Düğünlere Özel Şal Modelleri

0

Özel günlerinizi özel şallar ile geçirmeye ne dersiniz ? İşte size birbirinden güzel düğünlere için şal modelleri


Hiç birimiz özel günlerde sıradan ve basit kıyafetler giymez, günlük hayatımızda kullandığımız aksesuarları kullanmayız.

Adı üstünde o günler özeldir ve sırf bu önemden dolayı abiye giysiler, ayakkabılar üretilmiş hatta özel şal modelleri bile geliştirilmiştir. Düğünlere özel şal modellerinin ayrı bir başlık altında dünyamıza girmesinin sebebi de sırf bu yüzdendir.


 

Madem böyle bir ayrı ve özel başlık var, o zaman düğünlerde şalımızı nasıl seçip, nasıl bağlayacağız sorusunun cevabına gelelim ve konunun meraklılarını daha fazla sabırsızlandırmayalım.

Düğünlere özel şal modeli seçerken nelere dikkat edilmeli?

Bu sorunun asıl cevabı yine bir soruyla karşılık bulur. Katılacağınız düğündeki yakınlık dereceniz nedir ve organizasyonun yapıldığı mekânda sadece oturacak mısınız yoksa misafir karşılama ya da gelinin yanında bulunma gibi sizi ayakta tutacak rolleriniz var mı?

Eğer düğün sahibinin sadece yakın komşusu ya da tanıklardan biri olarak düğüne katılıp hele de masanızda oturacaksanız, o zaman asla özel bir model seçmemelisiniz.

Ancak, gelinin yakın arkadaşlarından biriyseniz ya da düğün sahibi iseniz, o zaman yazımızı dikkatli okumalı ve düğünlere özel şal modellerine göz atarak o şekilde arzı endam etmenizde fayda var.

Düğünlere özel şal modellerinden birini seçmeden önce dikkat etmeniz gereken asıl konu ise seçtiğiniz kıyafettir. Seçeceğiniz şalın kumaşı ve modeli mutlaka elbiseniz ile bir bütünlük oluşturmalı ve asla gözü yormamalıdır.

Düğünlerde ve özel günlerde en çok tercih edilen şal modelleri, tafta ve saten gibi parlak şallardır.

Eğer böyle bir seçim yapmak isterseniz şalınızı kabarık ama sade bir modelle bağlamalısınız. Abiyenizi tamamlamak ve daha şık olmak için şalınıza çiçekli taçlar takabilir yahut taşlı ve ya dantelli aksesuarlardan faydalanabilirsiniz.

Düğünlerde ve özel günlerde çokça tercih edilen bir diğer şal türü ise krep, şifon gibi ince ve dökümlü şallardır.

Eğer seçmiş olduğunuz elbisenin kumaş ve modeline uygun ise bu tarz şalları tercih ederek, şalınızı kat kat dolayabilir, zikzaklı modelleri uygulayabilir ve iki rengi üst üste takabilirsiniz.

Bu tarz modelleri tercih ettiğinizde farklı bir aksesuar kullanmak çok fazla önerilmez. Ancak elbiseniz ve şalınız tek renk ise o zaman kıyafetinizi birazcık hareketlendirmek adına şalınıza zarif aksesuarlar takabilirsiniz.

Seçiminizin sizi zarif ve ya da komik duruma düşürme arasında ince bir çizgi olduğunu sakın unutmayın ve lütfen düğünlere özel şal modelinizi seçerken yakaladığınız uyuma dikkat edin.

Çünkü ancak bu şekilde doğru tercihi yapabilir ve bulunduğunuz ortamda zarafetinizle dikkatleri çekebilirsiniz.

Bu yazıyı okuyanlar Davetler İçin Özel Abiye Şal Modelleri başlıklı yazımızı da okudu ve beğendi. Sende bir göz at.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş