2020 Bayan Sandalet Modelleri

0

2020’de trend olacak bayan sandalet modellerini sizler için derledik. Yaz gelmeden sandelet seçiminizi bu modellerden yapabilirsiniz.

2020 bayan sandalet modelleri gündüz ve gece şıklığını çok güzel sağlıyor. Düz taban sandaletler günlük kullanımda çok iyi bir seçenek sunuyorken hafif topuklu sandaletler gündüzden geceye geçişi kolaylaştırıyor. Özellikle tatile giderken yanınıza almanız gereken ilk ayakkabı sandaletler olmalıdır.

Bir çift düz, bir çift ise topuklu sandaletlerle koca bir tatili rahatlıkla geçirebilirsiniz. Sıcak yaz günlerinde kapalı spor ayakkabılarla ayağınızı bunaltmak yerine açık, ferah, serin ve şık sandaletleri tercih etmek daha makul ve sağlıklı.


 

Topuklu sandaletlerle şık ve rahatlığa merhaba deyin

Topuklu sandaletler birkaç gruba ayrılıyor: İnce topuk, kalın topuk, dolgu topuk ve platform topuk. Doğrusunu söylemek gerekirse hepsinin kullanıcısı farklı oluyor.

Birçok kadın rahatlık sebebiyle kalın ya da dolgu topuk sandaletleri tercih ederken her daim şık ve net görüntü sunmak isteyenler ince topuk sandaletlerden vazgeçemiyor.

2020 bayan sandalet modelleri arasında tüm modellerden zengin şekilde bulunacağı için her kadın memnun kalacak.

Topuklu sandalet modellerinde hiç şüphesiz kalın topuklular şıklığı ve rahatlığı bir arada sunabiliyor. Dolgu topuklular ise yaz günlerinde efil efil elbiselerin altına çok yakışıyor.

Hasır sandaletlerin büyüsüyle tanışın

Hasır sandaletler geçtiğimiz sezon çok sevilmiş ve hem ayakkabılarda hem de çantalarda yıldız gibi parlamıştı. Elbette bu popülarite kısa sürmedi ve kalıcı hale geldi.

2020 bayan sandalet modelleri koleksiyonlarında kalın topuk ve dolgu topuk sandalet modelleri öne çıkıyor. Hasır malzemesi rahat ve şık görünüyor.

Modern ayakkabı tasarımlarıyla buluşturulan hasırlar, yaz tatillerini ve yaz gecelerini şık geçirmenize yardımcı oluyor.

Deri sandaletlerin kusursuz görüntüsünden vazgeçmeyin

Biraz daha şık görünmek, derinin asaletine sığınmak isteyenler; 2020 bayan sandalet modelleri arasında çok seveceğiniz deri modeller bulunuyor.

Düz taban deri sandaletler gündüz ve gece kullanılabiliyor. Deri modeller öylesine şık ki uzun boylu kadınlar abiye elbiselerin altına rahatlıkla deri sandalet giyebilir.

Tokalı, aksesuarlı sandaletlere hayatınızda yer açın

2020 bayan sandalet modelleri hep sade hep zarif değil elbette. Sandaletler yaz coşkusunu taşıdığından tasarımcılar ayakkabıları hareketlendiriyor.

Örneğin fiyonklu ayakkabılar, işlemeli sandaletler, renkli aksesuarlara sahip sandalet modelleri 2020 yaz sezonunda karşımıza çok sık çıkacak.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş