2017 Tesettür Hamile Kıyafetleri

0

Tesettür hamile kıyafetleri 2017 sezonunda hem rahat hem şık parçalardan oluşuyor. İşte hamileliğinizde sizi güvende hissettirecek pratik hamile kıyafetleri


Hamile hanımlar her zaman rahatlığa oldukça önem verir. Çünkü annenin rahatlığı aynı zamanda bebeğin de rahatlığı anlamına geliyor. Çoğu kadın hamilelik zamanında rahatlığın yanında şıklığı bulmakta zorluk çekiyor. Bunun için de pek çok mağaza gezilip, moda dergisi karıştırılır. Evet, hamilelikte hem şık hem de rahat olmak oldukça zordur. Ancak değineceğim bir kaç ufak nokta ile hem 2017 yılının modasına uygun olacaksınız hem de şıklığı yakalayacaksınız.

Tesettür hamile elbisesi 2017
Tesettür hamile elbisesi 2017

2017 tesettür hamile kıyafetlerinde bu yıl da her yıl olduğu gibi tayt pantolon kullanımı ağırlıklı. Hamilelere uygun lastikli pantolonlar hem rahat hem de güzel bir görüntü elde ediyor. Aynı zamanda gömlekler de bu yılın modası olarak yerini alıyor.

Tesettür hamile tunik
Tesettür hamile tunik

Hamile gömlekleri ile giyinebileceğiniz bir pantolon hem sizin güzel bir görünüm kazanmanızı sağlayacak hem de şık durmanızı sağlayacak. Bu yıl salaş ve yırtık bluzlar, gömlekler, renkli hamile pantolonları yılın modası oluyor.


 
Tesettür hamile kıyafeti
Tesettür hamile kıyafeti

Tesettür Hamile Kıyafetler Nasıl Kombin Edilmeli?

Tesettür hamile kıyafetleri için seçim aralığı oldukça fazladır. Hanımlar, bu yılın modası olan renkli pantolonlara uygun olarak seçeceğiniz bir baş örtüsü oldukça farklı bir hava katıyor. Her kadının sevdiği bir renk ve desen mutlaka vardır. Karmaşık renk ve modelleri sade bir parça ile dengeleyebilirsiniz.

Tesettür hamile giyim
Tesettür hamile giyim

Aynı zamanda hamile elbisesi giydiğiniz zaman da kıyafetinize uygun ve birbiri ile uyumlu bir şekilde takım olan ayakkabı ve eşarp oldukça farklı bir hava katacaktır. Elbise oldukça kolay giyilmesi ve ferah oluşu ile tercih edilen ürünlerin arasında yer alıyor.

2017 tesettür hamile giyim
2017 tesettür hamile giyim

Bu yıl iri çiçekli elbiseler moda. Sizler de çiçekli elbisenizi sade bir babet ayakkabı ve aynı renk eşarp ile kombin yapabilirsiniz. Aynı zamanda sırt çantaları da sizin için oldukça rahat olacaktır.

2017 Tesettür Hamile Kıayfetleri Resimleri

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş