2018 Bindallı Modelleri

0

Bindallı almadan önce dikkat etmeniz gereken detaylar ve 2018 bindallı modellerinde öne çıkan tasarımlar Nur Melek’de sizleri bekliyor !


Bindallıyı kısaca tanımlamak istersek, geçmiş tarihlerden şimdiki günümüze kadar süre gelen geleneksel bir kına kıyafetidir diyebiliriz. Özellikle gelin adayları kına gecelerinde tercih ettiği bir elbisedir. Entarilerin çeşitlenmesi ile neredeyse son 250 senedir farklı tasarımlar ile karşımıza çıkmaktadır. Eski dönemlerde bindallılar ipek, atlas ve kadife gibi kaliteli kumaşlardan yapılırdı ancak günümüzde bu kumaş kalitesi biraz daha azalmış vaziyette. Tabi eski dönemlere göre daha çok tasarım seçeneğinin de mevcut olduğunu söyleyebiliriz.

2018 bindallı modelleri

Bindallılarda tasarım seçenekleri fazla olunca kararsızlık ya da yanlış model seçimi ne yazık ki olabiliyor. Bizlerde bunun önüne geçebilmek adına hem bindallı seçiminde nelere dikkat edilmesi gerektiğini hem de 2018’in öne çıkan trend bindallı modellerini sizler için mercek altına aldık. İşte bindallıya dair detaylar.


 

Püsküllü bindallı 2018

Bindallı Almadan Önce

Bindallı almadan önce tıpkı gelinlik gibi vücut tipinize uygun olmasına dikkat etmelisiniz. Sizi kına gecenizde canınızı sıkmayacak rahatlıkta ve olabildiğince pratik giyilebilecek bir bindallı tasarımı tercih etmelisiniz. Bindallı modeline gelecek olursak kınaya gelenlerin kıyafetlerinden tamamen farklı bir tasarıma sahip olması gerekir. İşlemeli, gösterişli ve aynı zamanda zarif bir bindallı sizi kına gecenizde daha da ön plana çıkaracağından emin olabilirsiniz. Ayrıca kaftan ile bindallı son zamanlarda karıştırılıyor bindallının kaftandan ayıran en bilinir özelliği daha etnik ve yöresel olmasıdır.

Şifon bindallı 2018

2018’in Trend Bindallı Modelleri

Modellere geçmeden önce kadife kumaşın 2018 bindallı modellerine damga vuracağını söylemek isterim. Özellikle kabartmalı ve işlemeli bindallı modellerinde kadifenin bu sezon sıkça kullanacağını hepimiz göreceğiz.  2018’de öne çıkan ve son derece popüler olan tasarım ise şifon uçuşan kollu bindallı modelleridir. Eğer uçuşan detayları seviyorsanız mutlaka bu modellere göz atmalısınız.

2018 tesettür bindallı

Uçuşan kol şifonlarının yanı sıra zengin boncuk işlemeleri, ağır nakış işlemeleri ve manşet detaylı bindallılar yeni sezonun favorilerinden olacak. Özellikle nakışlı tasarımlar 2018 tesettürlü bindallı modellerinde daha sık tercih edilmektedir. Bunların yanı sıra farklı bindallı modeli arayanlar için göz dolduran omuzdan akan püskül detaylı bindallı modelleri adeta biçilmiş kaftan diyebiliriz.

Boncuk işlemeli 2018 bindallı

Bindallı Modellerinde 2018 Renkleri

2018 bindallı modelleri arasında fuşyalar, kırmızılar, bordolar, zümrütler ve mürdüm tonlarının yanı sıra bindallı için farklı bir renk olan pudra ve somon tonları da trend renkler arasında yerini alıyor.

Boncuk işlemeli bindallı

2018 Bindallı Fiyatları

Kullanılan kumaşların maliyeti ve işçiliğin fazla olması bindallı fiyatlarını yukarı çekmektedir. 2018 bindallı fiyatları için rakam verecek olursak 1.200 TL’den başlayıp 10.000 TL gibi rakamlara uzanan fiyat aralığının olduğunu söyleyebiliriz. Eğer bütçeniz bu rakamlar için kısıtlıysa üzülmeyin bindallı satın almak yerine günlük kiralayabilirsiniz. Günlük bindallı kiralama bedeli yaklaşık 250 Tl ila 750 TL arasında değilmektedir.

Geleneksel bindallı 2018

Ayrıca gelinlik modeli arayışı içindeyseniz  ve hala kafanızda bir model yoksa özenle seçtiğimiz 2018 tesettür gelinlik modelleri trendlerine göz atabilirsiniz. İlgili sayfada A kesimden prensese, kabarık modellerden balık kesim modellere bir çok kapalı gelinlik modelini bulabilirsiniz.

2018 prenses bindallı

2018 farklı bindallı Sade bindallı 2018 2018 trend bindallı modeli 2018 jakarlı bindalli

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş