2020’nin En Şirin 20 Kız Çocuk Abiye Modelleri

2

Yeni sezonda kız çocuklarınız için birbirinden şirin abiye modelleri sizleri bekliyor olacak. İşte 2020 sezonunun en cici kız çocuk abiye modelleri

Çocuk abiyeleri, kız çocuğu sahibi olan her anne ve babanın çok iyi bildiği bir giyim alanıdır. Düğünler, partiler, balolar, doğum günleri ve daha bilumum özel günde yetişkinler gibi abiye giymek isteyen kız çocukları, istedikleri görüntüye kavuşabiliyor.

sade kız çocuk abiye 2020
sade kız çocuk abiye 2020

Zira günümüzde binlerce farklı modelde çocuk abiyesi bulmak mümkündür. Her çocuk giyim mağazasında birkaç aylık bebeklerden ilerleyen yaşlara kadar tüm çocuklar için abiye bulunabiliyor. Öyle ki çocuk abiye modelleri 2020 gibi sezonluk koleksiyonlar çıkabiliyor.

yeni kız çocuk abiye 2020
yeni kız çocuk abiye 2020

Çocuklar için bu kadar önemli olan abiyeleri, 2020 çocuk abiyeleri kapsamında ele aldık ve yeni sezonda kız çocuklarını neler bekliyor derinlemesine inceledik. Şimdiden uyarmalıyız ki, sandığınızdan daha fazla abiye modeli var.


 
pullu kız çocuk abiye 2020
pullu kız çocuk abiye 2020

Yetişkin kadınlar için dahi bu kadar abiye tasarımı olmazken çocukların moda dünyasının bu denli zengin olması biraz kıskandırabilir. Haydi inceleyelim.

pudra kız çocuk abiye 2020
pudra kız çocuk abiye 2020

Çocuk ruhunu unutmayan masum abiyeler

Çocuk abiye modellerinde anneler ve babalar haklı olarak abiye modellerinde çocuk masumiyeti arıyor. Dekolte, yırtmaç gibi çocuk ruhuna ve yaşına uymayacak üstelik çocuğun meta olarak görünmesini sağlamayacak model bulmak aşırı önem taşıyor.

kız çocuk çiçekli abiye 2020
kız çocuk çiçekli abiye 2020

Ebeveynler, 2020 çocuk abiye koleksiyonlarını çocukların yaşına uygun abiye mantığıyla inceliyor.

kız çocuk tül abiye 2020
kız çocuk tül abiye 2020

Çocuklarının isteklerini yerine getirirken yaş unsurunu unutmayan bilinçli ebeveynler, 2020 çocuk abiye modelleri serisinde aradıklarını bulabilecek.

Moda tasarımcıları, çocukların yaşına, enerjisine hitap edecek çok şık ve sevimli tasarımlar ortaya çıkarıyor.

prenses kız çocuk abiye 2020
prenses kız çocuk abiye 2020

Renk, model, elbisenin kumaşı gibi önemli unsurlar çocuk odağında hazırlanıyor. Dikkatli incelendiğinde mutlaka ideal abiye bulunabiliyor.

pelerinli kız çocuk abiye 2020
pelerinli kız çocuk abiye 2020

Küçük hanımları mutlu edecek tül detaylı abiyeler

Kız çocuklarının en sevdiği şey tüller ve dantellerdir. Tül detaylı elbiseler, aksesuarlar daima kız çocuklarını cezp etmiştir.

iki renkli kız çocuk abiye 2020
iki renkli kız çocuk abiye 2020

Yürümeye başladıkları andan itibaren kız çocukları için süslenme, anne dolabını karıştırma huyu başlar. Kız çocuklarının bu merakı düğünler ve benzeri özel günlerde abiye giymeye kadar ulaşıyor.

5 yaş kız çocuk abiye 2020
5 yaş kız çocuk abiye 2020

Tül detaylı abiyeler, tütüler, dantelli abiye modelleri, tülün ağırlıklı olduğu abiyeler çocuk abiye modelleri 2020 koleksiyonunda adeta parlıyor. Tüller tam anlamıyla çocukları yansıttığından özellikle de tütü abiyeler, anneler gönül rahatlığıyla çocuğunun yaşına göre abiye alabiliyor.

8 yaş kız çocuk kemerli abiye 2020
8 yaş kız çocuk kemerli abiye 2020

Kısa, uzun, pelerinli, puantiyeli, renkli yüzlerce çocuk abiyeleri bulunuyor. Model zenginliği karşısında şaşırıp seçim yapmakta zorlanabilirsiniz.

kelebekli kız çocuk abiye 2020
kelebekli kız çocuk abiye 2020

Çocuklar bu anlamda çok şanslı, kendi kıyafetini dilediği gibi seçebilecek yelpazeye sahip.

Simli, işlemeli özel tasarım çocuk abiye modelleri

Pullar, yıldızlar, simler, boncuklu işlemeler ve motifler çocuk abiye modelleri 2020 yelpazesinde fazlasıyla yer alıyor.

Moda tasarımcıları, çocukların giyebileceği abiyeler tasarlarken, abiye modelini masumane hale getirmek, yaşa uygun tasarlamak ve çocukların beğenisine hitap edecek bir tasarım ortaya çıkarmak için pullar, yıldızlar, simler kullanıyor.

10-11-12 yaş kız çocuk abiye 2020
10-11-12 yaş kız çocuk abiye 2020

Abiyelerin bir köşesinde mutlaka göz kırpan parıltılı detay, bizden önce çocukların ilgisini çekiyor.

12 yaş kız çocuk abiye 2020
12 yaş kız çocuk abiye 2020

Parlayan şeyleri çok seven çocuklar için üst bölümü tamamen pullardan, işlemelerden oluşan çok şık ve zarif çocuk abiye tasarımları bulunuyor.

10 yaş kız çocuk beyaz abiye 2020
10 yaş kız çocuk beyaz abiye 2020

Çocuğunuza abiye almadan önce acele etmeyin deriz çünkü çok fazla seçeneğiniz var, içinize sinen bir model bulmaya özen gösterin.

Büyümüş de küçülmüş dedirten şahane çocuk abiyeleri

Çocuk abiye modelleri 2020 koleksiyonunda yer alan abiyeler öyle zarif ve küçük görüntüleri nedeniyle öyle sevimli ki yetişkinler için bu kadar çok model var mı sorusunu akıllara düşürüyor.

Kız çocukları abiyeleri giydiğinde büyümüş de küçülmüş bir görüntü çizebiliyor ancak modeller yaşa uygun olduğundan kesinlikle kötü görüntü oluşturmuyor.

Çocuk abiyeleri 2020 sezonunda kız çocuklarını çok mutlu edeceğe benziyor.

fiyonklu kız çocuk abiye 2020
fiyonklu kız çocuk abiye 2020

Modacılar, annesi gibi abiye giymek isteyen küçük hanımları ihmal etmiyor ve şahane tasarımlara imza atıyor.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş