2018 Kaşe Kabanlar ile Şık Bir Kış Geçireceksiniz

0


Soğuk kış günleri ülkemizde yavaş yavaş etkisini göstermeye başlıyor. Kapalı bayanlar için soğuk havalarda trendler arasında ilk sırayı şüphesiz ki kaşe kaban modelleri alıyor. Hem olumsuz hava şartlarına karşı daha iyi koruduğu, hem de daha şık olduğu için hem genç bayanlar, hem de yetişkin bayanlar tarafından tercih ediliyor. 2018 kaşe kabanlar farklı modelleri ve boy uzunlukları ile yavaş yavaş tesettür giyim mağazalarında yer alıyor iken bizde yeni modellere birlikte göz atalım.

Desenli-2018-kaban

Kısa boylu kaşe kaban modelleri özellikle genç ve orta yaşlı kapalı bayanlar için doğru bir tercih olacak. 2018 kış modasında dikkat çekecek olan tasarımların başında ise önü çift düğmeli kaban tasarımları yer alacak.


 

Murdum-2018-kaban

Daha spor ve şık bir görünüm için tercih edilecek olan kaban modelleri tüm kıyafetlerinizin üzerine rahatlık ile tercih edebileceğiniz bir tasarıma sahip. Kış aylarının vazgeçilmez rengi olan laciverti sizde tercih etmelisiniz.

2018-genc-kaban

Omuz pileli şık bir model olarak bu kaşe kaban ise her yaş grubuna hitap edecek. Şıklığını kış aylarında da göstermek isteyen bayanların tercihi olacak olan kaşe kaban aynı zamanda kemer detaylı ve çeşitli dantel detaylarına sahip. Cep detayının da yer aldığı 2018 kaşe kabanlar arasında yer almakta olan model aynı zamanda rahat kullanımı ile tercih edilecek.

Yeni-sezon-2018-kaban

Büyük cep detaylarının yer aldığı ve 2018 kış sezonunun en şık ve çok tercih edilecek rengi ile hazırlanan mürdüm renk kaşe kaban şık bir kombin isteyenlerin tercihi olacak. Kaz tüyü ile hazırlanan bir kapşona sahip olan kaşe kaban hem kısa, hem de uzun tasarımları ile tercih edilebilir. Astarlı olarak hazırlanan kaban kış aylarında soğuk havalara karşı sizi korur iken şıklığınızı da sağlayacaktır.

Nihan-tesettur-kaban
Kapusonlu-tesettur-kaban Gri-2018-kase-kaban
2018-yeni-kase-kaban
Tesettur-kaban-2018
2018 Kaşe Kabanlar ile Şık Bir Kış Geçireceksiniz4
2018 Kaşe Kabanlar ile Şık Bir Kış Geçireceksiniz3

2018 Kaşe Kabanlar ile Şık Bir Kış Geçireceksiniz
2018 Kaşe Kabanlar ile Şık Bir Kış Geçireceksiniz3
2018 Kaşe Kabanlar ile Şık Bir Kış Geçireceksiniz2

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş