2019 Tesettür Gelin Başı Modelleri

0

Yeni sezonun en harika tesettür gelin başı modelleri 2019 yılında evlenecek olanların rüyalarını süslüyor. İşte internetten bulup derlediğimiz yeni gelin başı tasarımları

Not: Görseller fikir amaçlı kullanılmış olup instagramda bulunan çeşitli türban tasarım sayfalarından alınmıştır.

Tesettür gelin başı modelleri son yıllarda modern ve zarif bir görüntü oluşturacak şekilde tasarlanıyor. Her yıl değişen modeller, trendleri oluşturuyor. Tesettürlü gelin başı yapımı aslında başlı başına bir tasarımcılık harikasıdır.


 

Gelinin yüz şekli, makyaj tercihi, hatta tercih ettiği eşarp dahi gelin başı modelinin belirlenmesinde etkendir. Kuaförler, tıpkı saçı şekillendirdikleri gibi tesettürlü gelinler için de harika gelin başı tasarlıyorlar.

2019 tesettür gelin başı modelleri bu bağlamda yenilikler içeriyor. Tesettürlü gelinler için eskiden çok kısıtlı bir gelin başı modeli vardı. Bu yüzden duvağa daha çok özen gösterilirdi. Şimdilerde ise tesettüre yapılan gelin başı modelleri son derece zengin. 2019 tesettür gelin başı modelleri incelendiğinde tesettürlü gelinlerin ne kadar zarif bir görüntüye ulaşabileceğini görebiliyoruz.

Asaletiyle Büyüleyen 2019 Tesettür Gelinlik Modelleri

2019 yılında gösterişi ve sadeliği seven kişiler için gelin başı modelleri öne çıkıyor. Kadınların en büyük hayali hiç şüphesiz gelin olmaktır. Bu önemli gün gelip çattığında ise her şeyin kusursuz olmalarını isterler.

2019 tesettür gelin başı modelleri ile bu kusursuz görüntüyü yakalamak mümkündür. 2019 yılında, tesettürlü gelinlik tercih edecek olan hanımları çok özel aksesuarlar, taşlar, inciler, ışıltılar bekliyor.

Öte yandan geleneksel ve modern süslemelerde tercih edilen detaylar yine 2019 yılında gelin hanımların beğenisine sunuluyor. Tesettür gelin başlarında adeta zamanda yolculuk yapmak mümkün olacak.

Tesettür Gelin Başı Aksesuarları

Gelin başı modelleri arasında en çok aksesuarlar dikkat çekiyor. Öncelikle inci takıların bu yıl da devam edeceğini söylemek gerek. Yılların eskitemediği inci, zarafetini bu yıl da gelinlerle sürdürecek görünüyor. Bu yıl gelin başında sadeliği tercih edecek olanlar için dantelli duvaklar, tesettürler bulunuyor.

Dantelin dokusu ve görüntüsü hem istenilen sadeliği sunuyor hem de geline masumiyet katıyor. Gelinlik modeline göre işlemeli taçlar da bu yıl ön planda olacak. Taçlarda klasik ve dökümlü tasarımlar yer alıyor. Gelin başının her iki yanından ve alın bölümünden zarifçe süzülen dökümlü taşlar, geline ışıltı katıyor.

Gelinlikte sadeliği tercih edecekler için yıldız parça tesettür gelin başı olacak. Daha gösterişli gelinlik seçimlerinde ise incili, minik taşlardan, çiçeklerden yapılmış taçlar ve aksesuarlar zarafeti korumaya yardımcı olacak. 2019 tesettür gelin başı modelleri her beğeniyi karşılayacak çeşitliliğiyle hanımları bekliyor.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş