2018-2019 Sonbahar Sezonunda Denemeniz Gereken 10 Trençkot Modeli

0

2018-2019 sonbahar sezonunda mutlaka görmeniz gereken 10 trençkot modelini sizler için derledik. Yeni sezona trençkot almak istiyorsanız mutlaka bu yazımıza göz gezdirin

Sonbahar yüzünü gösterdiğine göre artık trençkot dönemi başlamış demektir. Gardıropların ve geçiş mevsimlerinin kurtarıcısı olan trençkotlar, bu sonbaharda hem renk hem model çeşitliliği ile yine en çok tercih edilen dış giyim parçası olarak karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Her sezon olduğu gibi 2019 tesettür giyim sezonuna da trençkotlar ile giriş yapıyoruz

Peki, 2018 2019 sonbahar sezonunda denemeniz gereken trençkotlar modellerinin neler olduğunu biliyor musunuz? Haydi, listemize hep birlikte göz atalım.


 

2019 trençkot modelleri-8

  • Dokuma kumaştan kemer detaylı trençkotlar

Trençkot denilince gözümüzde ilk canlanan modellerin başında kemerliler geliyor. Düğmeli ve bağlama detayı bulunan kemerli trençkotlarla bel vurgusu yapmak mümkün. Eğer belinizin inceliğine güveniyorsanız, parlak ve canlı renklerden kemerli bir trençkot mutlaka denemelisiniz.

  • Pudra renkte soft trençkotlar

Her ne kadar model mühim olsa da hiç şüphesiz renkler çoğu zaman modelin önüne geçiyor ve her dönem farklı farklı renkler karşımıza çıkıyor. Son yılların en favorilerinden olan pudra rengi, bu sonbahar trençkotlarda en hâkim olan renkler arasında. Bu yüzden seçiminizi yaparken pudra rengi trençkotlara daha bir alıcı gözüyle bakabilirsiniz.

2019 trençkot modelleri 5

  • Viskon kumaştan hafif trençkotlar

Viskon kumaşlar hafifliği ve rahatlığı ile kullanım kolaylığı sağlar. Bu yüzden de viskon trençkotlar mevsim başı için oldukça idealdir. Pek çok model seçeneği ve renk çeşitliliği bulunan viskon trençkotlar ile sonbahara merhaba diyebilirsiniz.

2019 trençkot modelleri-16

  • Mevsim ortası için nubuk trençkotlar

Sonbahar ortası ve sonları için en ideal trençkotlar nubuk kumaştan yapılmış olanlardır. Sıcak tutuşu ve yumuşaklık hissi için birbirinden güzel nubuk modelleri tercih edebilirsiniz.

2019 trençkot modelleri-17

  • Beli büzgülü trençkotlar

Eğer seçimleriniz rahatlıktan yanaysa beli büzgülü trençkot modelleri tam size göre. Bu yıl vitrinlerde birbirinden güzel renklerle karşımıza çıkacak olan beli büzgülü trençkotları tercih ederek rahatlığınızı sürdürebilir ve sonbaharı gönül rahatlığı ile geçirebilirsiniz.

  • Apoletli trençkotlar

Birbirinden farklı şekil ve sembolüyle apoletler artık hayatımızın bir parçası. Pek çok kıyafete tasarlanan apoletler, bu yıl da trençkotlarda bolca boy gösterecek. Eğer siz de sembollerden hoşlanıyor ve apoletlerin havalı duruşunu beğeniyorsanız, bu modelleri mutlaka denemelisiniz.

  • Asimetrik salaş trençkotlar

Son yılların en hâkim modeli olan düğmesiz, fermuarsız ve kemersiz trençkotlar, direk giy çıkar pratikliği sunuyor. Özellikle asimetrik kesimle tarz bir duruş sergileyen bu modeller, mutlaka denemeniz gereken modellerin başında yer alıyor.

2019 trençkot modelleri-15

  • Ekose trençkotlar

Eskiden dış giyimde sadece belli kumaşlar tercih edilirken artık her kumaş dış giyimde rahatlıkla kullanılıyor. Bu kumaşlardan biri de ekoseler. Bu sonbahar vitrinlerde birbirinden güzel ekose trençkot görmeye kendinizi hazırlayın ve eğer siz de ekose tutkunuysanız bu harika modelleri kaçırmayın.

2019 trençkot modelleri 3

  • Romantik trençkotlar

Sonbahar şüphesiz romantik bir dönem. Siz de bu romantikliğe ayak uydurmak istiyorsanız pembe ve gülkurusu tonlarının hâkim olduğu çeşit çeşit modellerden birini tercih edebilir ve sonbahara tozpembe ruh halinizle giriş yapabilirsiniz.

  • Klasik kesim trençkotlar

Yaka, kol ve cep modelleri klasik kesim trençkotlar, kuşkusuz bu sonbaharda da en çok karşımıza çıkacak modeller arasında. Özellikle krem ve toprak renklerinin hâkim olduğu klasik modeller ile sonbaharda oldukça şık bir tercih yapabilirsiniz.

Yazımızın başında da söylediğimiz gibi 2019 tesettür giyim sezonuna trençkotlar ile adım attık. Yeni trendlere göre 2019 tesettür giyim sezonunda da bol bol paylaşımlar yapacağız bizi takip etmeye devam edin 🙂

Bu yazıyı okuyanlar 2019 Tesettür Kaban Modelleri başlıklı yazımızı da okudu ve beğendi. Sende bir göz at.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş