2020 Yaz Tesettür Abiye Modelleri

2

2020 ilkbahar/yaz sezonunun en gözde ve en elit yazlık tesettür abiye modellerini sizlerle yaplaşıyoruz. Bu abiye tasarımlara bakmadan alışveriş yapmayın.

2020 moda sezonu yaza hareketli girdi diyebiliriz. Rengârenk abiyeler ipek, dantel, saten, şifon gibi birbirinden güzel dokuya sahip kumaşlarla bizleri bekliyor.

bordo duvaklı genç tesettür abiye 2020
bordo duvaklı yazlık tesettür abiye 2020

Düğün, davet, sünnet, nişan, kına ve benzeri kutlamalara katılmaya hazırlanan tesettürlü hanımlar yine tesettür abiye açısından şanslı.

tül genç tesettür abiye 2020
tül yazlık tesettür abiye 2020

2020 yaz tesettür abiye modelleri incelemesi yaptığınızda sizler de model çeşitliliğiyle kendinizi iyi hissedeceksiniz.


 
bebe mavi genç tesettür abiye 2020
bebe mavi yazlık tesettür abiye 2020

Özellikle kilo alan, vücut formundan memnun olmayan kişiler, A kesim tesettür elbise modelleri başta olmak üzere geniş kesime sahip abiyelerle istediği gibi görünmeyi başaracak.

yeni genç tesettür abiye 2020
yeni yazlık tesettür abiye 2020

Hadi gelin birlikte 2020 yazında bizleri nasıl tesettür elbiseler, abiyeler bekliyor inceleyelim.

Vakur ve şık abiyeler tesettür şıklığıyla

Vakur ve şık tesettür abiye dediğimiz şey bildiğiniz gibi daha ağırbaşlı bir görüntü oluşturmak isteyenlerin mercek altına aldığı modellerden.

taşlı genç tesettür abiye 2020
taşlı yazlık tesettür abiye 2020

2020 tesettür abiye koleksiyonunda tüm markalar ağırbaşlı tesettür elbiselere ağırlık verdiğinden bu sezon herkes aradığı hanım hanımcık abiyelere kavuşacak diyebiliriz. Tesettür giyim anlayışına göre zaten abiye ve elbise seçiminde vücut hatlarını belli edecek kesimler pek kabul edilmiyor.

siyah püsküllü genç tesettür abiye 2020
siyah püsküllü yazlık tesettür abiye 2020

Tasarımcılar tesettürle ters düşecek abiye modelleri tasarlamak yerine şık, vakur, zarif, tüm kurallara uygun zamansız tasarımlara imza atıyor.

simli genç tesettür abiye 2020
simli yazlık tesettür abiye 2020

2020 yaz tesettür abiye modelleri bizim açımızdan çok başarılı işçiliklere sahip. Kilonuz, boyunuz, stiliniz ne olursa olsun bu yılın ilkbahar yaz tesettür koleksiyonu sizi memnun edecek.

saks mavi genç tesettür abiye
saks mavi yazlık tesettür abiye

Detaylarıyla öne çıkan tesettür abiyeler

2020 yaz tesettür abiye modelleri bizim için detaylardan oluşuyor. Örneğin dümdüz gibi görünen bir elbisenin kol manşetlerindeki minik işlemeler, bel bölgesinin her iki yanındaki zarif desenler ya da etek uçlarındaki dantel detayı minimalist zarafeti beraberinde getiriyor.

pudra sade genç tesettür abiye 2020
pudra sade yazlık tesettür abiye 2020

Her tesettür elbise kendi içinde yıldız parçalar taşır. Bu sezon modacılar ihtişamı da sadeliği de mükemmel biçimde yansıtmayı başarmış durumda. 2020 tesettür elbise serisinde alıştığımız desen ve motiflerle birlikte yenilikler de var.

mürdüm genç tesettür abiye 2020
mürdüm yazlık tesettür abiye 2020

Boncuk işlemeler, renkli taşlar, pul payetler ve püsküller farklı formlarda karşımıza çıkıyor. Tesettür giyim stilinde her sezon trend olan parçalar ya da detaylar vardır.

mürdüm duvaklı genç tesettür abiye 2020
mürdüm duvaklı yazlık tesettür abiye 2020

Bu yaz ebruli tesettür şifon elbiseler gece davetlerinde bir bahar gibi esmeye hazırlanıyor. Ebruli abiyeler, elbiseler, başlı başına detaylardan oluştuğu için sade aksesuarla kombin yapmayı düşünebilirsiniz.

mint genç tesettür abiye 2020
mint yazlık tesettür abiye 2020

Modasını kaybetmeyen tesettür abiye modelleri

Tesettür abiyeleri yaz – kış merakla takip ediyoruz, yeni koleksiyonları ilgiyle izliyoruz. Peki, ya klasikleşmiş gece elbiseleri?

leylak genç tesettür abiye 2020
leylak yazlık tesettür abiye 2020

Kabul etmeliyiz ki siyah mini elbisenin tesettür giyimdeki karşılığı bu klasik model tesettür abiyelerdir. Tasarımcılar ufak tefek değişikliklerle siyah, beyaz, bordo, saks mavisi gibi sık tercih edilen renklerde tesettür elbiseler tasarlıyor.

lacivert genç tesettür abiye
lacivert yazlık tesettür abiye

2020 yaz tesettür abiye modelleri arasında daha önce gördüğünüz tasarımlar fark edebilirsiniz. Belden aşağı doğru genişleyen, pelerin ya da İspanyol kol detayıyla taçlandırılan abiyeler, elbise & yelek ikilisinden oluşan tek renk düz tesettür elbiseler, göğüs bölümü işlemeli tül abiyeler 2020 tesettür abiye serisinde sizin de dikkatinizi çekecektir.

gri genç tesettür abiye 2020
gri yazlık tesettür abiye 2020

Siyah şıklığını renklendiren tesettür abiyeler

2020 yaz tesettür abiye modelleri her ne kadar mevsim yaz olsa da siyahın bolca kullanıldığı koleksiyonlardan oluşuyor. Ancak modacılar siyahın tatlı yaz geceleri için çok ağır kaçacağını fark ettiğini düşünüyoruz.

siyah püsküllü genç tesettür abiye 2020
siyah püsküllü yazlık tesettür abiye 2020

Zira siyah tesettür elbiseler dore, gümüş, fuşya, pembe, bej, kırmızı gibi daha canlı ve şık renklerle birlikte kullanılıyor. Özellikle siyah & dore tesettür abiyelerin müthiş şık göründüğünü söylemeliyiz.

beyaz şifon genç tesettür abiye 2020
beyaz şifon yazlık tesettür abiye 2020

Eğer siyah bir abiye giyiyorsanız eşarp, şal, çanta, ayakkabı gibi tamamlayıcı parçalarda ikinci bir renk tercih etmenizi öneririz. 2020 tesettür elbise trendlerinde canlı renklerin moda olduğunu unutmayın.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş