2019 Kış Sezonuna Kadife Tesettür Elbiseler Damgasını Vuruyor

0

Kadife kumaşlar geçmişten geleceğe asla modası geçmeyen en özel kumaşlardan biri. Bu özelliği ile 2019 tesettür modasında sıkça kullanılacak olan kadife kumaşlar desen ve renkleriyle bu kış içimizi ısıtacak. Peki yeni yılın en trend kadife modelleri arasında neler var? Buyurun hep beraber bakalım.

Çiçekli kadifeler cıvıl cıvıl renkler…

2019 yılı kadife elbiseler arasında ilk dikkatimizi çiçekli kadifeler çekiyor. Kol ucu lastikli, belden büzgülü, kimi zaman düz inen kimi zaman eteklerinde katlar kullanılan çiçekli kadife elbiseler, renk seçenekleri ile bu kış vitrinleri süsleyecek.


 

Çiçeklerin en hafif tonundan şal veya eşarp ile tamamlayacağınız bu elbiseleri dışarı çıkarken veya ev ziyaretlerinde tercih ederek şık bir gün geçirebilirsiniz.

Boydan piliseli kadifeler şık duruşlar…

2019’un en iddialı bir diğer kadife modeli boydan piliseli elbiseler. Renk skalasında sınır tanımayan piliseli kadife elbiseler kimi zaman arkası düz kimi zaman yine piliseli olarak karşımıza çıkacak ve rahatlığı seven tesettürlü hanımların en sevdikleri parçalar arasına girecek.

Tek renk olan bu modelleri ton sirton olarak tamamladığınızda göz alıcı bir güzelliğe sahip olabilir ve şıklığınızdan ödün vermeden günü tamamlayabilirsiniz.

Balık model kadifeler zarif kadınlar…

2019 kadife tesettür elbise modellerinin belki de en zarifi balık modeller. Klasik kadife kumaşın parlaklığı, balık modelin sadeliği ile göz alıcı kadife elbiseler, özellikle krem yahut ekru tonlarla kombinlenlenecek.

İnci gibi zarif aksesuarlarla tamamlanması gereken balık model kadife elbiselerle şık bir gece davetine katılabilir ve bulunduğunuz ortamın en zarif kadını olabilirsiniz.

Büzgülü modeller rahat kombinler…

Kadife elbise modelleri arasında en rahatı olarak büzgülüler karşımıza çıkıyor. Kendinden kolyesi bulunan modellerden tutun da kol uçlarında incilerin kullanıldığı modellere varana kadar seçeneği bulunan büzgülü kadife elbiseler şık kesimleri ile dikkat çekiyor.

Kol uçlarında kullanılan katlar, göğüs altı büzgü, diz altı ufak pileler ve etek uçlarındaki fırfırlarla stil sahibi kadınlara hitap eden büzgülü kadife elbiseler 2019’un en gözde parçaları arasında yer alacak. Hem rahat hem şık olan bu modellerde hafif aksesuar kullanarak gün boyu rahat olmanın keyfini sürebilirsiniz.

Kadife abiyeler şık geceler…

Özel günlerde kadife kumaş tercih etmek isteyen tesettürlü kadınlar için pul payet ve dantel detaylı pek çok elbise modeli 2019 yılında vitrinleri süsleyecek.

Yaka, kol ağızları, bel, dizler ve etek uçlarında kullanılan danteller kadife elbiselere şıklık katarken, boydan payetli kadifeler ve ya üst kısmı payetli altı düz modeller özel günlerin vazgeçilmezleri olacak. Bu tarz bir kadife elbiseyi mümkün olan en sade aksesuarlarla kombinleyerek gecenin yıldızı olabilirsiniz.

Bu yazıyı okuyanlar Gençlere Özel Yeni Trend Tesettür Elbiseler başlıklı yazımızı da okudu ve beğendi. Sende bir göz at.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş