2020’nin Öne Çıkan En Güzel 20 Tunik Modeli

0

2020 sezonunda en çok konuşulacak olan tunik modellerini bir araya getirdik. Tunik seçiminde size yol gösterecek olan en güzel 20 tunik modeli

Tesettür giyimin önemli parçalarından olan tunikler, gündelik giyim tarzıyla birlikte özel davetlerde de kullanılıyor. Modacılar, tunik modellerinde tekdüzelikten çıkıyor ve ortaya envai çeşit model çıkarıyor. İşte sizin için hazırladığımız tunik dosyası…

kot tunik 2020
kot tunik 2020

2020 yılının modası yavaş yavaş görücüye çıkıyor. Modacılar her geçen gün yeni bir koleksiyondan detay paylaşıyor. 2020’nin öne çıkan tunik modelleri moda camiasında heyecan yaratmayı başardı. Sizi bekleyen tunik modelleri şöyle:

gömlek tunik 2020
gömlek tunik 2020

Gömlek tunik modelleri

Önden düğmeli gömlek tunikler, şık görüntüsüyle anında dikkat çekiyor. Mevcut ve önümüzdeki sezonda sıklıkla göreceğiniz gömlek tunikleri hem günlük hem de daha resmi alanlarda rahatlıkla tercih edebilirsiniz.


 
dantel tunik beyaz-2020
dantel tunik beyaz-2020

 

Dantel detaylı tunik modelleri

Etek bölümü dantel detaylı tunik modelleri son derece romantik görünüyor. Biraz şık biraz rahat ama en önemlisi özenli bir görüntü oluşturmak isterseniz dantelli tunik modellerine mutlaka bakın.

asimetrik tunik 2020
asimetrik tunik 2020

Asimetrik kesim tunik modelleri

Önü kısa arkası uzun ya da volanlı kesim dediğimiz tunikler bu yıl olduğu gibi 2020 tesettür giyim sezonunda da çok sevilecek gibi görünüyor. Moda dünyasında yeri değişmeyen asimetrik kesimler, farklı desen ve motiflerle zenginleştiriliyor.

dikey çizgili spor tunik 2020
dikey çizgili spor tunik 2020

Dikey çizgili tunik modelleri

Uzun yani dikey çizgilere sahip tunikler genellikle gömlek formunda karşımıza çıkacak. Gömlek şeklinde olan tunikler önü kapalı ya da için beyaz tişört giymeniz halinde önü açık, salaş şekilde kullanılabilir. Dikine çizgili tunikler sizi olduğunuzdan daha zayıf ve uzun gösterebilir.

merserize salaş tunik 2020
merserize salaş tunik 2020

Merserize salaş tunik modelleri

Salaş giyimden vazgeçemeyenler 2020 yılında tarzından ödün vermek zorunda değil. Merserize salaş tunik modelleri 2020 tunik modelleri arasında en konforlu şekilde yerini alacak.

ekose tunik 2020
ekose tunik 2020

Ekoseli tunik modelleri

Ekoseli tunikler aslında yeni bir model değil ancak tıpkı ekoseli gömlekler gibi bu tunikler de asla eskimiyor, hep ilgi görmeye ve raflardaki yerini almaya devam ediyor. Ekose seviyorsanız gönül rahatlığıyla tunik alabilirsiniz.

nakışlı spor tunik 2020
nakışlı spor tunik 2020

Çiçekli tunik modelleri

Minik çiçekli tunik modelleri ilkbahar yaz aylarında çok trend olacak! Çiçeklerin enerjisini üzerinde taşımak isteyenler şimdiden birkaç model satın alabilir. Yazlık modellerde fresh renkler önde olurken sonbahar – kış döneminde daha koyu daha ağırbaşlı renkler öncü olacak.

kolyeli şifon tunik 2020
kolyeli şifon tunik 2020

Kolyeli şifon tunik modelleri

Kendinden kolyeli, şifon kumaş tunik modelleri birkaç sezondur çok seviliyor. Modacılar da bunu görmüş olmalı ki modelleri farklılaştırmış. Asimetrik, düz, volanlı, detaylı modeller tasarlanıyor. Kolyeli tunikleri şık pantolonlarla çok güzel kombin yapabilirsiniz.

spor günlük tunik 2020
spor günlük tunik 2020

Sportif tunik modelleri

Eşofman tipi fakat günlük kullanıma da uygun olan sportif tunikler ile alışverişe gidebilir, spor yapabilir, ev gezmesine gidebilirsiniz. Sportif tasarımlarınızı spor ayakkabısı ile tamamlayarak iyi bir kombin yapabilirsiniz.

ispanyol kol tunik 2020
ispanyol kol tunik 2020

İspanyol kol tunik modelleri

Kolların kat kat inmesi ya da dirsekten itibaren İspanyol kol kesime sahip olması, tuniklere ayrı bir şıklık kazandırıyor. 2020 tunik modelleri arasında İspanyol kol kesimlerinin çok dikkat çekeceğine eminiz.

pliseli tunik 2020
pliseli tunik 2020

Piliseli tunik modelleri

Piliseli etekler, elbiseler nasıl ilgi görüyorsa şimdi sıra tuniklerde! Tuniklere pile kazandıran modacılar, tensel ya da şifon kumaş tercih ederek pililerin daha zarif görünmesine zemin hazırlıyor.

püsküllü tunik 2020
püsküllü tunik 2020

Püsküllü tunik modelleri

Kolları ya da etek uçları püsküllü tunik modelleri yeni sezona hazırlık yapıyor. Geçtiğimiz sezon püsküllü elbiseler çok sevilmişti. Modacılar bu defa tuniklere püskül detayı ekliyor. Püsküllü tuniklerle kendinizi çok havalı hissedebilirsiniz.

payetli siyah tunik 2020
payetli siyah tunik 2020

Gömlek detaylı triko tunik modelleri

Gömlekli tunikler iki parça görünen ama aslında tek bir parçadan oluşan tuniklerdir. Bu tunik modellerinde kişi sanki gömlek tunik üzerine triko uzun bir kazak giymiş gibi görünüyor. Etek uçları, kol ve yaka bölümü gömlek detaylı olan tunikler kurumsal yaşamda bilhassa seviliyor.

baskılı tunik 2020
baskılı tunik 2020

Baskılı tunik modelleri

Etek uçlarında, kol manşetlerinde ya da nadiren de olsa yaka bölümünde motif, işleme ya da dijital baskı olan tunikler 2020’nin öne çıkan tunik modelleri arasında gösteriliyor. Özellikle motifli kıyafetlerden hoşlananlar için birçok seçenek olacak gibi görünüyor.

yazlık kot tunik 2020
yazlık kot tunik 2020

Kot tunik modelleri

Kot kumaşları ince ve kalın olmak üzere ikiye ayrılıyor. İlkbahar – yaz dönemi ince, sonbahar – kış döneminde ise kalın kot tunikler dikkatinizi cezp edecek. Kot kumaşı sevenler baskılı kot tunikleri ekstra sevecek.

ikili tasarım tunik 2020
ikili tasarım tunik 2020

İkili Tunik Modelleri

İkili tunik modelleri kendi içinde farklılaşıyor. İlk modelde tunik, üzerine yapışık yelek detayıyla sunuluyorken ikinci modelde tunik ve yelek iki ayrı bir parça olarak tasarlanıyor ama ikili şekilde satışa sunuluyor. Yeleğin şıklığını sevenler için ideal bir model olduğunu söylemeliyiz.

yandan yırtmaçlı triko tunik 2020
yandan yırtmaçlı triko tunik 2020

Yandan yırtmaçlı triko tunik modelleri

Kış sezonunda çok tercih edileceğini düşündüğümüz model, yandan yırtmacıyla tuniğe hareket özgürlüğü kazandırıyor. Bu tip triko tuniklerde en sevilen renk genellikle gri, kahve, bordo gibi daha kış renkleri oluyor.

Yandan düğmeli asimetrik tunik modelleri

Yan taraftan düğmelerle tasarlanan tunik modelleri, tuniğin hareketlenmesi için bu şekilde oluşturuluyor. Sade giyinen ancak yine de kombinine hareket kazandırmak isteyenler için düğmeli tunikler şık ve ideal.

tül detaylı tunik 2020
tül detaylı tunik 2020

Tül etekli tunik modelleri

Uç kısımlarında 5 – 10 santim tül detayı bulunan tunikler, görüntü itibariyle biraz daha şık bir tarza sahip. Gündelik yaşamda değil de özel bir yerde ya da iş yaşamında kullanılabilir.

kemerli tunik 2020
kemerli tunik 2020

Kemerli tunik modelleri

Kendinden kemerli tunik modellerine ek olarak kemer yeri detayı bulunan tunikler tasarlanıyor. bildiğiniz gibi kemer önemli bir aksesuar olup tuniklerde kullanıldığında tuniği bir anda farklılaştırmayı başarıyor. Kemerli tunikleri seveceğinize eminiz.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş