2018 Tesettür Giyim Modası Renkli Geçecek

0

2018 Tesettür Giyim Modası Renkli Geçecek ! İşte 2018’de trend olacak üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz şık parçalar ve moda renkler


2018 yılında tesettür giyim modası renkli modelleri ile iç açıcı olacak. Ülkemizde hizmet gösteren dünyaca ünlü markalar yeni sezon tasarımlarını görücüye çıkartmaya başladı.

Kayra-spor-ikili-takim-2018

Kış ayları yaklaşır iken tesettür giyim modasında ilk olarak 2018 Kış kreasyonları görücüye çıkacak. Soğuk kış günlerinde her ne kadar koyu renkler bayanlar tarafından tercih edilecek olsa da rengarenk tasarımlara ulaşmakta kolay olacak.


 

2018-spor-kap

Tesettür giyimin en çok tercih edilen ürünleri arasında yer alan feraceler sadelikleri ile kış aylarında zarafet sunar iken kabanlar ve mantolar ise farklı tasarımları ve uzun boyları ile kış şartlarını en iyi şekilde atlatmanızı sağlayacak.

2018 Ferace Modelleri

Ferace Modelleri

Yeni yılın tesettür giyim tasarımları arasında hem genç bayanlara, hem de yetişkin bayanlara hitap eden feraceler yer alacak.

Floral-tesettur-elbise-2018

Hem rahat olmaları, hem şık tasarımları, hem her ortama uygun olmaları, hem de muhafazakar kesime hitap etmeleri ile tercih edilen feracelerde 2018 kış renkleri ise siyah ve gold renkler olacak. Siyahın asaleti ve gold rengin verdiği canlılık ile hazırlanan feraceler bu yıl gardıropta yer alması gereken kıyafetleriniz arasında yer almalı.

Spor-salas-tesettur-kombin

 2018 Tunik Modelleri

tunik modelleri

Tunikler, kapalı bayanların vazgeçilmez kıyafetidir. Hem yaz aylarında, hem de kış aylarında tercih edebileceğiniz ortak modellerden biri ise arkası uzun önü kısa tunikler olacak.

Tesettur-kot-tunik-2018

Hem şık ve trend tasarımları ile, hem de muhafazakar kesime uyumluluğu ile tercih edilecek olan tunikler arasında ortak renk ise fuşya ve tonları olacak. 2018 yılında hem kış modasında, hem de yaz modasında bu renk tercih edilecek.

2018 Tesettür Giyim Modası ve Renk Kombinleri

tesettür giyim

2018 tesettür giyim modası içerisinde hazırlayacağınız kombinlerde tek parça uzun elbiseler tercih edebileceğiniz gibi yukarıda yer alan tunik ve pantolon kombinlerini de yapabilirsiniz.

tesettur-kirmizi-ikili-takim

Tuniğiniz ile uyumlu bir eşarp ve pantolon ile uyumlu bir ayakkabı ile 2018 modasına ayak uydurabilirsiniz.

potu-kareli-tesettur-elbise Cicekli-tesettur-tulum Mom-jean-tesettur-kombini 2018-tesettur-abiye-elbise Kat-kat-tesettur-abiye-2018 Kapsonlu-pardesu-2018 Kapali-abiye-2018

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş