Yeni Sezon Kuaybe Gider Koleksiyonu

0

Kuaybe Gider, ilkbahar-yaz koleksiyonunu tüm müşterilerinin beğenisine sundu. Yeni sezon Kuaybe Gider koleksiyonuna hızlıca göz atın !

Nur Melek olarak Kuaybe Gider’in yeni 2018 koleksiyonundan öne çıkan parçaları sizler için bir araya getirdik. Ayrıca internet sitesinde yer alan Yeni Koleksiyon sekmesi altında görüntülenebilir. Kış sezonunun şık parçalarını takip edenler artık ilkbahar ve yaz sezonundaki yeni ve zarif parçalar arasından seçim yapabilirler.

Kuaybe Gider gömlek 2018


 

Kuaybe Gider, yeni sezonda ekru renginin saflığını ve sarının çarpıcılığını birleştirdi. Sezonun en trend renkleri arasında yer alan hardal ve bal rengi, koleksiyondaki farklı tesettür giyim parçalarında yer aldı.

Kuaybe Gider renkli spor takım

Kuaybe Gider Yeni Sezon Koleksiyonu

Tesettür modasını yakından takip edenlerin favori adreslerinden Kuaybe Gider, online sitesiyle onlarca kullanıcıya erişmeye devam ediyor.

Kuaybe Gider yazlık takım

Batik desenlerin, canlı renklerin ve en modern tasarımların hakim olduğu koleksiyon, piyasaya çıktığı ilk günden beri tüm kadınların gözdesi haline geldi.

Kuaybe Gider zigzag elbise 2018

Katalog çekimlerinde koleksiyonun ahenkli hikayesini anlatan online mağaza, ziyaretçilerine farklı kombin seçenekleri sunuyor.

Kuaybe Gider 2018 kot ceket

Yeni sezon Kuaybe Gider koleksiyonu, şık pantolonlar, elbiseler, bluzlar, elbiseler ve gömleklerden oluşturuyor.

Kuaybe Gider yazlık kap

Koleksiyonun en gözde ürünleri ise yaz aylarına uygun kot görünümlü parçalar. Kot görünümlü ürünler elbiseler, etekler ve bluzlar olarak karşımıza çıkıyor. Trençkot modelleri ve tunik modelleri de yeni sezonda yer alıyor.

Kuaybe Gider salaş tunik

Şıklığınızı Kuaybe Gider Online Mağazasında Tamamlayın

Şıklıktan vazgeçemeyen hanımlar, yeni sezon Kuaybe Gider koleksiyonu ile sezonun en gözde parçalarına erişiyor.

Kuaybe Gider 2018 kombin

Çarpıcı ürünler sayesinde tüm yakınlarınız ve arkadaşlarınızın yeni kıyafetlerinizi nereden aldığınızı soracak. Odak noktasında olmaya hazırlanın.

Kuaybe Gider mağazasından aldığınız yaz sezonu tesettür giyim ürünlerinizle herkesin odak noktasında olacaksınız.

Kuaybe-Gider 2018 koleksiyonu

Online mağazasıyla Türkiye’nin farklı illerindeki en şık tesettür giyim ürünlerini sunan Kuaybe Gider, her sezon yeni ve benzersiz tasarımlar sunmak için çalışıyor.

Kuaybe Gider 2018 elbise

Yeni sezonda yer alan tüm modeller, sezonun en trend renkleriyle ve en modern kesimlerle tasarlanmış. Marka, gençler başta olmak üzere farklı kesimdeki kadınlara hitap ediyor.

Kuaybe Gider 2018 jile

Katalog çekimleri sayesinde kombin yapma fikirleri sunularak farklı alt ve üstlerin nasıl birleştirilebileceği gösteriliyor. Şıklığında taviz vermek istemeyen tesettürlü bayanlar, yeni sezon Kuaybe Gider koleksiyonu ile en modern görünümü elde edebilirler.

Bu yazıyı okuyanlar Şüheda Türkoğlu’nun En Sevilen 15 Kombini başlıklı yazımızı da okudu ve beğendi. Sende bir göz at.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş