2018 Tesettür Abiye Modası Göz Alıyor

0

Yeni Sezonun 2018 Tesettür Abiye Modası Göz Alıyor ! Özel gün ve davetlerde tercih edebileceğiniz yeni sezon kapalı abiye tasarımları sizlerle


Her yıl moda dünyasında pek çok değişiklik ile karşılaşıyoruz. Bu değişikliklerin en çok yaşandığı alanlardan biri de şüphesiz ki tesettür giyim. Ülkemizde hizmet vermekte olan ünlü markalar ile birlikte dünyaca ünlü markalarında kapalı bayanlar için hazırladıkları kreasyonlar tesettür giyime yön veriyor.

Puskullu-abiye-2018

Tesettürlü bayanlar için en önemlisi ise şüphesiz ki özel gün ve davetlerde tercih edebilecekleri şık abiyelere sahip olmak.


 

islemeli-Tesettur-abiye-2018

Geçtiğimiz dönemlerde bu konuda açık bayanlara göre çok fazla zorlanan kapalı bayanlar artık pek çok markanın farklı kreasyonları ile rahat rahat kıyafetlerini seçebilecekler. İşte 2018 tesettür abiye modasında dikkat çekecek detaylar ve en güzel modellerden sadece birkaçı;

2018 tesettür abiye

Dantel desenleri ve taş işlemeler küçük, büyük tüm kadınların dikkatini çeken tasarımlar olmaktadır. 2018 tesettür abiye modası da tam bu yönde ilerliyor ve abiyeler artık dantel ve taş süslemelere sahip oluyor.

Genç tesettür abiye 2018

Sadelikten kurtulan ve daha göz alıcı tasarımlara kavuşan tesettür abiyeler böylelikle düğün ve diğer davetlerinizde şık bir görünüme kavuşmanızı sağlıyor.

Pınar şems 2018 abiye

Aynı zamanda tesettür giyim için de uygun olarak hazırlanan tasarımlar rahatlığınız ve şıklığınız ile tercih edebileceğiniz tasarımlar oluyor.

Tesettür abiye 2018

2018 tesettür abiye modasında dikkat çeken tasarımlardan biri de ceketler ile kombin yapılan elbiseler olacak. Rahat ve modern bir görünüm yakalamanızı sağlayacak olan bu tasarımların ceket bölümünde yine dantel ve taş işlemeler göreceğiz.

Tesettür Abiye 2

Elbise modeli ise daha sade bir şekilde hazırlanacak. Ceketleri ile dikkat çekecek olan bu abiye elbise modelleri hemen hemen tüm markaların koleksiyonlarını süsleyecek. Farklı renk tonlarına sahip olacak olan abiyeler arasından en sevdiğiniz rengi tercih edebilirsiniz.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş