2020 Trend Mermer Desenler Nasıl Kombinlenir?

0

Sizler için 2020 trend mermer desenler nasıl kombinlenir araştırdık ve pratik öneriler hazırladık. İşte mermer desenlerle ilgili tüm detaylar…

Mermer desenlerini kıyafetlerde görmek modadaki yeniliği ve özgünlüğü gösteriyor. Tıpkı leopar desenlerin çok sevilmesi ve yıllar geçse de modasının geçmemesi gibi mermer desenli kıyafetler de çok uzun yıllar moda dünyasında söz sahibi olacağa benziyor.

mermer desen kısa elbise
mermer desen kısa elbise

Yeni bir desenin modada hâkimiyet kurması mermer desenli elbiseler, etekler, gömlekler nasıl kombinlenir merak ettiriyor. Bugün sizler için 2020 trend mermer desenler nasıl kombinlenir araştırdık ve pratik öneriler hazırladık. 

mermer sweat kombini
mermer sweat kombini

Hareketli ve dinamik mermer desenleri aksesuarlarla dinginleştirmelisiniz

Mermer desenlerin hareketli yapısını kombin yaparken biraz dengelemek, sadeleştirmek gerekiyor. Kendinden zengin bir elbiseyi abartıya kaçmadan ufak dokunuşlarla parlatmalısınız.


 
mermer desen bluz
mermer desen bluz

Mermer desen kombinleri için aksesuarlardan yardım almalısınız.

mermer desen siyah elbise
mermer desen siyah elbise

Örneğin mermer desenli elbiseyi elbisedeki desen rengine yakın tonlarda ya da tamamen zıt –kırmızı gibi- tek renk bir kemerle daha dengede gösterebilirsiniz. Ayakkabılarınızda ise uzun tek renk çizme, sade bir bootie tercih edebilirsiniz. 

mermer desen kombini 2020
mermer desen kombini 2020

Mermer desenlerin enerjisini sportif kombinlerle kullanın

2020 trend mermer desenler nasıl kombinlenir, spor giyimde nasıl kullanılır? Pilates kıyafetleri, tayt ve büstiyer takımları bu yıl mermer desenlerle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

mermer desen etek
mermer desen etek

Tayt takımlarında dilediğiniz spor ayakkabılarla iyi bir spor look çıkarabilirsiniz. Mermer desenli kısa etek ve elbise kombinleri yaparken ise kesinlikle beyaz spor ayakkabısı, converse öneriyoruz. Eteğinizin üstüne beyaz askılı bluzlar, göbekten bağlamalı gömlekler, salaş tişörtler tercih edebilirsiniz.  

mermer desen kısa elbise
mermer desen kısa elbise

Tesettür Giyimde Mermer Desen Kombini

Tesettür giyim kombini yaparken 2020 trend mermer desenler nasıl kombinlenir? Aslında mermer desenli kıyafetleri kombin yaparken açık ya da kapalı fark etmiyor. Bu tarz hareketli kıyafet kombinlerinde dikkat edilecek şey renk ve desen dengesini korumaktır.

mermer desen tesettür elbise
mermer desen tesettür elbise

Uzun bir elbise giyiyorsanız ve bu elbise mermer desenliyse eğer üzerinize uzun tek renk bir hırka giyip hırkanın üzerinden tek renk bir kemer takarak hem dengeli hem de güçlü bir kombin tasarlayabilirsiniz.

mermer desen şal
mermer desen şal

Mermer desenli tunikleri ise tek renk pantolonlarla hatta eteklerle kullanabilirsiniz. Aslında tesettür giyimde mermer desenleri sıklıkla eşarplarda görüyoruz. Renk ya da desen karmaşasının olmadığı kombinlerde mermer desenlerin modern biçimde kullanıldığı eşarpları kullanmanızı öneririz. 

Bu yazıyı okuyanlar Tesettür Kombinlerin Olmazsa Olmazı Pileli Etekler Nasıl Kombinlenir ? başlıklı yazımızı da okudu ve beğendi. Sende bir göz at.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş