2024 Tesettür Modasının Sırları: Yeni Sezonda Parlayacak Trendler

0

2024 tesettür trendleri hem eskiye göz kırpıyor hem de yepyeni bir koleksiyon sunuyor. Biraz yenilenmek, tarzınızı güçlendirmek ve şıklığı artırmak için 2024 kapalı giyim modasını incelemelisiniz.

2024 muhafazakâr giyim stilindeki en yeni trendleri biliyor musunuz? Son yılın giyim trendleri şehir yaşamından ilham alıyor, taptaze koleksiyonlarla her yaş grubuna ve tarza hitap ediyor.

tesettür kahverengi takım 2024
tesettür kahverengi takım 2024

Tesettür giyimin sembollerinden pardösü, kap, ferace, eşarp ve şal modern şehir stilinden en güzel şekilde etkilenirken günlük – ofis – sportif – gece kıyafetleri ise zarafeti yansıtıyor. Vitrinler, online tesettür alışveriş sitelerinin zengin kategorileri, butikler ve Instagram tesettür sayfaları yeni trendleri şimdiden tanıtmaya başladı.

tesettür blazer ceket pantolon 2024
tesettür blazer ceket pantolon 2024

Siz de kendinizi trendlere uygun bir stil içerisinde görmek istiyorsanız sezonun canlı parçalarını keşfetmelisiniz. En sevilen trend parçaları sizin için bir araya getirdik. Keşfe bizimle başlayabilirsiniz. İşte 2024 tesettür trendleri.


 
taş işlemeli yeni tesettür takım 2024
taş işlemeli yeni tesettür takım 2024

Tesettür cepken modelleri yılın en güçlü trendi

Bu sene kadın cepken modelleri modanın en sevilen parçaları arasında gösteriliyor. Cepkenler iki gruba ayrılıyor; şifon gibi yumuşak ve dökümlü kumaştan tasarlanan asimetrik kesimler, diğer yandan ise klasik cepken modelleri öne çıkıyor.

taş detaylı tesettür şifon takım 2024
taş detaylı tesettür şifon takım 2024

Klasik olanları daha çok gençler tercih ediyor; pantolon, gömlek, cepken ve kap gibi bir dış giysi ile kombin yapıyorlar. Kadın cepken modelleri resmi bir görünüme sahip olduğundan ofis kombini fikirlerine ilham veriyor. Her iki cepken tasarımını da günlük – ofis – okul – davet kombinlerinde kullanabilirsiniz.

Yandan düğmeli parçalar modern tesettür modasına ışık yakıyor

Genç kapalı giyim modasının kitlesi olan yaş grubu, muhafazakâr stile modern detaylar kazandırmak istiyor. Gençler kendi dokunuşlarını kombinlere yansıtırken özgün sonuçlar almayı başarıyor. Modacılar da minimal detayları önemsiyor.

gri cepli kaşe kaban 2024
gri cepli kaşe kaban 2024

Yandan düğmeli tesettür gömlek, tunik, elbise, bluz, panço gibi parçalar yeni sezonda dikkat çekenler arasında yer alacak görünüyor. Örneğin, açık renk bir pantolon giyip üstüne yandan düğmeli, taşlı yakaya sahip tunik tercih edebilirsiniz. Tunik demişken 2024 sezonunun en trend tesettür tuniklerine buradan ulaşabilirsiniz.

tesettür saten ceket kombin 2024
tesettür saten ceket kombin 2024

Pantolon & Yelek takımlarıyla sofistike tesettür giyim sırrı

2024 tesettür trendleri modern modanın peşinden ilerliyor, tesettür pantolon modellerine olan ilgiyi destekleyen tasarımlar sunuyor. Örneğin, pantolon & yelek takımları sonbahar – kış modasının en sevileni olabilir bu yıl.

şerit desenli tesettür takım 2024
şerit desenli tesettür takım 2024

Hem püsküllü hem minik ponponlu gibi alternatifleri bulacağınız kapalı takımları günlük kombinlerinizde keyifle kullanabilirsiniz. Serin havalarda ağırlık yapmayan yumuşak dokulu kumaş takımları bootie’lerinizle birlikte giyin, pratik şıklıktan yararlanın.

taş işlemeli lila tesettür takım 2024
taş işlemeli lila tesettür takım 2024

Dökümlü parçaları dolabınıza mutlaka ekleyin

2024 tesettür trendleri şıklık için ipuçları veriyor. Bazı parçalar tam anlamıyla şıklığın jokeri sayılıyor, giyenlere iyi bir görüntü kazandırıyor. Bu parçaları keşfedip dolabınıza eklemenizi öneririz.

fırfırlı tesettür takım 2024
fırfırlı tesettür takım 2024

Bunun için ilk önerimiz dökümlü parçalar: Dökümlü tunikler, salaş elbise ve yumuşak hırkalarla birden fazla birçok kombin yapabilirsiniz. Bol paça pantolonunuzu dökümlü belki asimetrik kesim bir tunikle birlikte giyebilir, topuklu ayakkabıyla kombinin aurasını yükseltebilirsiniz.

pliseli şifon tesettür elbise 2024
pliseli şifon tesettür elbise 2024

Stile son dokunuşu abaya modelleri ile yapma zamanı

Tesettür abaya modelleri sade, hareketli, renkli, tek renk gibi farklı seçeneklerle yüzlerce tasarımdan oluşuyor. 2024 tesettür trendleri dış giyim parçalarına fazlasıyla önem veriyor.

ekose tesettür kaban elbise kombin 2024
ekose tesettür kaban elbise kombin 2024

Örneğin, basic bir kombin yaptığınızda biraz şık dokunuşlar isterseniz hemen fırfırlı ya da kat kat dantelli abaya giyerek daha dinamik bir look elde edebilirsiniz. Abayalar günlük ve gece şıklığında trend parçamız olacak bu yıl, dolabınızda birkaç modern abaya bulundurmanızı öneririz.

mavi tesettür ceket pantolon takım 2024
mavi tesettür ceket pantolon takım 2024

Detaylı tulumlarla çabasız şıklık fırsatı

2024 tesettür trendleri tulumlara geniş yer veriyor, şimdiye kadar ki sıradan tesettür tulum modellerini geride bırakıyor. Pelerinli, fırfırlı, etekli, kuşaklı, pliseli tulumları görmeniz gerekiyor. Her rengin öne çıktığı tulumlarda çabasız şıklık yakalamak çok mümkün.

parça detaylı tesettür tulum 2024
parça detaylı tesettür tulum 2024

Koyu tonlar resmi davetlerde, gece etkinliklerinde dahi giyilebilir, tesettür abiye havası verebilir. Günlük giyimde ise denim, keten ve pamuklu kumaştan tasarlanmış tulumları kullanabilirsiniz. Spor ayakkabılar, converse’ler, bootie’ler, sandaletler tuluma eşlik edebilir.

pliseli tesettür tulum 2024
pliseli tesettür tulum 2024

Kombine şıklık vurgusu yapan trend parça: Yelek

Etek, pantolon ve bluz kombinlerinde nasıl ki blazer ceket bir anda resmi şıklık sunuyorsa yelekler de aynı etkiyi bırakıyor. 2024 tesettür trendleri arasında görmekten keyif duyduğumuz kemerli – kemersiz yelek modelleri kapalı giyime yeni bir hava kazandırıyor.

füme tesettür triko hırka 2024
füme tesettür triko hırka 2024

Kısa, bel hizasındaki yelekler pantolon ve etek kombinlerinize modern detaylar ekleyebilirsiniz. Kış döneminde kaşe yelekler İspanyol paça pantolonlarla mükemmel bir duruş sergiliyor. Yeleklerde kurtarıcı renkleri seçerseniz birçok kombine uyum sağlar, şıklığınızın tüyosu olur.

kot ceket etek tesettür takım 2024
kot ceket etek tesettür takım 2024

Yeni nesil tesettür şalvar modelleri alt giyimin yıldız parçası

Şalvarın yöresel kalıptan çıkıp modern şehir hayatına geçiş yolculuğunda yüzlerce şalvar modeli gördük. Tesettür şalvar modelleri de bu yolculuğa eşlik etti, her seferinde daha da gelişen bir trend sürdürdü.

siyah tesettür şalvar pantolon kombin
siyah tesettür şalvar pantolon kombin

2024 tesettür trendleri incelediğimizde ofis kombini yaparken bile giyilebilecek modern detaylarla bezeli şalvarlar dikkat çekiyor. Düğmeli minimal şalvarlar, şehir stilinin yükselişe geçen parçalarından biri olarak görülmeye değer.

2024 tesettür trendleri şehir – kampüs – sosyal yaşam ve seyahat odağında ele alınıyor. Kapalı giyim modasının sırları günlük yaşama hitap ettiğinde anlam kazanıyor. Stilinizin her zaman şık ve rahat olmasını önemsiyorsanız Nurmelek tesettür ekibimizin şahane incelemelerini mutlaka takip edin, gelişmeleri ilk siz öğrenin.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş