2024 Tesettür Spor Giyimde Öne Çıkan 18 Kombin

0

2024 tesettür spor kombin önerileri dört mevsim için dinamik, şık, cool ve modern tarzlar sunuyor. Ne giysem diye düşünmeyeceğiniz pratik kombin fikirleri hayat kurtarıyor. İşte sportif öneriler.

Sportif tesettür kıyafetler her mevsim tarzımız için gerekli parçalar. Stilimizin konforlu parçaları mevsim engellerini ortadan kaldırıyor, hareket özgürlüğü sunmaya yardım ediyor. Hem şık hem de rahat hissetmeye destek veren cool tesettür kombinleri yapmak için doğru parçaları bulmanız şart.

zümrüt yeşil günlük tesettür spor takım 2024
zümrüt yeşil günlük tesettür spor takım 2024

Diğer türlü kendinizi fazlasıyla arada kalmış hissedebilir, stilinizden emin olmayabilirsiniz. Peki, bu konuda ne yapmalısınız?

yeni trend tesettür spor takım 2024
yeni trend tesettür spor takım 2024

Hemen öneride bulunalım: 2024 tesettür spor kombin fikirleri ve önerileri ile yepyeni tarzlar oluşturabilir, mevcut şık tarzınızı ilham veren parçalarla sürdürebilirsiniz. O zaman gelin 2024 tesettür modasının trendlerini bu kez ‘sportif’ bakış açısıyla inceleyelim. Başlıyoruz.


 
turuncu maxi boy tesettür spor tunik 2024
turuncu maxi boy tesettür spor tunik 2024

2024 kış modasına triko ile sportif adımlar

Mevsime trikoların sıcacık konforuyla sportif adımlar atalım mı? Triko parçaları eşofmanlarla, rahat denim pantolonlarla ya da taytlarla birleştirip cool görüneceğiniz sportif tarzlar elde edebilirsiniz.

spor cep detaylı tesettür triko takım 2024
spor cep detaylı tesettür triko takım 2024

Opak çorap, triko salaş tunik, bootie/çizme ve uyumlu eşarp/şal bağlama stili ile gözde kombinler yapabilirsiniz. Dilerseniz triko sportif sweatshirt ve yüksek bel etek ikilisini birleştirip spor ayakkabılarla modern şıklığı deneyebilirsiniz.

çizgili spor tesettür triko takım 2024
çizgili spor tesettür triko takım 2024

Tesettür sweatshirt modelleri sportif kombinlerde

Kendinizi modern, şık ve rahat kombinler içerisinde görmek istiyorsanız dolabınıza birkaç mevsim giyebileceğiniz tesettür sweatshirt modellerinden eklemelisiniz. Size enerji verecek renkleri ya da yumuşak tonların dinginliğini seçebilirsiniz.

mavi tesettür spor tunik kombin 2024
mavi tesettür spor tunik kombin 2024

Modern modanın göz kamaştıran tonları 2024 tesettür spor kombin fikirlerinize yenilik kazandıracak. Toprak rengi bir pantolonu, canlı turuncu sweatshirt ile bir araya getirebilirsiniz. Canlı ve nötr renkleri meç edebilir, doğanın renklerinden yararlanabilirsiniz.

kapşonlu tesettür spor elbise 2024
kapşonlu tesettür spor elbise 2024

Denim etek spor kombinlerinin klasiği

Tesettür kot etek tasarımları farklı kesimleriyle her tarza uyum sağlıyor. Yüksek bel, çan etek modelini salaş spor kazaklarla, tişörtlerle çok rahat kullanabilirsiniz.

tesettür etek kot kap kombini
tesettür etek kot kap kombini

Spor ayakkabı, yüksek bel denim etek, soft renk kazak ve kombine uyumlu renkte şal ile enerjiyi yükseltmek mümkün. Eğer daha nötr tonlardan hoşlanıyorsanız toprak – taş – kemik – bej tonlarını tercih ederek de cool tarzınızı sürdürebilirsiniz.

gri tesettür spor ceket pantolon takım 2024
gri tesettür spor ceket pantolon takım 2024

3 parçayla sportif günlük tesettür kombin

2024 tesettür spor kombin önerilerinde basic parçalar öne çıkıyor. Sportif giyim denince aklınıza sadece eşofmanlar gelmesin. Günlük tarzınızda da spor bir tarz oluşturabilirsiniz.

beyaz tesettür spor tunik kombin 2024
beyaz tesettür spor tunik kombin 2024

Sadece 3 parça ile çağdaş yaşamın yükselen stillerinden birini elde edebilir, muhafazakâr şıklığa ulaşabilirsiniz.

Hemen size basit bir stil tüyosu vereyim: Yüksek bel blue Jean, beyaz gömlek ve triko kazak ile günlük stil yakalamak mümkün. Kazaktan sarkan gömlek etekleri, yaka ve kolları ile rahat tarzınızı modern gösterebilirsiniz. Bu kombin günlük hayatta her yere cool görünerek gitmenizi sağlayabilir.

gri tesettür spor takım 2024
gri tesettür spor takım 2024

Gerçek spor parçalarla şık rahatlık

Tesettür spor takımların şıklığını hala keşfedemeyenler çok şey kaçırıyor. Spor takımlar günlük stilde dünyanın en rahat kıyafetleri olarak fazlasıyla şık artık.

barbi tesettür spor takım 2024
barbi tesettür spor takım 2024

Modern çağın incelikli tasarımcıları modaya yön verirken zarafeti elden bırakmıyor. 2024 tesettür spor kombin yaparken doğrudan takımlardan destek alabilir, garantili şıklığa adım atabilirsiniz. Takımlar tek ya da çift renkli tasarlanıyor. Çift renk olanları denim etek – pantolon gibi parçalarla da giyebilirsiniz.

kapşonlu tesettür spor tunik kombini 2024
kapşonlu tesettür spor tunik kombini 2024

Doğal tonlarla zamansız spor kombinler

2024 tesettür spor kombin fikirlerinizi renkler üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Taş rengi, kemik rengi, fildişi, somon, bej, gri, antrasit, füme tonları ve elbette klasik siyah ile birbiriyle uyumlu günlük kombinler yapabilirsiniz.

gri fermuarlı tesettür spor takım 2024
gri fermuarlı tesettür spor takım 2024

Tesettür eşofman koleksiyonlarında özgün, zarif ve şık parçalar sıralanıyor. Sıkıcı çizgileri bırakıp yenilikçi ve muhafazakâr yaşama uygun eşofmanları basic bluz, triko kazak, sweatshirt modelleriyle asla eskimeyen trend tarzlar oluşturabilirsiniz.

vizon tesettür spor takım 2024
vizon tesettür spor takım 2024

İkili triko etek & bluz takımları

Triko takımların günlük stildeki yeri gittikçe genişliyor. Genç ve orta yaş grubu iki parçadan oluşan triko takımlar sayesinde kombin yapmakta zorlanmıyor. Son dönemlerin en trend triko etek ve bluz ikilisinde gri – füme tonlar ön plana çıkıyor.

spor triko tesettür tunik pantolon kombin 2024
spor triko tesettür tunik pantolon kombin 2024

Sonbahar – kış döneminde keyifle giyilebilen takımlar ince trikoları ilkbaharın serin havalarında da tercih edebilirsiniz. Bu kombini kış döneminde salaş hırkalar, uzun kabanlarla daha da destekleyebilirsiniz.

Yeni trend: Eşofman pantolon

Yüksek bel eşofman pantolon modelleri kapalı giyim modasına yeni bir soluk getirdi. Günlük kombinde tercih edilen bu pantolonlar, eşofman kumaşıyla tasarlanıyor.

kazayağı desenli tesettür spor takım 2024
kazayağı desenli tesettür spor takım 2024

Diz izi yapmaması, tok bir duruş sergilemesi pantolon işlevselliği sunuyor. 2024 tesettür spor kombin önerilerinde eşofman pantolon rahatlığını mutlaka denemelisiniz. Sadece beyaz bir bluzla bile rahat parçaları şık kombinlere dönüştürebilirsiniz.

Nurmelek 2024 tesettür stilinin rahat parçalarını incelemeye ve kombin önerileri sunmaya devam edecek. Siz de rahat kıyafetleri nasıl kombinleyeceğinizi öğrenmek ve yeni sezon kıyafetlerden haberdar olmak isterseniz bizi okumaya devam edebilirsiniz. Web sitemizde ve sosyal medya hesaplarımızda en yeni tesettür kıyafetleri bulabilir, tesettür alışverişinizi keyifle gerçekleştirebilirsiniz. Bizi takip edin, kapalı giyim modasını kaçırmayın. 

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş