2021’de Trend Olacak 5 Şal Modeli

0

Şal severler için özenle hazırladığımız 2021 sezonunda trend olacak 5 şal modelini paylaşıyoruz. Yeni sezonda şal severleri çok özel modeller bekliyor, işte detaylar.

2021 şal bağlama stilleri ve şal trendleri tesettür modasını hareketlendiriyor. Modanın öncüleri birkaç adım ileride tesettür giyimin en önemli parçası olan şallarla ilgili etkili çalışmalar yürütüyor.

kahve medine ipeği şal 2021
kahve medine ipeği şal 2021

2021 şal trendleri, en az şal modelleri kadar zengin bir içeriğe sahip. Biz bugün sizler için 2021 yılında öne çıkması beklenen ilk 5 şal modelini paylaştık.

sütlü kahve medine ipeği şal 2021
sütlü kahve medine ipeği şal 2021

Bu modellere aslında çok yabancı değilsiniz, birçok kişinin birkaç sezondur kullandığı şallar, 2021 yılını da şenlendirmeye hazırlanıyor.


 
2021 medine ipeği şal
2021 medine ipeği şal

Tesettür kombinleri yaparken takmanızı önereceğimiz, her tesettür gardırobunda mutlaka bir adet yer almasını önerdiğimiz şallar listemizi gelin birlikte inceleyelim.

medine ipeği detay
medine ipeği detay

Pamuklu şalların konforu

Pamuklu şallar konforu ve şıklığı nedeniyle son birkaç yıldır yoğun ilgi görüyor. Açıkçası pamuklu şalın gördüğü bu ilgiyi sonuna kadar hak ettiğini söylemek gerekiyor. Zira pamuklu kumaş hem çok kullanışlı hem çok sağlıklı hem de fazlasıyla iyi görünüyor.

pamuklu somon renk şal
pamuklu somon renk şal

Pamuklu şal kombinleri de bu nedenle artış gösterdi. Pamuklu şallar nefes alabilen yapısı nedeniyle çok sağlıklı, yumuşak dokusu nedeniyle ise çok çabuk şekil alıyor.

pamuklu pudra şal yazlık
pamuklu pudra şal yazlık

2021 şal trendleri arasında pamuklu şalları görmeye devam edeceğiz. Pamuklu şal bağlama stilleri konusunda şanslısınız; esnek, hava geçirgenliği yüksek pamuk kumaşla istediğiniz modeli yapabilirsiniz.

organik pamuklu şal
organik pamuklu şal

Yoryo Jazz şal stili

Yoryo jazz şal ya da diğer bilinen isimleriyle yoryo şal, caz şal modelleri, bir süredir tesettür kombinleri yapan hanımların göz hapsinde.

yoryo jazz şal 2020-2021
yoryo jazz şal 2020-2021

Yoryo jazz şal kullananlar, şalın tok görünümünden, terletmez yapısından ve geniş renk seçeneğinden epey memnun. Şalın kumaş dokusundan bahsetmemek olmaz elbette. Yoryo şallar, pamuklu kumaşla benzer özellikler gösteriyor.

jaz şal kış renkleri
jaz şal kış renkleri

Yoryo şallarda yumuşak renkler çok seviliyor, sade ve enerjik kombinlere uyum sağlıyor. İlkbahar, yaz aylarında yoryo kumaşın ferahlatıcı etkisinden yararlanabilirsiniz.

yoryo caz şal 2021
yoryo caz şal 2021

Tesettür kombinleri için ideal bir kumaş seçeneği olan yoryo, 2021 şal trendleri listesinde en zarif haliyle yer alıyor. Yoryo şallar dümdüz, tek renkten oluşuyor. Bu nedenle en hareketli stilde bile şık bir duruş sergiliyor.

pudra yazlık caz şal
pudra yazlık caz şal

Şifon şal zarafeti

2021 şal trendleri şifonla devam ediyor. Şifon bildiğiniz gibi iç gösteren, saydam yapıda, zarif bir kumaş türü. Ancak tesettür giyimde şifon şal sanıldığı gibi iç göstermiyor.

koyu şifon şal 2021
koyu şifon şal 2021

Üstelik bone ile desteklendiğinde şifon çok şık duruyor. Biraz yenilikçi biraz da günlük şıklığı yakalamak istediğinizde rahatlıkla şifon şal tercih edebilirsiniz.

şifon şal
şifon şal

Şifon şallar tek renkten oluşmakla birlikte bazı modelleri dantelli, boncuklu, işlemeli olabiliyor. Bu nedenle şifon şalı tesettür abiyeler, tesettür gelinlikler, tesettür nikâh kıyafetleri ile kullanabilirsiniz.

şifon şal 2021
şifon şal 2021

Medine ipeği şal Modelleri

Medine ipeği şalı krep kumaşlarla karıştırılıyor, Medine kumaşı farklı bir kumaştır. Yeri gelmişken medine ipeklerini kombinleme detaylarının anlatıldığı medine ipeği şallar nasıl kombinlenir yazımızı da inceleyebilirsiniz.

açık vizon medine ipeği şal 2021
açık vizon medine ipeği şal 2021

Bu kumaşın özellikleri arasında iç göstermemesi, terletmemesi, saça ya da boneye yapışıp sönük bir görüntü oluşturmaması, kolay şekilde alması dikkat çekiyor.

yeni sezon medine ipeği şal 2021
yeni sezon medine ipeği şal 2021

Sıcak yaz günlerinde Medine şalı takmak daha ferahlatıcı oluyor. Bu kadar çok iyi yönü olan bir şal elbette 2021 şal trendleri listesinde boy gösterecekti.

taba medine ipeği şal 2021
taba medine ipeği şal 2021

Medine şal modellerini incelediğinizde renk ve desen çeşitliliği olduğunu görebilirsiniz, tesettür giyim stilinize uygun birkaç model Medine şalını koleksiyonunuza eklemenizi öneririz.

püsküllü medine ipeği şal 2021
püsküllü medine ipeği şal 2021

İpek şal zamanı

Kumaş türleri arasında belki de en kıymetlisi olan ipek, her alanda olduğu gibi şal tasarımlarında da kendini gösteriyor. İpek şal modelleri, piyasadaki en sevilen en değerli şallardan.

acı kahve ipek şal
acı kahve ipek şal

Hemen her markanın ipek şalı bulunuyor. Şalların kesimi, şal uçlarındaki minik detaylar modelleri zenginleştirse de esas olan şey şalın kumaşı ve verimliliği.

ipek şal 2021
ipek şal 2021

İpek şalı taktığınızda başınızda asla ağırlık hissetmez, sıcak havalardan etkilenmezsiniz.

Gök Mavi Simli İpek Şal 2021
Gök Mavi Simli İpek Şal 2021

İpek şalları günlük tesettür kombinleri yaparken de gece davetlerine katılırken de dilediğiniz gibi bağlayabilirsiniz.

Son olarak tercihiniz şal yerine eşarp ise 2021’de Trend Olacak 5 Eşarp Modeli yazımıza göz atabilirsiniz.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş