Yeni Trend: Tensel Kot

0

Yen trend tensel kot modelleri sayesinde konforlu bir bahar ve yaz sezonu geçirin. Resimlerle tensel kot kombin fikirleri sizleri bekliyor.

Tensel doğal bir liftir ve oldukça sağlıklıdır. Bitkisel bazlı olan tensel lifi okaliptüs ağacının odun hamurundan elde edilir. Dokumada kullanılan en yumuşak doğal malzeme olarak bilinen tensel rahat bir kullanım sağlar.

Tensel kot takım 2018


 

Yüksek nem transferi özelliğine sahip olan tensel lifi bu sayede yüksek kullanım konforu sunuyor. Yıpranmaya karşı dayanıklı bir malzeme olan tensel tüm bu özellikleri ile kot kumaşlarında da kullanılmaya başlandı ve ortaya konforlu, şık ve kullanışlı tensel kot modelleri çıktı.

Nakışlı tensel kot elbise

Özellikle pamuklu denim kumaşların nispeten sert yapısına kıyasla sunduğu yumuşaklık sayesinde gönülleri kazanan tensel kot modelleri sayesinde konforlu bir bahar ve yaz sezonu geçirebilirsiniz.

Kapşonlu tensel kot tunik

Tuniklerde Kot Şıklığı

Tensel kot kumaşın yumuşaklığı kot şıklığı ile bir araya gelince ortaya oldukça hoş tasarımlar çıkıyor. Tesettür giyimde en çok tercih edilen parçalardan birisi olan tunik modelleri tensel kot kumaş ile her zaman kullanmaktan keyif alacağınız parçalara dönüşüyor.

Spor tensel kot tunik

Tulum Elbiseler

Tensel kot kumaşın ağırlıklı olarak kullanıldığı tasarımlardan birisi de tulumlar. Dökümlü kesimleri ile tesettür giyimde ilgi gören tulum modelleri tensel dokunun yumuşaklığı ve dayanıklılığı ile bu yaz çok sık tercih edilecek parçalar arasında yer alıyor.

Bol tensel kot pantolon

Bol Paça Pantolonlar

Yaz sezonunda konforu ön plana çıkan pantolon modelleri arasında yer alan bol paça pantolon tasarımları tensel kumaşın etkisi ile birleşerek çok daha yüksek konfor sunuyor.

Tensel kot kombin

Yaz sezonunun vazgeçilmezleri arasında yer alan bol paça pantolonlar, tensel kumaşın yaz mevsiminde serin tutan ve nefes alan yapısı sayesinde kombinlerinizde sık sık kullanacağınız parçalardan birisi olacak.

yazlık incili tensel kot takım

Skinny Kotlar

Skinny ya da dar paça kot pantolon modelleri tunik, elbise ve gömlek elbiseler ile birlikte tesettür giyimde hoş kombinler oluşturabileceğiniz özel parçalardır. Skinny kotlar tensel doku sayesinde çok daha konforlu tasarımlara dönüşüyor. En uzun günlerde bile hareket özgürlüğünüzü kısıtlamayan ve konforunuzu ön plana çıkaran tensel kot tasarımları arasında yer alan bu parçaları severek kullanacaksınız.

Tensel kot pantolon

Tensel kot yaz mevsiminde olduğu kadar kışın da kullanabileceğiniz bir malzeme. Tensel lifi yazın serin tutması yanında kışın da sıcak tutan özel dokusu ile mutlaka dolaplarınızda yer vermeniz gereken dokular arasında yer alıyor.

Bu yazıyı okuyanlar Kullanışlı Tesettür Kot Kombinler başlıklı yazımızı da okudu ve beğendi. Sende bir göz at.

Tensel kot ferace Düğmeli tensel kot elbise Tesettür Tensel kot elbise incili tensel kot elbise incili tensel kot takım Tensel kot giy-çık Yazlık tensel kot tunik

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş