2017 Armine Koleksiyonu

0

Armine 2017 koleksiyonu sofistike ve göz alıcı parçalardan oluşuyor. Armine’nin yeni sezon ürünlerine hızlıca göz atın !


Sofistike ve göz alıcı bir şıklık için Armine bayanların yıllardır değişmeyen adresi. Armine geçmişten bugüne hem ağırbaşlı hem ciddi hem de baştan sona kaliteli modelleriyle şık bayanların tercihleri arasında. Birbirinden farklı yelekler etekler gömlekler pardösüler ve kaplar şık ve uygun fiyatlarla 2017 yılında da Armine mağazalarında. Yeni sezon tasarımlarda marka düz çizgisinin dışına çıkmış ve daha önce yapmadığı avangart modelleri de koleksiyonuna eklemiş.

Armine 2017 kombin
Armine 2017 kombin

Son dönem modasına uygun eşarp ve şallarda kombinleri tamamlamak için Armine de. İlkbahar ve yaz aylarının da gelmesiyle birbirinden şık desenli vr rengarenk elbiselerde Armine Giyim de sahiplerini bekliyor. Muhafazakar bayanların sıkça tercih ettiği Armine şıklık kadar rahatlığa da önem veriyor. Armine 2017 sezonunda canlı ama bir o kadar dingin renkleri, rahat kalıpları ve eşsiz tasarımları ile yine çok konuşulacak.

Armine genç kombin
Armine genç kombin

Sıra dışı Armine Koleksiyonu

Yeni sezon etek modelleri, kap modelleri pardesü ve kabanları farklı bir kimliğe bürünmüş. Rahat kalıplar ile doğanın eşsiz renkleri birleştiğinde bu parçaların ne kadar göz alıcı olduğu ortada.Bu yıl kürk detayların kullanıldığı Armine kaban ve palto modelleri de 2017 trendleri arasında.


 
Armine yeni sezon kombin
Armine yeni sezon kombin

Armine yeni sezon koleksiyonları arasında en dikkat çeken ise floral yani çiçekli desenlerin ahengi oldu. Özellikle sonbahar tonlarının yer aldığı floral desenli etekler ve eşarp kombinleri görülmeye değer. Bu desenler ve modeller Armine’nin diğer markalara göre farklılığını gözler önüne sermiş bulunmakta.

Armine 2017 trençkot
Armine 2017 trençkot

2017 Armine Koleksiyonunda Trend Renkler

Tesettür giyimin öncü markalarından olan Armine 2017 sezonunda alışılagelmiş tasarımların aksine daha romantik ve daha modern çizgilerin yer aldığını koleksiyonunu sundu kullanıcılarına.. Bu koleksiyonlarda özellikle sarı, vizon, beyaz gül kurusu, nil yeşili bej nude ve soft mavi Armine’nin yeni koleksiyonlarında sıkça gördüğümüz renkler arasında.

Daha ayrıntılı bilgi almak için sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

2017 Armine Yeni Sezon koleksiyonu

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş