2024 Sezonunun En Trend 14 Tesettür Kap Modeli

0

2024 tesettür kap modelleri Nurmelek ile sizlerle! Uygun, şık, kaliteli ve fazlasıyla işlevsel kap koleksiyonu yeni sezonda her mevsim stilinizi tamamlamaya hazır. İşte sezonun trend kap modelleri.

2024 tesettür modası kap modelleriyle birlikte görücüye çıktı. Kap bildiğiniz gibi uzun ve geniş yapısıyla muhafazakâr stilin en önemli dış giyim parçası kabul ediliyor, kombinleri adeta tamamlayarak kolaylık sağlıyor. Kapalı giyim modasının her geçen gün zenginleşen yelpazesinde bu sefer odağımıza kaplar giriyor.

deri detaylı tesettür kaban 2024
deri detaylı tesettür kaban 2024

Kap tasarımları her şeyden önce mevsime uygunluğuyla cezbediyor. Mevsimlik kap modelleri yılın her günü hava şartlarına takılmadan kombin yapma özgürlüğü sunuyor. Üstelik tasarımlar sportif ya da günlük giyime yönelik değil her tarza ve konsepte yönelik geliştiriliyor.

2024 spor cepli tesettür kap
2024 spor cepli tesettür kap

İnce, kalın, mevsimlik kaplar şıklığıyla, konforuyla, modern incelikleriyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor. O halde 2024 tesettür kap modelleri nelermiş, bakalım mı? Hadi başlıyoruz.


 
2024 kloş tesettür kap
2024 kloş tesettür kap

İlkbahar & yaz coşkusunu hissedeceğiniz modern kap tasarımları

Kap modelleri yazlık – kışlık kategorisinin yanı sıra baharlık olarak da tasarlanıyor. Baharlık kaplar ilkbaharın tatlı sıcaklığına ve sonbaharın hafif serinliğine hitap ediyor.

2024 siyah kapşonlu tesettür kap
2024 siyah kapşonlu tesettür kap

Dolayısıyla havalar ısındığında terletmeyen kaplar ile modern, sportif, cool kombin fikirlerinizi hayata geçirebilirsiniz.

2024 pudra pembe tesettür kap
2024 pudra pembe tesettür kap

2024 tesettür kap modelleri çağdaş tasarımı yansıtıyor, minimal olduğu kadar zarif ve dengeli gösterişe de hitap ediyor. Örneğin, soft renklere sahip kaplar ya da tensel kumaş denim kaplar yazın favorilerinden.

2024 kaşe tesettür kap
2024 kaşe tesettür kap

Sportif ve modern: Belden bağlamalı kap modelleri

Sportif tarzı benimseyenler için belden bağlanabilen 2024 tesettür kap modelleri etkileyici bir seri sunuyor. Beldeki büzgülü form tasarıma sportif bir hava kazandırırken aynı zamanda modern görünmesini sağlıyor.

2024 deri detaylı düğmeli tesettür kap
2024 deri detaylı düğmeli tesettür kap

İster günlük ister ofis – kampüs kombinlerinde giyin, tarzınızı tamamlayacaktır. Bej, kiremit rengi, siyah, sütlü kahve, vizon, hâkî, mavi tonlar büzgülü modellerde en çok talep gören renkleri oluşturuyor. Mevsime göre renk seçerek çok yönlü kullanım sağlayabilirsiniz.

2024 cepli ekose tesettür kap
2024 cepli ekose tesettür kap

Kruvaze kap modelleri senenin favorileri arasında

Yandan bağlamalı kap modelleri kruvaze kesimiyle modern ve çarpıcı bir görünüm vadediyor. Kruvaze yaka modellerde resmi bir hava yakalamak isteyenlere çok şık astarlı, atlas kumaş tasarım alternatifleri sunuluyor. Düğmeli ve kuşaklı formda tasarlandığı için farklı konseptler düşünebilirsiniz.

2024 aerobin tesettür kap
2024 aerobin tesettür kap

Düğmeliler şık ve resmi havayı, kuşaklılar ise spor kap beklentisini destekliyor. Renk olarak lavanta, saks mavisi, mor, sütlü kahve, siyah, beyaz, denim, bej, taba seviliyor. Desenli sevenler için enine çizgiler ve kazayağı modeller bulunuyor.

2024 kısa kemerli tesettür kap
2024 kısa kemerli tesettür kap

Günlük tarzların vazgeçilmezi spor kap modelleri

Günlük spor tesettür kap tasarımlarıyla her gün modern görünmeye hazır olun. Sportif tarzın kendine has cool ve şık yönünü modern çağa uyarlayan modacılar düğmeli, kuşaklı, fermuarlı orta boy ve uzun ölçülerle şahane yansımalar kazandırıyor bize.

2024 spor günlük gri tesettür kap
2024 spor günlük gri tesettür kap

Yandan düğmeli spor kap tasarımları boydan boya önü düğmeli tasarımlarla adeta yarışıyor. 2024 tesettür kap modelleri sportif yaşama vurgu yapan tasarımlarıyla ister önü açık ister kapalı giyime izin veren kombinler yapmanızı sağlıyor.

2024 deri ekose tesettür kap
2024 deri ekose tesettür kap

Kapüşonlu tesettür kaplar genç kuşağın şimdiden trend listesinde yer alıyor. Hafif, korunaklı, sportif, dinamik ve şık tarzlar hem blue jean hem etek hem de eşofman takımlarıyla eşsiz görünüyor, kombin fikirleri veriyor.

Sonbahar & kış tesettür kap modelleri montlara alternatif sunuyor

Kışlık tesettür kap modelleri sonbahar mevsiminden itibaren giyilebiliyor. Yaşadığınız yerin iklim özelliklerine göre her sezon trend kap bulmanız mümkün. Özellikle kış döneminde çok sert bir iklimde yaşamıyor ya da güneşli havalarda mont yerine kap giymek istiyorsanız kışlık modeller tam size göre.

2024 ekose tesettür kaşe kap
2024 ekose tesettür kaşe kap

Ekoseli, düğmeli, asimetrik kesim, deri, panço modelleri 2024 tesettür kap modelleri size ayrı bir hava kazandırabilir. Çizme ve botlarla çok şık görünebilir, zamansız stiller yakalayabilirsiniz.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş