2019 Modasına Uygun 20 Yatak Odası Modeli

0

2019 modasına uygun birbirinden şık ve modern 20 yatak odası modeli. Konfor ve estetiği yatak odanıza taşımak istiyorsanız mutlaka bu modellere göz atmalısınız.

2019 yatak odası modelleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da evlenecek çiftlerin ilgi odağı oluyor. Çiftlerin mutlu günlerine eşlik eden şık mobilyalar, ince zevke hitap eden tasarımlar ve birbirinden güzel renkler yatak odalarını dolduruyor.

vintage yatak odası 2019


 

Yatak odası uykunun merkezi olduğundan seçilen eşyalar hatta yatağın modeli ve yumuşaklığı bile önemlidir. Her anlamda konforlu, huzurlu bir oda tasarlamak için o yılın modasına uygun yatak odası modelleri titizlikle incelenmeli ve öyle seçim yapılmalıdır.

romantik yatak odası modeli 2019

Günün stresi ve yorgunluğu güzel, sağlıklı bir uyku ile atlatılır. Çiftlerin yatak odası seçiminde sadece şıklığa bakmaması ve konforu temel noktaya koyması gerekiyor. 2019 modası yatak odası modelleri şöyle;

ahşap yatak odası modeli 2019

Ahşabın doğallığı odaları süslemeye devam ediyor

Ahşap gardıroplar, komedinler, şifonyerler, yatak iskeletleri ve başlıkları gibi yatak odasının temel eşyalarında ana malzeme her zaman önem taşıyor. Ahşap bu bağlamda modası asla geçmeyen, her dönem geniş kitlelere hitap eden bir malzeme olarak karşımıza çıkıyor. Ahşabın kendine has doğallığı yatak odasına doğal bir şıklık kazandırıyor.

değişik yataka odası fikiri 2019

Country yatak odası modelleri beğeni topluyor

Çiçekli motifler, renkli duvar kâğıtları, doğanın içinden seçilmiş renkler, mobilyalarda gösterişli değil daha sade ve minimal çizgiler Country yatak odası modellerinde can buluyor. 2019 yatak odası modelleri, Country tarzını sevenler için güzel tasarımlar barındırıyor.

modern yatak odası 2019

Modern çizgilere sahip yatak odası ilgi görüyor

Genç çiftler yeni bir ev oluştururken çoğunlukla modern mobilyalara yöneliyor. Modern mobilyalar daha renkli, şık çizgileri olan, farklı tarzlara uyum sağlayan tasarımlardan oluşuyor. Modern yatak odası modelleri incelendiğinde rengârenk, şık yatak takımları, gardıroplar gençlerin ilgisini çekiyor. 2019 modasında ise geniş bir yer kaplıyor.

klasik yatak odası modeli 2019-3

Klasik modeller cezp ediyor   

Klasik mobilyalar geçmişten bu yana kendi modasını sürdürmeyi başarmış özel bir seriyi yansıtıyor. Klasik yatak odası modelleri de tıpkı salonlarda tercih edilen oturma grupları gibi çok ilgi görüyor. Spor, modern ve fazla şık tasarımları sevmeyen, daha klasik çizgilere sahip yatak odası kullanmayı sevenler için 2019 yatak odası modelleri arasında yenilenmiş, asaletiyle cezp edici klasik modeller yer alıyor.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş