişan törenleri peşi sıra geldiğine göre düğün sezonu resmen açıldı bize göre. Öyle ki moda dünyası tüm organizasyon ve davetler için şimdiden hazır, bekliyor. 2024 tesettür modası tüm organizasyonlarda ne giyeceğinize dair zengin bir seçki sunuyor.

düğünlük tesettür salaş elbiseler
düğünlük tesettür salaş elbiseler

Sade, gösterişli, modern, geleneksel hatta doğrudan anne abiyesi ya da 40 – 50 yaş tesettür abiye gibi spesifik elbise seçebilirsiniz.

düğünlük yeni tesettür abiye elbiseler
düğünlük yeni tesettür abiye elbiseler

Nurmelek ekibi olarak sadece elbiselere odaklanmanızı önermiyoruz, elbiselerle birlikte birçok şık parçayı doğru şekilde kombinleyerek düğüne hazır hale gelebilirsiniz. İşte birbirinden şık 17 düğünlük tesettür kombin fikirleri size.


 
düğünlük tesettür dantel detaylı elbiseler
düğünlük tesettür dantel detaylı elbiseler

Pullu tesettür eteklerle düğünlük şahane kombin fikirleri

Pul payet tesettür etek modelleri yılın seçkisi arasında yerini alırken düğünlerde boy göstermeyi unutmuyor. Tesettür düğün kombini için hem çok şık hem de birden fazla şekilde, farklı parçalarla kullanılabilecek bir etek seçtik sizin için.

düğünlük pul payet tesettür kıyafetler
düğünlük pul payet tesettür kıyafetler

Pul payet etekler kloş, balık, kat kat gibi farklı kesimlere sahip. Siyah pullu etek, üstüne beyaz bir gömlek, uzun bir kolye, şık başörtüsü ve bir çift topuklu ayakkabı ile düğünlerde arz-ı endam edebilirsiniz.

düğünlük tesettür abaya takımlar
düğünlük tesettür abaya takımlar

Krep pantolon, saten tunik ikilisi düğünlere hazır

Tesettür düğün kombini yaparken şık ve rahat hissetmek için pantolonları kullanabilirsiniz. Krem rengi, taş rengi, bej gibi daha sade ve zarif renkler düğünlerde en çok tercih edilen pantolon renkleri arasında yer alıyor. Biz bu renklere koyu renkleri de eklemek istiyoruz.

düğünlük tesettür krep pantolon ceket kombini
düğünlük tesettür krep pantolon ceket kombini

Çünkü koyu renkler düğün stilinde iyi bir duruş sergiliyor. Krep pantolon, tensel kumaş pantolon ya da dökümlü fakat şık görünen kumaşlardan tasarlanmış pantolonlar tercih edebilirsiniz. Üstüne ise saten gömlek veya tunik öneriyoruz. Bu ikiliyi zarif belki hafif kendinden ışıltılı başörtüsü ile destekleyebilir, topuklu ayakkabı ile tamamlayabilirsiniz.

düğünlük pudra tesettür tulum
düğünlük pudra tesettür tulum

Tesettür tulum şıklğını düğüne taşıyın

Düğünlerde tulumları daha sık görür olduk. Düğünde tesettür tulum giyinilir mi sorusundan çıktık ve giymeye başladık. Çünkü muhafazakâr giyim modası bu konuda yenilikçi ve zarif adımlar atıyor. Öyle ki tesettür düğün kombini yapmak modern çağda fazlasıyla kolay.

düğünlük şifon tesettür zümrü tulum
düğünlük şifon tesettür zümrü tulum

Klasik bir tulum yerine tesettür stilini yansıtan tulum tercih edebilirsiniz. Tulumun önünde etek gibi ek desteğin olduğu ve elbise görünümü de veren şık tasarımları mutlaka incelemenizi, denemenizi öneririz.

düğünlük tesettür mavi saten abiye
düğünlük tesettür mavi saten abiye

Kendi tesettür takımınızı düğün için oluşturun

Tesettür takım modelleri herhangi bir düğüne hazır ve nazır olmanızı sağlıyor ama her zaman önceden tasarlanmış bir takım giymek zorunda değilsiniz. Kendi takımınızı doğru renk ve kumaş dokularını kullanarak oluşturabilirsiniz.

düğünlük tesettür abaya takım
düğünlük tesettür abaya takım

Peki ama nasıl? Hadi gelin basit bir örnek sunalım size: Siyah kumaş pantolon ya da etek, üstüne krem rengi ipek bir gömlek, hemen üstüne ise yine siyah bir yelek giyebilirsiniz. Tesettür düğün kombini olacağı için yelekte biraz hareket ve ışıltı şık durabilir.

düğünlük tesettür krep pantolonlu takım
düğünlük tesettür krep pantolonlu takım

Mesela fırfırlı şifon yelek, pullu zarif uzun yelek gibi. Takım aldığınızda da hep aynı kombinde giymek zorunda değilsiniz, farklı parçalarla meç edip yeni takımlar elde edebilirsiniz.

düğünlük taş detaylı lacivert elbise pelerinli
düğünlük taş detaylı lacivert elbise pelerinli

Bu yazıyı okuyanlar Düğün ve Özel Günler için En Trend 20 Tesettür Elbise başlıklı yazımızı da okudu ve beğendi. Sende bir göz at.

Çan etek & Dökümlü bluz ile kısa sürede düğün şıklığı

Tesettür düğün kombini fikirlerinde biraz günlük parçalardan ilham alabilirsiniz. Mesela A kesim yüksek bel bir etek giyin, üstüne beli oturan etek uçları hafif dökümlü bir bluz tercih edin ve belden belki altın bir kemerle iki parçayı bir bütün gibi gösterin.

düğünlük tesettür mevlana etek kombini
düğünlük tesettür mevlana etek kombini

Şık altın, gümüş kemerlerinizi bu tarz bir kombinde çok güzel şekilde değerlendirebilirsiniz. Renk olarak birbiriyle uyumlu ya da aynı tonlarda renk seçmenizi öneririz. Topuklu ayakkabı, birkaç şık takıyla kombininiz çok iyi görünür.

düğünlük tesettür pudra etek gömlek kombini
düğünlük tesettür pudra etek gömlek kombini

Anne ve kayınvalidelere özel düğün kombin önerisi

Orta yaş tesettür elbise ve abiye konusunda annelerin biraz zorlandığını biliyoruz. Doğru kombin aslında o kadar da zor değil. Basit siyah bir elbise üstüne ışıltılı bir ceket giyerek bir anda çok şık tesettür düğün kombini elde edebilirsiniz.

düğünlük şık tesettür elbise kombinleri
düğünlük şık tesettür elbise kombinleri

Şöyle düşünün: Siyah elbise, gümüş taşlarla ya da pul payetlerle süslenmiş yeterli uzunlukta bir ceket, gümüş tonlarda başörtüsü, klasik topuklu siyah ayakkabı… Hazırsınız! Bu kombini ayak bileklerine kadar inen ceket ya da yeleklerle de kullanabilirsiniz.

düğünlük siyah pul payet tesettür balık abiye
düğünlük siyah pul payet tesettür balık abiye

Genç ve modern tesettür düğün stili

Gençleri ve genç enerjisi taşıyan modern stil sahiplerini unutmadık! Hemen şık ama etkili bir tesettür düğün kombini önerisinde bulunmak isteriz. Tek renk tül, dantel ya da şifon elbise giyin ama elbise mümkünse desensiz olsun.

düğünlük kemerli pileli tesettür elbise
düğünlük kemerli pileli tesettür elbise

Üstüne ise mini kemer boy taşlı, pullu, payetli kısacası ışıltılı bir ceket giyin. Ceket yerine bir kazak ya da pelerin de giyebilirsiniz. Buradaki moda mantığı basit aslında, elbise sade ve zarifken üstüne giyeceğiniz ışıltılı parça ise kombinin yıldızı olacak.

Nurmelek tesettür düğün kombini fikirleri ile size her zaman ilham vermeye hazır. Siz de kendi tarzınıza özel fikirleri, önerileri bizimle paylaşabilirsiniz. Nurmelek tesettür ekibi olarak genç, orta yaş ve ileri yaş grubuna özel moda önerileri vermeye devam edeceğiz, bizi takipte kalın!

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş