2018 Trençkot Modelleri Hem Şık, Hem Rahat

0

Mevsim geçişlerinin vazgeçilmezi trençkotlarda 2018 trendleri nelerdir ? Yeni sezonun en şık tesettür trençkotları sizleri bekliyor.


Mevsim geçişlerinde tesettürlü bayanların en çok tercih ettiği dış giyim parçalarından biri de Trençkottur. Mevsimlik kap ve pardösü olarak da anlatabileceğimiz Trençkot modelleri mevsim geçişlerinde şıklığınızı korumanızı sağlayacağı gibi aynı zamanda rahat olması ile de her ortamda tercih edilebilecek. Peki 2018 Trençkot modelleri arasında en çok hangi modeller tercih edilecek ve yeni sezonda bizleri neler bekliyor?

2018 Trençkot Modelleri

Kapşonlu bir şekilde hazırlanan ve siyah renk tercih edilen Trençkot modeli özellikle spor giyinmek isteyen kapalı bayanların tercihi olacak. Hemen hemen tüm markaların yeni sezon koleksiyonunda benzer modelleri görebileceksiniz. Belinde yer alan büzgüler ile şık bir trend olarak 2018 modasına ayak uyduracak.


 

2018 Trençkot Modelleri 2

Önü düğmeli ve kemerli trençkot modelleri her sene olduğu gibi 2018 yılında da trendler arasında yer alıyor. Hem genç bayanlara, hem de orta yaşlı bayanlara hitap eden bu ürün ile mevsim geçişlerinde hem kendinizi koruyabilir, hem de rahat kullanımı ile keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

Tesettür trençkot 2018

Siyah ve diğer koyu tonlar ile bulabileceğiniz trençkot modeli standart modellerden biri olsa da modasının hiçbir zaman geçmeyeceğini ve önümüzdeki senelerde de trendler arasında kendine yer bulacağını belirtmek isteriz.

2018 Trençkot Modelleri 3

Nur Melek olarak en beğendiğiniz ve tavsiye ettiğimiz model. Oldukça şık ve hemen hemen tüm kombinler ile rahatlık ile kullanılabilir. Camel rengin 2018 kış sezonuna damga vurması beklenir iken diğer koyu tonlar da modele oldukça yakışıyor.

Mevsimlik 2018 trenckot

Tek sıra düğmeler ile hazırlanan trençkot modelinde aynı zamanda omuz detayları farklılık kazandırıyor. Kap boyunca üretilecek olan trençkot modelinin bilek bölümlerinde de düğme modelleri yer alır iken şık bir bütün oluşturuyor. Gerek spor kombinler hazırlar iken, gerekse de klasik kombinlerinizde gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

2018-tesettur-trenckot
Kislik-tesettur-trenckot
Kiremit-tesettur-trenckot
Kalin-tesettur-trenckot
Vizon-yeni-sezon-trenckot
Klasik-tesettur-trenckot-2018
Kusakli-trenckot
Genc-tesettur-trenckot

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş