2021’de Trend Olacak 5 Eşarp Modeli

0

2021 sezonunda trend olacak 5 eşarp modelini mercek altına alıyoruz. Sizde eşarp seçiminde kararsızsanız bu yazımız tam size göre.

Muhafazakâr giyim için eşarp ve şallar ana parçalardan sayılıyor. İslami kurallara uygun örtülen eşarplar, tesettür kombinlerine uygun takılıyor. Eşarp ya da şal seçimi iyi bir stil için şüphesiz önemli bir detay.

yeni sezon dijital baskı eşarp
yeni sezon dijital baskı eşarp

Günlük, resmi, spor, şık, abiye gibi farklı stillere farklı eşarplar takmanız gerekiyor. 2021 eşarp trendleri ve markaların her sezon yenilediği eşarp modelleri ile stilinizi özelleştirebilir, eşarp koleksiyonunuzla daima iyi görünebilirsiniz.

yazlık tivil eşarp 2021
yazlık tivil eşarp 2021

Tesettür giyim kombinleri yazı dizilerimizi destekleyecek olan eşarp yazılarımızla, sizleri yeniliklerden haberdar ediyoruz.


 
twil eşarp 2021 -1
twil eşarp 2021 -1

Moda editörlerimiz, 2021 eşarp trendlerini ele alıyor. Eşarplardaki zenginlik, yeni modeller, kumaşlardaki doku farklılıkları, eşarpların özellikleri eşarp kullanımını doğrudan etkiliyor.

tivil eşarp 2021 -7
tivil eşarp 2021 -7

Sadece görüntüye odaklanmayıp kumaş dokusunu da inceliyoruz, doğru mevsim doğru eşarp eşleşmesini yapmanıza yardımcı oluyoruz. 2021’de trend olacak 5 eşarp modelini sizler için seçtik.

tivil eşarp 2021 -5
tivil eşarp 2021 -5

Twill eşarp zarafeti

Twill, fitilli yani kabartmalı kumaş anlamına geliyor. Tesettür giyim trendlerinde eşarp geniş yer tuttuğundan eşarp kumaşlarına çok özen gösteriliyor.

tivil eşarp 2021 -4
tivil eşarp 2021 -4

En yenilikçi kumaş türlerinden olan twill ya da tvil eşarplar, modern desenleri, nostalji yaşatan geleneksel motifleri ile her stile zarafet kazandırıyor.

tivil eşarp 2021 -3
tivil eşarp 2021 -3

2021 eşarp trendleri kapsamında ele aldığımız twill eşarp modelleri, bu sezon çok şık stillere hitap etmeye hazırlanıyor.

tivil eşarp 2021 -2
tivil eşarp 2021 -2

Twill eşarp, ipek kumaşın bir türü sonucu tasarlanmıştır. Bu nedenle twill ipek eşarp olarak da biliniyor.

tivil eşarp 2021 -1
tivil eşarp 2021 -1

Twill eşarp kullananlar, kumaşın ipeksi yumuşaklığının tüm bağlama stillerine uyduğunu, eşarbın çok kullanışlı olduğunu belirtiyor.    

siyah tivil eşarp 2021
siyah tivil eşarp 2021

İpek eşarp şıklığı

İpek eşarp modelleri o kadar seviliyor ki hazır eşarp seçenekleri dahi bulunuyor. İpek kumaş nefes alabilen yapısı, yumuşak ve zarif dokusuyla gayet şık bir duruş sergiliyor.

etnik motifli saten ipek eşarp
etnik motifli saten ipek eşarp

Spor tesettür kombinleri için değil ama resmi, şık, abiye tesettür kombinlerinde istenilen özeni, şıklığını sonuna kadar sunuyor. İpek eşarp modellerinde düz renkler ve canlı, geometrik, modern desenler öne çıkıyor.

yeşil saten ipek eşarp
yeşil saten ipek eşarp

Sadeliği sevenler de hareketten hoşlananlar da ipek eşarp modellerine yönelebiliyor. 2021 eşarp trendleri incelemesi yaptığımızda ipek eşarp koleksiyonları gözümüzü alıyor.

tivil ipek eşarp 2021
tivil ipek eşarp 2021

Yeni sezon öylesine renkli ve güzel ki her yaştan kadın kendi tarzına göre ipek eşarp satın alabilecek.

saten ipek eşarp 2021
saten ipek eşarp 2021
siyah halat desenli eşarp
siyah halat desenli eşarp

Tafta eşarpların yumuşak ve tok yapısı

Dijital tafta eşarp modelleri, tek renk tafta eşarplar, desenli tafta eşarplar, çiçekli tafta eşarplar sezonun öne çıkan eşarp koleksiyonlarından.

bordo tafta eşarp
bordo tafta eşarp

Tafta kumaş, ipek kumaş yumuşaklığında ancak istenilen bağlama stilini sağlayacak sertlikte bir kumaş yapısına sahiptir. Tafta eşarp bağlama stilleri kumaşın yapısı nedeniyle kolaydır.

etnik motif eşarp
etnik motif eşarp

Tafta eşarplar, modern görünümlü eşarplardır. Günlük kombinlerde, ferace giyildiğinde, tesettür elbise tercih edildiğinde, abiye gibi daha özel bir gece kıyafetinde tafta eşarplar uyumlu görünüyor.

çiçek desenli eşarp 2021
çiçek desenli eşarp 2021

2021 eşarp trendleri arasında olması tafta eşarpların ne denli sevildiğini gösteriyor. Size önerimiz en az birkaç renk tafta eşarp edinmeniz.

dijital baskılı tivil eşarp 2021
dijital baskılı tivil eşarp 2021

Krep eşarp klasiğinden vazgeçemeyenler

Krep eşarp modelleri fark edeceğiniz üzere hep düz renkten oluşur. Neredeyse her renkte krep eşarp ve şal bulabilirsiniz. Krep kumaşın özellikleri, krep eşarpların trend olmasını sağlıyor.

düz krep eşarp yazlık
düz krep eşarp yazlık

Krep kumaş terletmeyen yapısı, kolay şekil alabilen yumuşaklığı, dökümlü yönü ile hem günlük stillerde hem de gece kombinlerinde beklentileri karşılıyor. Krep eşarplar birazcık şifon eşarpları andırdığı için karıştırılabiliyor.

siyah büyük boy krep eşarp
siyah büyük boy krep eşarp

Şifon eşarpların şıklığı ve masumiyeti

2021 eşarp trendleri şifonsuz olmaz! Şifon kumaşın sadece elbiselerde, tuniklerde kullanıldığını düşünüyorsanız yanılırsınız. Şifon eşarp modelleri, tesettür abiye kombinleri için çoğu zaman vazgeçilmez kabul edilir.

koyu şifon şal 2021
koyu şifon şal 2021

Şifonun günlük kombinlerde de kullanılmasını sağlayacak model çeşitliliği şifonu daha sık görmemize zemin hazırlıyor. 2021 eşarp koleksiyonlarında şifonu çok sık göreceğiniz için birkaç renk şifon eşarp almanızı öneririz.

şifon şal
şifon şal

Tesettür giyim ve eşarp & şal koleksiyonları için bizi takip etmeye devam edin. Hafta boyunca eşarplar, şallar, feraceler gibi tesettür giyime ve tesettür kombinlerine yön veren parçalarla ilgili detaylı makaleler paylaşmaya devam edeceğiz.

Son olarak eşarp yerine şal tercih ediyorsanız 2021’de Trend Olacak 5 Şal Modeli yazımızı da inceleyebilirsiniz.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş