2018 Tesettür Abiye Elbise Modelleri ile Şık Olacaksınız

2

Hayalinizdeki tasarımı 2018 tesettür abiye modellerinde bulabilirsiniz ! İşte yeni sezonun en gözde tasarım abiyeleri !

 

Bu yazıyı okuyanlar Tesettür Abiye 2019 Trendleri başlıklı yazımızı da okudu ve beğendi. Sende bir göz at.

Özel gün ve gecelerin vazgeçilmez kıyafetleri olan abiyeler tesettürlü bayanlar için özel olarak hazırlanarak mağazaların vitrinlerini süslüyor. Birbirinden şık abiye elbise modelleri muhafazakar giyimi tercih eden genç ve yetişkin bayanların beğenisine sunulur iken 2018 modası da yavaş yavaş belli oluyor. İşte 2018 tesettür abiye elbise modelleri ile şık olabileceğiniz bazı tasarımlar;

2018-tesettur-abiye


 

Şık ve yeni tasarımların başında bol tüllü ve aşağı doğru açılan prenses modeli yer alıyor. Dantel detaylar ve taş süslemelerin eşlik ettiği abiye modeli ile katılacağınız tüm organizasyonlarda tüm dikkatleri üzerinize çekmeniz mümkün. Rahatlığı da seven bir tarafınız var ise bu abiyenin içerisinde oldukça ferah kalabileceksiniz. Dantel deseni ile aynı renkte bir şal en doğru tercih olacak.

Pelerin 2018 tesettür modasında kendisine sık sık yer bulacak. Tesettür giyimin en ince ayrıntılarından biri olarak gösterilen pelerin modellerin daha hareketli ve aynı zamanda muhafazakar kesime daha uygun olmasını sağlıyor. Yukarıda yer alan tesettür abiye modelinde hem pelerin detayı, hem de dantel detaylarına birlikte yer verilerek bütünlük sağlanmış.

Çiçek desenleri her yaştan bayanın hayır diyemeyeceği desenlerdir. Hem yaz aylarında, hem de kış aylarında dikkat çeken çiçek desenleri 2018 tesettür abiye modasında da kendisine yer bulacak. Tek parça abiyeler üzerinde tül ve içerisinde astar ile hazırlanarak kolay kullanım ve mevsime göre ferah, sıcak tutma özelliklerine sahip olacak.

2018-moda-tesettur-abiye

Daha ağır ve özellikle de yetişkinler için önereceğimiz 2018 tesettür abiye elbise modellerinden biri. Üzerinde yer alan ve elbise ile birleşik olarak hazırlanan dantel yelek detayı abiyeye şık ve zarif bir hava katıyor. Renklerin ahengi ile hazırlanan tesettür abiye özellikle katılacağınız akşam organizasyonlarında tercih edilebilir.



WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş