2020 Armine Koleksiyonu

0

Her tarza ve her zevke hitap eden Armine 2020 koleksiyonu ile sizlerle ! Birbirinden elit tasarımlar bu yazımızda sizleri bekliyor !

Tesettür giyim denince akla gelen markalardan biri olan Armine, tesettür giyimi ciddi anlamda taçlandıran çok özel tasarımlara sahip. Armine koleksiyonu her yıl tesettürlü hanımlar tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor. Üstelik küçükten büyüğe tüm hanımlar bekliyor.

Armina Yazlık Elbise
Armina Yazlık Elbise

Armine öyle geniş kitlelere hitap eden bir marka ki genç kızlardan yetişkin kadınlara kadar her tarza ve zevke uyacak tesettür giyim modelleri tasarlıyor.

Armine Cepli Hırka
Armine Cepli Hırka

2020 Armine koleksiyonu tam da böyle bir koleksiyon içeriğine sahip. Bluz, tunik, pantolon, etek, pardesü, palto ve daha birçok giysiyi farklı desen, motif seçenekleriyle sizleri bekliyor. Bizler, sizin için 2020 Armine serisini alıcı gözlerle inceledik ve size mini bir rehber hazırladık.


 
Armine Yazlık Takım 2020
Armine Yazlık Takım 2020

Abartısız, ölçülü şıklık için Armine

Armine, bahar ve kış koleksiyonlarında gardıropların jokeri sayılacak zamansız parçalar tasarlamış görünüyor. 2020 Armine koleksiyonu yeni bir yılın coşkusunu yansıtmayı başarıyor.

Armine Kemerli Pardesü
Armine Kemerli Pardesü

Yeni bir gardırop oluşturma fikriniz varsa eğer mutlaka Armine markasının tesettür giyim modellerini incelemenizi isteriz. Çünkü Armine, tesettür giyim dünyasının kodlarını çok iyi gözlemlemiş bir marka.

Armine Yazlık Kap
Armine Yazlık Kap

Tesettür modasının abartıdan kaçınması gerektiğini bilen tasarımcılar, çok şık parçaları bile mütevazı, abartısız tasarlamayı başarmışlar.

 

Modern ve zarif tesettür giyim parçaları

Tesettür giyimde aranılan zarafet ve modern görüntüyü en iyi karşılayan markalardan biri olan Armine, yeni koleksiyonunda minimal çizgide yürüyor ve parçalarında modern detaylar barındırıyor.

Armine Yazlık Kombin 2020
Armine Yazlık Kombin 2020
Armine Yazlık Kap
Armine Yazlık Kap

2020 Armine koleksiyonu için modern, şık, abartısız, zarif, zamansız diyebiliriz. Markadan beklentileriniz ne yönde bilmiyoruz ancak Armine’nin tesettür giyim dünyasına hitap edebildiği aşikâr bir gerçek.     

Armine Tesettür Tunik Kombin
Armine Tesettür Tunik Kombin

Şık, karizmatik, güçlü ofis tarzı

Armine markasını en sevdiğimiz yönü resmi ortamlara uygun kıyafet tasarlıyor olması. İş hayatında aktif olan hanımlar, ofise uygun resmi tesettür giyim parçaları bulabiliyor.

Armine Şişme Yelek
Armine Şişme Yelek

2020 Armine koleksiyonu blazer ceket, şifon bluz, gömlek, pantolon, etek – ceket takımı ve pantolon – ceket takımı gibi ofislerde rahatlıkla tercih edebileceğiniz parçalara ağırlık vermiş durumda.

Armine Gömlek Pantolon Kombin
Armine Gömlek Pantolon Kombin

Soğuk havalarda sıcacık giysiler

Armine koleksiyonunda kış mevsimi ayrı bir güzel doğrusu. Rengârenk, doğanın içinden çıkan renklerin hayat bulduğu tasarımlarda sıcacık, insanı saran kumaşlar tercih edilmiş.

Armine 2020 Hırka
Armine 2020 Hırka

Hem şık hem de serin havalara karşı korunaklı olmak isterseniz eğer 2020 Armine koleksiyonu ile bu isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bu yazıyı okuyanlar En İyi 9 Tesettür Markası başlıklı yazımızı da okudu ve beğendi. Sende bir göz at.

Armine 2020 Koleksiyonu

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş