2018’in En Favori Mezuniyet Kıyafetleri

0

2018’in en favori mezuniyet kıyafetleri şık ve özgün tasarımları ile sizleri bekliyor. İşte inciler, payetler ve zarif işlemelerle bezenmiş yeni trend mezuniyet abiyeleri

Yeni sezona damga vuracak olan 2019 tesettür mezuniyet elbiseleri için linke tıklayınız.

2018 yılında lise ve üniversiteden mezun olacak genç kızları, birbirinden güzel abiye tasarımları bekliyor. Rengârenk tasarımlar, öğrencilerin adeta birer çiçek gibi görünmesini sağlayacak, bu özel günü, en güzel kıyafetler içerisinde hatırlamalarını sağlayacaktır. Üstelik tesettürlü genç kızlar için de çok sayıda tasarım karşımıza çıkıyor.

Yeni sezon Mezuniyet elbisesi


 

2018 Mezuniyet Kıyafetlerinde Naturel Tasarımlar Öne Çıkıyor

2018 tesettür giyim modasının bir parçası olan abiye tasarımları, renk çeşitliliğini, boncuk işlemeler ile destekliyor. Nihayetinde ise adeta kuğu gibi görünmenizi sağlayacak tasarımlar karşımıza çıkıyor. Mezuniyet olayına gelecek olursak, genç kızların doğal güzelliklerini gölgeleyecek şaşalı tasarımlardan uzak durmaları gerekir.

Pileli mezuniyet elbisesi

Bunun yerine ya da doğal görünümlü, şifon kumaşların havada uçuştuğu, belki çiçekler ile küçük taşların eşlik ettiği tasarımlar uygun olabilir. Ağır işlemeler ve payetler çok da uygun olmayacaktır.

Çiçekli Mezuniyet elbisesi

Zarif Danteller Bir Adım Önde

2018 tesettür mezuniyet kıyafetlerinde genel anlamda bakıldığında da bu sadeliğin ön planda olduğunu görebiliyoruz. Her ne kadar nişan, kına ve düğün gibi merasimlerde abartıdan vazgeçemiyor ve ışıltıları tercih ediyorsak da mezuniyet kıyafetlerinde aksi bir tavır sergilemek gerekiyor.

Mezuniyet kıyafetleri 2018

Abiyelerde Saten Asaleti

Tesettür abiyelerde de diğer abiyelerde de aynı durum söz konusudur. Ayrıca yılın modası olan saten de tercih edebilirsiniz. Saten asaleti ile şık mezuniyet kıyafetleri ortaya çıkarılabiliyor. Pek çok tasarımcının bu türde çalışmasının olduğunu rahatlıkla görebilir ve siz de mezuniyetinizde tercih edebilirsiniz. Bu sayede asil bir duruş sergileyeceksiniz.

Sade Mezuniyet elbisesi 2018

Mezuniyet Baloları İçin Takı Seçimi

Mezuniyet abiyesi seçerken, ten renginizi, fiziğinizi ve zevklerinizi göz önünde bulundurmayı unutmamalısınız. Ten renginize uygun renkteki kıyafetleri, aynı renk tonundaki tesettür ile tamamlamalısınız.

Mezuniyet kıyafeti 2018

Ayakkabı ve çantanızda ise farklı renkleri hatta ışıltılı tasarımları tercih edebilirsiniz. 2018 mezuniyet kıyafetlerinde sıkça karşımıza çıkan sade tasarımları dilerseniz, yüzük ve bileklik gibi takılar ile de tamamlayabilirsiniz. Kombinizin ile doğru orantılı olarak bu tür takılar iyi birer seçim olabilir.

Kapalı mezuniyet abiyesi

Hayatınızın en özel günlerinden olan mezuniyetinizi, hayatınız boyunca unutamayacağınız harika bir anıya dönüştürmek için gerçekten içinize sinen tasarımları tercih etmeniz gerektiğini unutmayın. 2018 mezuniyet abiyeleri arasında mutlaka siz de kendinizi bir kuğu gibi hissetmenizi sağlayacak tasarıma ulaşabilirsiniz. Bunun için tasarımcıların yeni koleksiyonlarını inceleyebilirsiniz.

Bu yazıyı okuyanlar 2018 Tesettür Abiye Elbise Modelleri ile Şık Olacaksınız başlıklı yazımızı da okudu ve beğendi. Sende bir göz at.

Tesettür mezuniyet abiyesi 2018

Yazlık 2018 Mezuniyet elbisesi

Yazlık Mezuniyet abiyesi

Çiçekli Tesettür Mezuniyet elbisesi

Genç mezuniyet elbisesi

Fırfırlı Mezuniyet elbisesi

Kadife Mezuniyet elbisesi

Tesettür mezuniyet kombini

Sade Mezuniyet kıyafetleri

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş