2024 Tesettür Abiye Tulum Modası: Sezonun En Şık 10 Tulumu

0

2024 tesettür abiye tulum modelleri ile sezona şık ve modern bir giriş yapmaya hazırlanın. Ama önce abiye tulum nasıl kombinlenir, hangi modelleri seçmelisiniz bunları inceleyelim. İşte abiye tulum detayları.

Günlük tesettür kombin yapmak gece kombinlerine nispeten daha kolay sayılıyor. Ancak özel bir davet, düğün ya da benzeri bir etkinlik için abiye giymeniz gerektiğinde kombin yapmak biraz zor ve karmaşık hale gelebiliyor. Böyle düşünen yalnızca siz değilsiniz, işte bu yüzden modacılar tek parça şıklığını ortaya çıkarmak için elbise haricinde tulumlar tasarlıyor.

sade vizon tesettür abiye tulum 2024
sade vizon tesettür abiye tulum 2024

Evet, günlük stilde çok severek kullanılan tesettür tulum modelleri şimdilerde davetlerin en özel giysileri arasında boy gösteriyor. 2024 abiye tulum modelleri tesettür ve açık giyime yönelik zengin bir yelpaze sunuyor. O zaman gelin 2024 modasına ve kombin fikirlerine bakalım, sizin için seçtiğimiz en şık 10 tulumu inceleyelim.

kemerli taba tesettür abiye tulum 2024
kemerli taba tesettür abiye tulum 2024

Kuyruklu tulumlarla modern şıklığa hazırlanın

Tulumlar bildiğiniz gibi pantolon şeklinde tasarlanıyor. Pantolona dökümlü, modern ve fazlasıyla özgün bir yorum kazandırmak isteyenler etek fikrini değerlendiriyor. Etek ya da kuyruk diyebileceğiniz detay tulumu belden aşağıya doğru sarıyor ve salaş bir şekilde dökülüyor.


 
parça detaylı çok kullanışlı tesettür abiye tulum 2024
parça detaylı çok kullanışlı tesettür abiye tulum 2024

Çoğunlukla şifon tasarımlarda karşımıza çıkıyor ve şifonun romantik yönünü ortaya çıkarıyor. Siyah, zarif bir tulumun yine siyah şifon kumaşla desteklendiğini düşünün. Etek görünümü sunan kuyruk birçok farklı modelde karşınıza çıkabilir çünkü 2024 abiye tulum koleksiyonu yeniliklerden oluşuyor, mutlaka inceleyin.

Bu yazıyı okuyanlar 2024 Modasının En Göz Alıcı 29 Tesettür Abiye Modeli başlıklı yazımızı da okudu ve beğendi. Sende bir göz at.

pelerinli şifon tesettür abiye tulum 2024
pelerinli şifon tesettür abiye tulum 2024

Tulum tasarımında ilham verici yenilik: Şık pelerinli tulum modelleri

Pelerinin masalsı yönünü kullanmaya devam ediyoruz. Omuzlardan aşağıya zarifçe dökülen pelerin, 2024 abiye tulum modellerinde ihtişamı vurguluyor. Üstelik bu ihtişamın içinde zarafet ve asalet saklanıyor.

şifon pelerin detaylı tesettür abiye tulum 2024
şifon pelerin detaylı tesettür abiye tulum 2024

Son derece zarif tasarlanan abiye tulum, pelerinle desteklenerek modern bir hava sunuyor. Genellikle pelerinin kenar kısımları işlemelerle süslenerek abiye vurgusu yapılıyor. Klasik bir abiye tulum istemiyorsanız pelerinli tasarımlara şans verebilirsiniz.

gri pliseli tesettür abiye tulum 2024
gri pliseli tesettür abiye tulum 2024

Drapeli tulumlar geceye arz-ı endam ediyor

2024 abiye tulum koleksiyonlarında tüller, şifonlar öne çıkarken drapeler de elbette yerini alıyor. Genellikle şifon ya da tafta kumaştan tasarlanan tulumlarda ön tarafın iyi görünmesi için minimal detaylar kullanılıyor.

mint yeşili tesettür abiye tulum 2024
mint yeşili tesettür abiye tulum 2024

Bu bazen taş işleme bazen dantelken bazense drape olabiliyor. Drapeli elbiselerin modern havasından yararlanmak için bu kez tulum tercih edebilirsiniz. Üstelik ister bol paça etek görünümünde ister daha klasik kesim bir görünümde tasarım bulabilirsiniz.

zümrüt yeşili pliseli tesettür abiye tulum 2024
zümrüt yeşili pliseli tesettür abiye tulum 2024

Tesettür abiye tulum modellerinde pul payet coşkusu

Tesettür abiye tulum serisinde pul ve payete yer açma zamanı geldi. Abiyelerin adeta can suyu olan ışıltılı payetler, pullar ve işlemeler bu kez tulumlarda yer alıyor. Modacılar 2024 abiye tulum serisinde tesettür anlayışına zarar vermeyecek zariflikte pul payet kullanıyor.

yarım boğazlı bağlamalı tesettür abiye tulum 2024
yarım boğazlı bağlamalı tesettür abiye tulum 2024

Tepeden tırnağa payetle kaplı tasarımlarda tül – şifon pelerin, yelek gibi ikinci bir katman görebilirsiniz. Modacılar bu konuda seçenekleri artırıyor, her tarza hitap ediyor.

Tesettür tulum serisinde klasik kesimler

Tulumlarda pantolon kısmındaki hareket tasarımı şekillendiriyor. 2024 abiye tulum modelleri tesettür stiline uyması için geniş kesimlerden oluşuyor. Ancak modacılar klasik, resmi stil pantolon giymeyi sevenleri unutmuyor.

düğme kuşak detaylı siyah krep tesettür abiye tulum 2024
düğme kuşak detaylı siyah krep tesettür abiye tulum 2024

Çünkü boru paça, İspanyol paça, kalem pantolon stilleri tulumlarda kullanılıyor. Abiye serisinde yer alması içinse tül ve dantel detayı tercih ediliyor. Örneğin, siyah klasik kesim bir tulum dantel ya da tülün oluşturduğu ikinci katmana sahip olabiliyor. Tulumun alt kısmında etek, kuyruk varmış gibi görünüyor, topuklu ayakkabıyla çok modern görünüyor.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş