2018 Tesettür Pançolar ile Şık Kombinler

0


2018 Sonbahar ve Kış panço modelleri arasında yer alan kış modelleri içinizi ısıtacak şekilde hazır. Mevsim geçiş dönemlerinde hanımların en çok sevdiği modeller arasında olan panço, hava değişimine uygun bir kıyafet olarak gösteriliyor. Gelin hep birlikte 2018 kış ayına uygun hazırlanan dış kıyafet için hazırlanan panço modellerini inceleyelim.2018 Yenilenen modelleri, değişik tasarımları ile bu kışı çok şık ve rahat alternatifleri ile tesettürlü bayanların karşısına çıkarıyor. Sadece tesettürlü bayanlar için değil tabi ki bu modeller.

Panço modelleri günlük hayatınızda rahat bir seçenek olduğundan dolayı modern her bayanın tercihleri arasında yer alır. Son dönemlerde moda akımı, çok fazla değişti ki bunu tesettür modellerinde daha çok görüyoruz. Değişen bu moda akımına uyum sağlamak ve tesettür modasına uymak sadece kendi kesimine hizmet vermemekte olup her kesime hitap ederek bunu uyguluyor.


 

Tasarımı olsun, kumaşların seçimi olsun pançolar özenle hazırlanıyor. Tasarım ürünleri ile adeta sizi özel yapmayı hedefliyor. Yeni sezonda düğmeli, şal şeklinde, kazak şeklinde olan panço modelleri yer alıyor.

Uzun Pançolar

Sonbahar ve kış tesettür modasında çok sık kullanılacak, modellerin arasında ilk oarak panço modelleri geliyor. Uzun pançolar adeta bir kaban havasında sonbahar ve kış aylarında tercih ediliyor. Geçtiğimiz sezon aylarında pançolar hanımlar tarafından büyük bir ilgi ve beğeni bulmuştur.

Kışlık kumaşlar ile tasarlanan panço modelleri sade ve düz renklerden oluşuyor. Sade ve şık bir görünümün hedeflenmesi ile pançolar üzerinde bulunan renklerden daha çok kesimlere dikkat ediliyor. Önden düğmeli olan panço modelleri çok şık bir görüntüye sahip olmanız için tercih edilirken, klasik olan kesimlere sahip fermuarlı modeller ise özel günlerde ve davetlerde severek rahatlıkla kullanabileceğiniz modeller arasında tercih ediliyor.

Keçe panço, triko panço, desenli panço, kürklü panço seçenekleri ile modaya uygun olan tasarımlarıyla sizleri bekliyor. Panço modellerinin rahatlıkla kullanabileceğimiz avantajı ise pantolon üzerine giyilebiliyor olması ve sıkma gibi problemlerin yaşanmamasıdır.

Çünkü hanımlar giymiş oldukları kıyafet içinde kendilerini rahat ve özgür hissederek hareket etmek isterler. Çok içine sinerek aldıkları pantolonları gardırobun bir köşesine saklayarak giymeyen bayanlar için panço modelleri oldukça iyi bir alternatif oluyor.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş