2018 İlkbahar Yaz Tesettür Giyim Trendleri

0

Göz kamaştıran birbirinden farklı motifleri barındıran 2018 ilkbahar/yaz tesettür kombinleri görücüye çıkıyor. İşte yeni sezon kombinler


Havaların hala soğuk olduğu şu kış günlerinde modacılar ve markalar boş durmuyor; gelecek sezonun tasarımlarını hazırlıyor. 2018 ilkbahar & yaz tesettür giyim trendleri şimdiden hazır durumda. Modacılar bir sezon önde adım atarak dünya modasını ve yerel motifleri takip ederek tesettür dünyasını yepyeni tasarımlarla şekillendiriyor.

Yazlık rahat kombin 2018

2018’in sıcak günlerinde çoğunlukla renkli fakat yumuşak renkler göreceğiz. Tunikler, gömlekler, salaş pantolonlar, tulumlar, pantolon etekler ve daha birçok giysi farklı renklerde, motifler ve işlemelerle birlikte tesettür dünyasına adım atacak. Yeni sezon tesettür trendlerini sizler için inceledik ve öne çıkan parçaları derledik. İşte ilkbahar – yaz tesettür parçaları;


 

Dantelli tesettür tunik 2018

Tunik gömlekler

Tunik gömlekler tesettür dünyasının en şık ve rahat gündelik parçalarından biri olarak yaz boyunca kendisini gösterecek. Gömlekler farklı renk ve desenleriyle öne çıkmaya hazırlanıyor.

Yazlık tesettür gömlek

Bu sezon sadece bir tunik gömlek & pantolon takımı ile dahi şık bir kombin hazırlamak mümkün olacak. Özellikle günlük tempodan sıyrılıp akşamüstü davetine gidecek olanlar için çok şık ipek, şifon tunik gömlekler bulunuyor.

2018 şifon tesettür elbise

Şifon elbiseler

Tesettür kıyafetleri arasında gündelik yaşama ve davetlere yayılan kurtarıcı parçalardan biri şüphesiz uçuş uçuş şifon elbiselerdir. İlkbahar ve yaz aylarında şifon elbiseler günü kurtaran, şık ve rahat parçalar arasında yer alacak. Renkli, çiçekli, bahar havasını taşıyan elbiseler şimdiden ilgi görmeye başladı bile.

Salaş tulum 2018

Salaş tulumlar

Tek parça kıyafetin büyüsü ve rahatlığı tartışılmaz! Tesettür tasarımcıları geçen sezon sıklıkla gördüğümüz tulumları tamamen tesettür tarzına uygun şekilde yeniden tasarlayarak ortaya gerçekten çok şık tasarımlar çıkartmıştır.

Yazlık tesettür tulum 2018

Günlük giyime uygun spor, renkli, desenli tulumlardan ziyade iş yaşamında ve gece davetlerinde tercih edilebilecek tek renk, zarif detaylardan oluşan tulumlar tesettür dünyasının hit parçalarından biri olmaya aday.

Yazlık sokak tesettür kombin 2018

Tunik & Pantolon takımları

Salaş bir pantolon, üzerine asimetrik kesim şık, şifon bir bluz ile ikili takım halinde görücüye çıkacak olan tesettür takımları; hem gündelik yaşama hem de iş dünyasına çok yakışacak! İkili takımların iddiası rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor olması.

2018 yazlık tesettür kombin

Spor kombin seçenekleri

Önümüzdeki sezon için tasarımcılar büyük bir yeniliğe adım attı ve spor giysileri daha modern ve kullanışlı hale getirdi.

Tesettür spor kombin 2018

Yürüyüş – egzersiz programında, çocukların peşinde koşarken, evde veya park, alışveriş gibi mekânlarda tesettüre uygun aynı zamanda sportif ve rahat olmak isteyenler için 2018 ilkbahar – yaz tesettür trendleri arasında spor giysiler dikkat çekiyor.

Bu yazıyı okuyanlar Tesettür Tuniklerde 2018 Trendleri başlıklı yazımızı da okudu ve beğendi. Sende bir göz at.

Yazlık tesettür klasik kombin Pliseli yazlık etek 2018 2018 ilkbahar tesettür kombin Yazlık şifon elbise Günlük yazlık tesettür elbise Yazlık beyaz tesettür elbise 2018 Yazlık krep tunik 2018 Yazlık tesettür abiye takım 2018 Yazlık günlük tesettür kombin 2018 Yazlık candy kumaş takım Yazlık çizgili pantolon 2018 bahar tesettür fırfırlı elbise Yazlık pamuklu tesettür elbise 2018 trend tesettür elbise Yazlık havuç pantolon Yazlık tesettür takım 2018

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş