2019 Tesettür Kaban Modelleri

0

Yeni sezon trendleri bizlere göz kırparken 2019 tesettür kaban modelleri de vitrinlerde kendini göstermeye başladı. Sezonun en şık ve rahat tesettür kabanlarını inceliyoruz

Yeni sezon trendleri moda haftalarında podyumlardan moda severlere göz kırparken yavaş yavaş dolaplarda da kendini göstermeye başladı. Sezonun öne çıkan renkleri, desenleri ve stilleri ile şekillenen tasarımları vitrinlerde de görmek mümkün. 2019 tesettür giyim sezonunda da oldukça keyifli parçalar göreceğimiz bir yıl olacak.

Peluş kaban 2019


 

Kaşe kaban modelleri, ekose ve tartan desen tasarımlar bu kış aylarında enerjisi ve iç ısıtan dokuları ile dolaplarımıza konuk olacaklar.

Kürklü tesettür kaban 2019

Desenlerin Dansına Eşlik Eden Kaban Modelleri

2019 tesettür kaban modelleri arasında uzun zamandır görmeye alışık olmadığımız enerjisi yüksek ve canlı renklere sahip tasarımlar göreceğiz.

 

Desenli tesettür kaban 2019

Kaşe dokunun ekose ile muhteşem uyumu ve kıyafetlerde kullanmaya pek alışkın olmadığımız, genellikle de İskoç geleceği ile tanıdığımız tartan desen kaban modellerinde sıkça karşımıza çıkacak. Bu iki sezon deseninin yanı sıra vazgeçilmez klasikler arasında yer alan trençkot modellerini de çok sık göreceğiz.

Desenli 2019 tesettür kaban

Düz dokulara sahip trençkot modelleri 2018 – 2019 kış sezonunda ekose ya da tartan desenli kuşak, yaka ya da kol detayları ile ön plana çıkacak.

2019 tesettür kaban modelleri

Yeni sezonda desenleri geri plana atmak ve sadelikten yana tercih yapmak isteyenler için desenlerin astar, kapüşon veya yaka içerisinde kullanıldığı tasarımlar da yer alıyor.

Camel renk tesettür kaban

Kış ve Sonbaharın Özel Renkleri

Her mevsimin belirli bir enerjisi ve havası vardır. Bu nedenle de bazı renkler bazı mevsimlere çok yakışır. Kırmızılar kışa çok yakışırken, camel renginin sonbahar ile kopmayan bir bağı vardır. Bahar geldiğinde ise renkler aynı kalsa da tonlar uçarı, hafif ve neşelidir.

Tasarım tesettür kaban 2019

2019 sonbahar – kış sezonu renk kartelası ise hem sonbaharın kasvetini yıkacak hem de bu mevsime çok yakışacak renklerden oluşuyor. Bordo, gri, camel,  lacivert, siyah ve metal renkler bu sezonda ön plana çıkacak.

Balıksırtı tesettür kaban

2019 tesettür kaban modelleri pelerin formları ve püskül detayları ile oldukça enerjik kombinler yapmanıza yardımcı olacak. Yeni sezonda sonbahar ve kışın depresif etkisini ortadan kaldırmak için tercih edilen çiçekli detaylar ve bu detayları daha da ön plana çıkaran püsküller oldukça moda.

2019 tesettür kaban-2

Dantel detaylar, uçuşan kumaşlar ve biraz da romantizm tarzını bu şekilde ön plana çıkarmak isteyenler için 2019 tesettür kaban modelleri tasarımlarında bulunabilecek detaylardan bazıları.

Bu yazıyı okuyanlar Büyük Beden Kaban Seçimi Nasıl Yapılmalı ? başlıklı yazımızı da okudu ve beğendi. Sende bir göz at.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş